Įkraunama...
Įkraunama...

Kas turi mokėti per pirmą pasimatymą

QUOTE(burbanti @ 2013 01 06, 12:31)
O as su pimpalu, kad elgciausi, kaip vyras?

O tai tik turint tarp koju, gali buti mokus? Laimei, ne mano pasaulyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 01 06, 14:33)
O tai tik turint tarp koju, gali buti mokus? Laimei, ne mano pasaulyje biggrin.gif

Etiketas jusu pasaulyje neegzistuoja, kaip matau
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2013 01 06, 12:38)
Etiketas jusu pasaulyje neegzistuoja, kaip matau

Kodel taip manot? Manasis etiketas pritaikytas 2013m. Kuriam amziuje pastriges jusiskis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2013 01 06, 13:26)
Nesuprantu kokio velnio eiti su tokiais diedais i pasimatymus, kurie yra neigalus sumoketi uz kava?

Ne tai kad neįgalūs. Tiesiog pirmi pasimatymai paprastai būna tokie... draugiški, sakykim. Kai flirtuojama negausiai, bandomas pažinti žmogus ir tiek. Tarkim, jei aš einu gert kavos su bičiuliu (tuo, su katruo santykiai tik platoniški ir kitaip neplanuojama), taigi moku pati. O jei einu su potencialiu kavalierium, bet dar nesu tikra, ar norėsiu, kad jis tokiu taptų, tai elgiuosi su juo kaip su kiekvienu draugu/pažįstamu. T.y. nepersistengiu puošdamasi, flirtuoju saikingai ir už kavą susimoku pati.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 01 06, 14:41)
Kodel taip manot? Manasis etiketas pritaikytas 2013m. Kuriam amziuje pastriges jusiskis? biggrin.gif

Feminizmu pasmirdo.
Papildyta:
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 01 06, 14:42)
Ne tai kad neįgalūs. Tiesiog pirmi pasimatymai paprastai būna tokie... draugiški, sakykim. Kai flirtuojama negausiai, bandomas pažinti žmogus ir tiek. Tarkim, jei aš einu gert kavos su bičiuliu (tuo, su katruo santykiai tik platoniški ir kitaip neplanuojama), taigi moku pati. O jei einu su potencialiu kavalierium, bet dar nesu tikra, ar norėsiu, kad jis tokiu taptų, tai elgiuosi su juo kaip su kiekvienu draugu/pažįstamu. T.y. nepersistengiu puošdamasi, flirtuoju saikingai ir už kavą susimoku pati.

Neusprantu su kokiais vyrais jus einat i pasimatymus? Su pirmais pasitaikiusiais? Be jokios atrankos?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2013 01 06, 13:49)
Neusprantu su kokiais vyrais jus einat i pasimatymus? Su pirmais pasitaikiusiais? Be jokios atrankos?

Ne, ne su pirmais pasitaikiusiais. Tačiau jei tai nėra tas atvejis, kai žmogus iš bendrų draugų/hobių rato ar pan., tai vis tiek greičiausiai jis nedaug tepažįstamas. Reikia pabendrauti akis į akį, kad nuspręstum, ar tikrai domina kaip vyras.
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 01 06, 15:00)
Ne, ne su pirmais pasitaikiusiais. Tačiau jei tai nėra tas atvejis, kai žmogus iš bendrų draugų/hobių rato ar pan., tai vis tiek greičiausiai jis nedaug tepažįstamas. Reikia pabendrauti akis į akį, kad nuspręstum, ar tikrai domina kaip vyras.

Bet tai kaip cia dabartiniais laikais buna...man misle g.gif Vistiek nesuprantu...einama i pasimatymus su vyrais, kurie netraukia?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2013 01 06, 12:49)
Feminizmu pasmirdo.

Kvapai labai asmeniskas reikalas. Man asmeniskai viduramziai dvokia tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 01 06, 15:06)
Kvapai labai asmeniskas reikalas. Man asmeniskai viduramziai dvokia  tongue.gif  biggrin.gif

Geri laikai buvo. Nesveikos feminizmo formos dar nebuvo issikale.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2013 01 06, 13:09)
Geri laikai buvo. Nesveikos feminizmo formos dar nebuvo issikale.

O man dabar geri laikai bigsmile.gif Dekui feminizmui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2013 01 06, 14:02)
Bet tai kaip cia dabartiniais laikais buna...man misle  g.gif Vistiek nesuprantu...einama i pasimatymus su vyrais, kurie netraukia?

Vyras gali būti patrauklus, išvaizdus ir koks tik nori, tačiau pabendravus ilgiau akis į akį, tik dviese, gali paaiškėt, kad BLIKT taip ir nepasidaro ir nepasidarys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 01 06, 15:18)
O man dabar geri laikai bigsmile.gif Dekui feminizmui tongue.gif

Viespatie, apsaugok zmonija nuo karo, maro, bado ir uber feminisciu.
Atsakyti