Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Raganaa999 @ 2013 01 05, 22:51)
a nu tie patys. Sakau jei MB istept visa kuna, taii nzn kiek tu induku reiktu.. kosmosas gautusi sad.gif

kazkuri buvo nuoroda imetusi ebay - ya didesni ipakavimai...
Atsakyti
QUOTE(Zyzliuke @ 2013 01 06, 00:57)
O kokia patalyne (pagalve ir antklode) geriau alergiukams - silkine ar viskoelastine (dormeo tipo ir pan.)??? Gal kas isbande ar mediku rekomendacijas girdejo.

šilkas alergiukams labiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite parduoti Neocate mišinuko pigiau. Niekur nerandu
Jau praradau viltį, kad mano vaikui pagerės, žandai - atviros žaizdos, sakau, gal pabandyti pačiai to neocato nupirkti, gal jam padės, nežinau ko imtis verysad.gif
Košių jokių nevalgo, apsoliučiai nieko į burną neima, paragauja ir viskas, užrakina lūpas ir baigta verysad.gif . Sakau, nors valgydamas košes sumažintų tą gauto mišinio kiekį per parą, o dabar nieko neina įkišti
Atsakyti
Laba,
QUOTE(kustuce @ 2013 01 08, 14:06)
Jau praradau viltį, kad mano vaikui pagerės, žandai  - atviros žaizdos, sakau, gal pabandyti pačiai to neocato nupirkti, gal jam padės, nežinau ko imtis  verysad.gif
Košių jokių nevalgo, apsoliučiai nieko į burną neima, paragauja ir viskas, užrakina lūpas ir baigta  verysad.gif . Sakau, nors valgydamas košes sumažintų tą gauto mišinio kiekį per parą, o dabar nieko neina įkišti

Nors as gaunu kompernsuojama Neocate misinuka, bet man neuztenka tiek kiek duoda, tai siek tiek man sesuo is Anglijos parsiuncia... Kaina deja, nera maza... Apie 150 Lt uz dezute, bet vis siek tiek maziau, nei Lietuvoje 180 Lt uz dezute...
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 01 08, 13:06)
Jau praradau viltį, kad mano vaikui pagerės, žandai  - atviros žaizdos, sakau, gal pabandyti pačiai to neocato nupirkti, gal jam padės, nežinau ko imtis  verysad.gif
Košių jokių nevalgo, apsoliučiai nieko į burną neima, paragauja ir viskas, užrakina lūpas ir baigta  verysad.gif . Sakau, nors valgydamas košes sumažintų tą gauto mišinio kiekį per parą, o dabar nieko neina įkišti

Vargsiukes, pries metus kazkaip buvo daug Neocate, net po 35lt, o po 45lt keli pardavejai siule jo, turbut jieskote jo pastoviai, bet va ciayra skelbimas, gal jau parduotas unsure.gif
Mano maziukas labai blogai miega, dienos metu daznai visai be miego, nakti prabunda kas 3=4 valandas, kasosi aisku, bet daugiau todel, kad miegoti negali, viena nakti iki 3,30 blaskesi. Itariu, kad tai gali buti ir nuo cordycepso, dabar nutraukiau jo naudojima, bet vasara tokio poveikio nebuvo, gal daugiau issidukdavo lauke g.gif
kazkaip nuoroda neveikia, gal skelbimo laikas baigesi, nors niekur neparasyta g.gif
va tas tel. nr. kur parduoda +37067050045, norejau paskambinti, bet masinoj telefona pamirsau, o vyras su ja dabar isvaziavo doh.gif .Man jau atmintis slubuoja nuo tu naktu neismeguotu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 08 sausio 2013 - 14:51
QUOTE(ivetacom @ 2013 01 08, 14:22)
Vargsiukes, pries metus kazkaip buvo daug Neocate, net po 35lt, o po 45lt keli pardavejai siule jo, turbut jieskote jo pastoviai, bet va ciayra skelbimas, gal jau parduotas  unsure.gif
Mano maziukas labai blogai miega, dienos metu daznai visai be miego, nakti prabunda kas 3=4 valandas, kasosi aisku, bet daugiau todel, kad miegoti negali, viena nakti iki 3,30 blaskesi. Itariu, kad tai gali buti ir nuo cordycepso, dabar nutraukiau jo naudojima, bet vasara tokio poveikio nebuvo, gal daugiau issidukdavo lauke g.gif
kazkaip nuoroda neveikia, gal skelbimo laikas baigesi, nors niekur neparasyta g.gif
va tas tel. nr. kur parduoda +37067050045, norejau paskambinti, bet masinoj telefona pamirsau, o vyras su ja dabar isvaziavo doh.gif .Man jau atmintis slubuoja nuo tu naktu neismeguotu rolleyes.gif

Aš jau skambinau juo, nespėjau, kažkas kitas nupirko šiandien verysad.gif

O kaip to Neocate dozavimas, taip pat kaip ir kitų mišinių?

Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 01 08, 14:55)
Aš jau skambinau juo, nespėjau, kažkas kitas nupirko šiandien  verysad.gif

O kaip to Neocate dozavimas, taip pat kaip ir kitų mišinių?

Taip, kaip ir kitu misinuku, mums reikejo net 7 samteliu kartui, nes daugiausia ir valge tuo metu.
As vis su ta sinlack kose, mes gerem ja praskiesta kaip pieneli ir dar dabar nakti i vandenuka ipilu 2 samtelius, nes vandens nebegeria, o nieks kitas netinka, mums ji ir kaip koses saldintojas-tirstiklis eina ir kaip pienelis, beje cukraus joje nera, bet Serpentine rase, kad jiems netiko
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 01 08, 15:11)
Taip, kaip ir kitu misinuku, mums reikejo net 7 samteliu kartui, nes daugiausia ir valge tuo metu.
As vis su ta sinlack kose, mes gerem ja praskiesta kaip pieneli ir dar dabar nakti i vandenuka ipilu 2 samtelius, nes vandens nebegeria, o nieks kitas netinka, mums ji ir kaip koses saldintojas-tirstiklis eina ir kaip pienelis, beje cukraus joje nera, bet Serpentine rase, kad jiems netiko

Sinlac koseje tikrai yra cukraus. Ir sudetyje raso ir paragavus jauciasi, kad labai jau saldi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 01 08, 15:11)

Nevalgo jis tos Sinlac košės, matyt pratęs prie kartaus mišinio ir nevalgo, o ji tikrai saldi. Bandžiau tris savaites, nepasistūmėjom į priekį nė lašo verysad.gif
O ir žandai jo baisūs, tai net ir nežinau ar nuo tos sinlac košės, ar nuo mišinio ar velniai žino nuo ko
Sunku juodai, kai nežinai ką daryti verysad.gif

Merginos, o pagėrus Zyrteko ar pagerėtų jo žandų būklė? Nes aš nelabai noriu jo maitinti tais vaistais, bet jei pagerėtų žadnukų vaizdas, tai duočiau.
Atsakyti
Blogai issireiskiau, cukraus yra, kaip ir kitose kosese, bet tas saldumas nuo saldimedzio, bet jei netinka, tai netinka.
Na su tais neocate tikrai tragedija, bandziau jieskoti, visur isparduota, turbut dabar maziau jo israso, arba anksciau nelabai pirkdavo ir nustojo vezti, nes gi Palangoje pastoviai turejo unsure.gif
O as vakar pabandziau kukuruzu koses vel sauksteli i ryzius idejau, vakare visas rauduonas vaikas, jau daugiau ir nebandysiu (pakartosiu, kad kukuruzai buvo tirti ant rankytes, ant nugarytes ir kraujas irgi jiems nieko nerode unsure.gif )
Atsakyti
O aš vakar ėmiau ir nupirkau Friso Pepti AC mišinį, vietoje Aptamilio Alergie care, nežinau ar sutapimas, o gal dar ne vakaras, bet mano vaiko žandukai nebaisėja unsure.gif

Bandysiu ieškot to neocato, gal kas vėl pardavinės
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 01 09, 14:29)
Blogai issireiskiau, cukraus yra, kaip ir kitose kosese, bet tas saldumas nuo saldimedzio, bet jei netinka, tai netinka.
Na su tais neocate tikrai tragedija, bandziau jieskoti, visur isparduota, turbut dabar maziau jo israso, arba anksciau nelabai pirkdavo ir nustojo vezti, nes gi Palangoje pastoviai turejo unsure.gif
O as vakar pabandziau kukuruzu koses vel sauksteli i ryzius idejau, vakare visas rauduonas vaikas, jau daugiau ir nebandysiu (pakartosiu, kad kukuruzai buvo tirti ant rankytes, ant nugarytes ir kraujas irgi jiems nieko nerode unsure.gif )

Mano vaikui irgi kukuruzams nera alergijos pagal kraujo tyrima, bet tik suvalgius, iskart slapiuojancios zaizdos eina... Tyrimai neuztikrina 100%, kad nera alergijos...
Atsakyti