Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Kootwella @ 2013 02 20, 19:23)
Būčiau dėkinga, jei pakomentuotumėte  4u.gif

Na sudetinga siek tiek. Del burokelio pastebekit ryt ir zinosit. Man panasiai su melynem buvo, gydytoja dejo +-, nes galvojo, gal nusidaze, o vis tik pasirodo, ka +, nes kita diena matesi, kad jau ner spalvos.
1,9 gal net ++ ar +, man sunku is nuotrauku siek tiek ax.gif
5,6,4,8 ir 13 tikriausiai? - sakyciau -
toks kaip 2,3 +- sakyciau.. Na pagal tai visus likusius isivertinkite, tikrai is nuotraukos man sunku, gal kitos labiau pasakys ka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kootwella @ 2013 02 20, 20:23)
Niekur iškilimų nepastebėjau.
Nr 16 buvo virtas burokas - manau, kad paraudimas daugiau nuo buroko spalvos smile.gif
Visa kita - matote:

user posted image

user posted image

AČIŪ 4u.gif

mums siandien vertino tai pagal tai kaip vertino mums:tai 1,3,7 butu +(silpnai teigiama).like toj paletej-.... antrijoj tik 13 - o 9,11,12 gal net 2+, o kiti +

cia lyginu su saviskio nugara ir ivertinimu
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2013 02 20, 21:58)
Na sudetinga siek tiek.

QUOTE(W&W @ 2013 02 20, 22:06)
cia lyginu su saviskio nugara ir ivertinimu

Dėkui už nuomones.
Manau, vertinimas net pas skirtingus gydytojus būtų nevienodas smile.gif
Šiuo atveju mano interpretacija labiau sutaptų su geliukes.

Aš vadovavausi šio tinklalapio info. Pagal jį:
+- abejotina reakcija - vientisas lengvas odos paraudimas;
+ silpnai teigiama - paraudimas, pavieniai iškilę spuogeliai;
++ stipriai teigiama - paraudimas, iškilūs spuogeliai, pūslelės;
+++ ypatingai teigiama - pūslė.

Tai mūsų atveju iškilių spuogelių pastebėjau gal tik 1 ir 9.

Mano subjektyvus vertinimas būtų toks smile.gif
+ 1 (višta), 7 (duona "Rugelis"), 9 (ryžiai), 11 (avižiniai dribsniai "Maxima Favorit"), 12 (jūros lydeka)
+- 2 (kiaulė), 3 (bulvė), 4 (karvė smile.gif), 10 (kefyras), 14 (trynys)
- 5 (obuolys), 6 (morka), 8 (manai), 13 (baltymas), 15 (bananas), 16 (burokas)

Kadangi dar maitinu, manau, net ir +, valgant su saiku, neturėtų pakenkti.
Tačiau pirmu numeriu tenka išbraukti mano mėgiamus ryžių trapučius...
angel_sadangel.gif Matyt, mažąjam vien nuo dažno vartojimo išsivystė alergija. Na, bet nedaug ką galiu valgyti, tai maniau, kad ryžiai kenks mažiausiai, o čia - še tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kootwella: 20 vasario 2013 - 21:43
Mamukai, ar/kaip naudojate negyv. jūros druskos voneles? Kaip tai darote? Kiek tos druskos reikia dėti? Ar dažnai galima maudyti ir ar tepti kremu po maudynių?.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renule @ 2013 02 21, 00:06)
Mamukai, ar/kaip naudojate negyv. jūros druskos voneles? Kaip tai darote? Kiek tos druskos reikia dėti? Ar dažnai galima maudyti ir ar tepti kremu po maudynių?.. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Rodos, visai neseniai apie tai kalbėjo mamos - ankstesnėse žinutėse rasite šią informaciją.
Atsakyti
Sveikos,

Jungiuosi ir aš į Jūsų pokalbius su mergaite su AD žandukais.

Iš kart noriu paklausti kuo geriausiai tepti žandukus (keli ploteliai luobelės užsidėjo). Iki šiol tepu Biodermos Po zinc kremu ir Avene (trixera+) šiuo jau kurį laika netepiau, nes lyg jokio pagerėjimo nebuvo. Suprantu, kad kiekvieno oda skirtingai reaguoja. Bet gal žinote, kas geraiusiai padeda tai luobelei?

Ačiū.

