Teisingai, gi tada tu svietei kaip saulute, dar tik zadejai vaziuot o paskui berods RS forume buvai ispudzius aprasius? kad as isitikinus, kad juos jau girdejau. Arba man jau irgi stadija ir matau tai ko nera, kas liecia kaktusus
Pas ceka yra man patys paciausi augaliukai bet jau kainytes R 223 DORSTENIA gigas, Socotra, v. 5-7 cm, 500,- R 282 brevicaule, pravokořenné, p. cca 2cm, 150,- jei vyras suzinotu, kad galvoju.... o dar regis augaliukai neskiepyti tai visai svajone... ir noriu ir bijau.. nezinau ka daryti...
Teisingai, gi tada tu svietei kaip saulute, dar tik zadejai vaziuot o paskui berods RS forume buvai ispudzius aprasius? kad as isitikinus, kad juos jau girdejau. Arba man jau irgi stadija ir matau tai ko nera, kas liecia kaktusus
Aš taip pat jungsiuosi prie kaktusų iš italų užsakymo. Ar čia toks asortimentas bus visus metus, ar jie papildys? Radau tik kelis reikiamus kaktusus, o pvz. Lobivia winteriana ir nėra...
Tai, jei jums tiko mano buvusiu uzsakymu organizavimas, galim vel bandyt. Neslepsiu, patinka man laukt dezutes, tada rusiuot, skaiciuot. Megstu as tokia veikla.