Įkraunama...
Įkraunama...

Kas turi mokėti per pirmą pasimatymą

QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 01 06, 16:23)
Vyras gali būti patrauklus, išvaizdus ir koks tik nori, tačiau pabendravus ilgiau akis į akį, tik dviese, gali paaiškėt, kad BLIKT taip ir nepasidaro ir nepasidarys  mirksiukas.gif

nepasidaro tas BLIK tai jums labai širdį skaudės ar sąžinė užgriauš , jei kažkas ant jūsų išleis 10 - 15 lt ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 06, 18:30)
nepasidaro tas BLIK tai jums labai širdį skaudės ar sąžinė užgriauš , jei kažkas ant jūsų išleis 10 - 15 lt ? biggrin.gif

Reikia, turbut ,uzaugti labai biednoje seimoje, kad net vyrams paskui bandoma irodyti, jog yra moki. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 06, 17:30)

O kodėl žmogus, kuris man tiesiog pažįstamas, turi man kavą pirkt g.gif Ar su moterimi gerdama kavą (drauge, pažįstama, seniai matyta kursioke) irgi tikitės, kad ji mokės? g.gif

QUOTE(burbanti @ 2013 01 06, 17:41)
Reikia, turbut ,uzaugti labai biednoje seimoje, kad net vyrams paskui bandoma irodyti, jog yra moki.  g.gif

O kas čia ką įrodinėja? Sakyčiau, labai biednoj šeimoj reikia augt, kad reiktų taip tuos kelis litus spaust, kad neduok dieve nereiktų pačiai mokėti už puodelį kavos.
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 01 06, 18:49)

O kas čia ką įrodinėja? Sakyčiau, labai biednoj šeimoj reikia augt, kad reiktų taip tuos kelis litus spaust, kad neduok dieve nereiktų pačiai mokėti už puodelį kavos.

As kaip tik manau ,kad prastos morales seimose mergaites uzauga noredamos irodyti, kad jos viska gali g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2013 01 06, 17:50)
As kaip tik manau ,kad prastos morales seimose mergaites uzauga noredamos irodyti, kad jos viska gali  g.gif

Prastos moralės šeimose užauga nepraustaburnės rėksnės, bet mes juk ne apie tai.
Kodėl jums atrodo, kad susimokėjimas už savo kavą yra kažkoks įrodinėjimas? Asmeniškai aš išvis nesu linkusi tam tiek daug dėmesio skirti - nusipirkau kavos ir šnekučiuojuosi su nauju pažįstamu. Va jo manieros, žodynas, kūno kalba, tai, ką jis kalba - tai jau tai, kas išties svarbu per pirmą pasimatymą.
Atsakyti
Kodėl yra painiojamos sąvokos - pasimatymas , pasisėdėjimas su drauge ir gyvenimas susidėjus .
Neaugau biednoje šeimoje - todėl man 10 - 20 lt neatrodo dideli pinigai , kuriuos išleidęs vyras bus priverstas badauti . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 06, 17:57)
Neaugau biednoje šeimoje - todėl man 10 - 20 lt neatrodo dideli pinigai , kuriuos išleidęs vyras bus priverstas badauti .  biggrin.gif

jei gyvena is bedarbio pasalpos tai gal ir pabadaus, bet... tada tegul darbo eina ieskot, o ne moteris kabina mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 01 06, 18:54)
Prastos moralės šeimose užauga nepraustaburnės rėksnės, bet mes juk ne apie tai.
Kodėl jums atrodo, kad susimokėjimas už savo kavą yra kažkoks įrodinėjimas? Asmeniškai aš išvis nesu linkusi tam tiek daug dėmesio skirti - nusipirkau kavos ir šnekučiuojuosi su nauju pažįstamu. Va jo manieros, žodynas, kūno kalba, tai, ką jis kalba - tai jau tai, kas išties svarbu per pirmą pasimatymą.

Prie ko cia pazistami? Mes kalbam apie PASIMATYMUS.
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 01 06, 19:54)

Kaip reikia menkai save vertinti , jei manot kad kažkas išleidęs ant jūsų 20 lt turi teisę jus temptis į lovą ar prievartauti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 01 06, 20:01)
jei gyvena is bedarbio pasalpos tai gal ir pabadaus, bet... tada tegul darbo eina ieskot, o ne moteris kabina  mad.gif

Kad jūsų žodžiai eitų dievui į ausį . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2013 01 06, 18:01)
Prie ko cia pazistami? Mes kalbam apie PASIMATYMUS.

Bet tai juk ir yra pirmas pasimatymas - kai žmonės pažindinasi tik dviese. Ar ne? g.gif Jie dar nesibučiuoja, nesimyli, jie vienas kitam nieko nežadėjo ir apie jausmus nekalbėjo. Jie leidžia laiką dviese, žiūrėdami, ar tas laikas abiems malonus ir ar iš to gali išeiti kažkas daugiau. Ir tiek smile.gif

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 06, 18:08)
Kaip reikia menkai save vertinti , jei manot kad kažkas išleidęs ant jūsų 20 lt turi teisę jus temptis į lovą ar prievartauti  biggrin.gif

O prie ko čia ta lova dabar? biggrin.gif Aš rašiau kažką apie tai? biggrin.gif
Suprantu, kad jums sekso trūkumas spaudžia smegenas, ima vaidentis kažkokie tempimai į lovas ar prievartavimai, bet į tekstą vis tiek įsiskaitykit ax.gif
Atsakyti
tema vadinasi "kas turi moket per pirma PASIMATYMA"
gal esu senamadiska, gal islepinta bet per pasimatyma visada turi moket vyras, ir tik vyras smile.gif ir dar tegul geles nepamirsta atnesti biggrin.gif
jeigu tai SUSITIKIMAS su menkai pazistamu vyriskiu, tada galima ir paciai susimoketi kad bet kokiu momentu galima butu pasprukti smile.gif
jeigu tai susitikimas su draugu, tai moka kiekvienas uz save ir nesvarbu kas iniciatorius. arba karta jis sumoka, kita karta tu.
pasimatymo metu tikri vyrai neleis moketi merginai/ moteriai net jei ji jiems neitin patiko. tiesiog ju savigarba neleistu.
nzn ar turejau tokiu atveju kad mokeciausi uz save pasimatymo metu. bet pamenu viena atveji kai sedejau su vienu is gerbeju restorane ir moteris nesiojo geles. jis paklause kiek kainuoja, nepamenu ka ji atsake, bet gerbejas sako: "ka??, uz tokia suma as tau seskines turgelyje nupirksiu visa puokste!" smile.gif smile.gif
daugiau su juo nesusitikau smile.gif)) taupumas yra gerai bet nereikia to rodyt patinkanciai merginai, moteriai smile.gif)

Papildyta:
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 01 06, 10:10)
Bet tai juk ir yra pirmas pasimatymas - kai žmonės pažindinasi tik dviese. Ar ne?  g.gif  Jie dar nesibučiuoja, nesimyli, jie vienas kitam nieko nežadėjo ir apie jausmus nekalbėjo. Jie leidžia laiką dviese, žiūrėdami, ar tas laikas abiems malonus ir ar iš to gali išeiti kažkas daugiau. Ir tiek smile.gif

manau jei vyra matai pirma karta ar pazisti ji menkai, tai gal cia labiau butu pazintinis susitikimas?
o pasimatymas gal labiau butu su zmogum kuri jau siek tiek pazisti,, ir gal jauti jam kazkokius neapibreztus jausmus - cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2013 01 06, 18:50)
As kaip tik manau ,kad prastos morales seimose mergaites uzauga noredamos irodyti, kad jos viska gali  g.gif

O čia neigiama savybė? g.gif

Na, ne apie tai.

Bet kokiu atveju, burbanti, esi neteisi - kritikuoji moterį, kaip visišką nesusipratėlę, bet nėra VIENO etiketo, pagal kurį būtų galima visas vertinti.

Pavyzdžiui, net terminas yra "going dutch", kuris reiškia per pasimatymą susimokėti savo dalį. Kodėl "olandiškai" - nežinau, bet labai populiarus dalykas Švedijoje, kaip pasakojo vienas iš trijų pažįstamų švedų. Kitų dviejų nepaklausiau. Tai per pirmą pasimatymą (ir net per keletą tolesnių) normalu yra susimokėti už save, nes situacijos dažniausiai tokios, kaip pavaizdavo Atropa - susitikimai vyksta "mes tik pažįstami" sąlygomis, tam, kad geriau pažinti žmogų, o ne iškart su širdutėmis akyse.

O kai pradedama skandinavą vertinti graiko etiketo suvokimu, tai ir prasideda visi kultūriniai nesusipratimai. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braun: 07 sausio 2013 - 02:21