Einu toliau Jūsų pokalbių skaityti
Atsakyti
QUOTE(Kootwella @ 2013 02 20, 20:23)
Niekur iškilimų nepastebėjau.
Nr 16 buvo virtas burokas - manau, kad paraudimas daugiau nuo buroko spalvos smile.gif
Visa kita - matote:

user posted image

user posted image

AČIŪ 4u.gif

Kai mums nueme lopus po pirmos perziuros nugaryte buvo panasi kaip Jusu, bet + uzdejo tik ten kur buvo tokie puskiai pasidare. Antra diena, daug kas pabalo, arba liko tokie paraude, bet be puiskiu. Tai as pati tuos paraudusius buvau priskyrus prie +, bet daktare sake cia ne reakcija, reakcija tada kai su pirstu braukiant jauciasi, kai vizualiai matosi puskiukai, pusleles ar zaizdeles (Kvieciai ir kiausinis buvo aisku, kad tikrai suregave, nes buvo visas tas apvalus ratukas paraudes, isbertas. Tai pati savo vaiko nugarytes negaleciau iverint jei darytumem lopus dar karta, nes atsisakyciau per daug produktu doh.gif Man atrode, kad ir ryziai ir kukuruzai ir rugiai ir t.t. paraude, bet daktare pasake, kad ne, tai as juos valgau ir tikrai tfu tfu tfu viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2013 02 21, 15:43)
Kai mums nueme lopus po pirmos perziuros nugaryte buvo panasi kaip Jusu, bet + uzdejo tik ten kur buvo tokie puskiai pasidare. Antra diena, daug kas pabalo, arba liko tokie paraude, bet be puiskiu. Tai as pati tuos paraudusius buvau priskyrus prie +, bet daktare sake cia ne reakcija, reakcija tada kai su pirstu braukiant jauciasi, kai vizualiai matosi puskiukai, pusleles ar zaizdeles (Kvieciai ir kiausinis buvo aisku, kad tikrai suregave, nes buvo visas tas apvalus ratukas paraudes, isbertas. Tai pati savo vaiko nugarytes negaleciau iverint jei darytumem lopus dar karta, nes atsisakyciau per daug produktu  doh.gif Man atrode, kad ir ryziai ir kukuruzai ir rugiai ir t.t. paraude, bet daktare pasake, kad ne, tai as juos valgau ir tikrai tfu tfu tfu viskas ok.

Sutinku su jūsų daktarės nuomone - kituose šaltiniuose radau urodytus panašius vertinimo principus. Tfu tfu tfu lyg tai tų "puškių" aš nematau smile.gif, gal nebent prie Nr. 9 šiek tiek.
Šiandien dauguma tų vietų tikrai gerokai išbalusios, beveik nelikę žymių. Tikiuosi, išbraukus ryžius, situacija visai pasitaisys, nors ir dabar viskas ne per blogiausiai. Va, šiandien grįžom iš pediatrės, tai per gerą mėnesį priaugo 1 kg ir 4 cm thumbup.gif

PAMELO - geriausiai sulaiko drėgmę, o kartu puikiai riebina LINOLA F kremas. Jis yra net 62% riebumo - kiti būna gerokai liesesnis. Odytė, kad ir vietomis rausva, bet labai švelni. Aišku, kiekvienam individualiai, gal jums ir netiks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kootwella: 21 vasario 2013 - 15:59
QUOTE(Kootwella @ 2013 02 21, 14:57)

PAMELO - geriausiai sulaiko drėgmę, o kartu puikiai riebina LINOLA F kremas. Jis yra net 62% riebumo - kiti būna gerokai liesesnis. Odytė, kad ir vietomis rausva, bet labai švelni. Aišku, kiekvienam individualiai, gal jums ir netiks...

Ačiū, labai už atsakymą, būtinai nupirksiu išmėginti 4u.gif

Sakykit, o kada tepti emolientus ir kada tą riebu kremą? Gyvenime jokio kremo nesu turėjusi blush2.gif Tundra visiška doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2013 02 21, 18:48)
Ačiū, labai už atsakymą, būtinai nupirksiu išmėginti 4u.gif

Sakykit, o kada tepti emolientus ir kada tą riebu kremą? Gyvenime jokio kremo nesu turėjusi  blush2.gif Tundra visiška doh.gif

Emolientas - odą drėkinantis, minkštinantis ir saugantis tepalas. Tai riebumas čia niekuo dėtas smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti