QUOTE(Piranij@ @ 2008 05 22, 16:59)
Egluzhe - o tu kai aiskinaisi nuo ko vaikiuka beria - tai laukdavai kol berimai visai pranyks ir tik tada nauja produkta vakgydavai, ar sulaukdavai tiesiog pagerejimo??
Zinok, nemeluosiu, visaip budavo

Kartais tiesiog neiskesdavau ir uzvakgydavau ko nors neleistino ir tada, aisku, po keliu dienu pasimatydavo rezultatas

Bet kai jau pradejom valgyt "kieta" maista ir niekaip negerejo, tada susiemiau ir ilga laika laikiausi grieztos dietos, kad galeciau ivedinet vaikui nauja meniu ir suprast, kas tinka, o kas ne.
QUOTE(Linuke. @ 2008 05 22, 18:37)
2. Gali nesutikt.
3. bananas ir literatūroj minimas kaip vienas iš mažiausiai alergizuojančių produktų... Nemanau, kad Vaičiulionienė nepasakė, kad pradėt nuo mažo kasnelio ir stebėt vaiką. Daug mamų, kurios yra patenkintos jos gydymu...va matau, kad yra nusivylusių. O man ji eilinė gydytoja, viena iš geresnių, bet ne burtininkė.
2. Jetus, vargsas vaikas, nu uz ka jiems tos kancios

Manau, kad tavo atvejis yra vienas is retesniu, na bent jau tikiuosi, kad tokiu atveju daug nepasitaiko... Labai gaila, kad jums tokia stipri alergija ir net neaisku, nuo ko

Tikiu, kad isbandei viska, bet, manau, tavasis atvejis yra vienas retesniu. Man prireike nemazai laiko, kol apribojau visus alergizuojancius produktus, tikrai ne savaites, ne dvieju. Siaip is esmes mes kalbam apie ta pati, kad jei alergija nemazeja laikantis dietos, sutinku, kad reikia ieskoti kitu budu, kaip ja pasalinti, jei ju isvis yra

Dar kazka norejau parasyt, bet mano mazoji judruole "numuse" mintis
3. Sorry, bet vis tiek nesutinku. Kalba eina ne apie tai, kad bananas maziau alergizuoja. Juk niekam ne paslaptis, kad bananai skinami zali ir nokinami juos gabenant i Lietuva, o kad nesuputu, jie pripurskiami chemikalu. Nemanau, kad kompetetinga medike siulyti kudikiui duoti ragauti banano

Kai pasakiau vienai Santariskiu pediatrei apie alergologes rekomenduota vaisiu, ji patare geriau vengti visu atveztiniu darzoviu bei vaisiu.