QUOTE(*EljaRo* @ 2013 02 09, 02:02)
Ortija,be galo nustebinote,ir skaitydama dar kart gryzau prie teksto....nejau is tikruju jy aplankete

ir tiek tylejote ilgai

juk tai yvykis didelis!Dabar papasakokite kaip kodel ir taip toliau nusprendete ar aplinkybes leme,kad jy aplankete.Nu blyn maniau jis valdo maziausiai 50 aru ir ten uzsimezga kaktusai pardavimui,o dar ir savo kolekcija turi tureti,juk negali pardavineti ,auginti juos be savo mylimos kolekcijos
Aš net nuotrauką planuoju namuose pasikabinti, kur vaizdavom kad alų geriam. Jis bandė slėpti, po stalu alų, bet sakau ne ne.. Aš gi labai mėgstu alų. Bet neįkraunu į eterį nuotraukos, nes ten pirmajam plane jo nuogas anukelis. Aš tai nesugebėjau alaus nuryti...
Bet važiuoti tikrai sunku iki jo- lygiai 1000 kilometru.
Per Lenkija kol grįžom....
Važiavom tai mes į žemuosius Tatrus. Pakeliavom po kalnus- išduzginau vyrą kad dar 400 kilų link pietų pavažiuotume Į Chrudymą kaip mane keiksnojo vaikai, vyras nedrįso

Bet kadangi mano dvasinė bųsena buvo sunkiai nusakoma, tai į įšorės dirginius nereagavau.
Nepergyvenkit, ir jei norėsit, nuvyksit pas bet kokį kaktusininką.
Kažkuriame čekų puslapyje yra sarašas jų kolecionierių, kur jų kolekcijos matuojamos kvadratiniais metrais. Net ne rūšių skaičiumi.
Pavličeko kolekcija yra suskirstyta į jo nuosavą ir "prekybinę"
Na, aš jo namų visiškai neišvaikščiojau- nenorėjau lietuvių gero vardo sugadinti
Bųtū gerai kelionę susiorganizuoti per Čekiją- nuo kaktusininko, link aludės, o po to, vel pas kaktusininką. Ir dar į kokią pilį... Bet šiemet mano kišenė šito nesugebės atlaikyti. Rekia kelis metelius pasitaupyt.