Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Kootwella @ 2013 02 05, 20:35)
Kaip su jūsų mažių viduriukais, kol dar nebuvo primaitinami? Ar normali būdavo spalva? Konsistencija? Kaip dėl kraujo gyslelių?

Pas mano mazyle nuo 3 men buvo ismatos su gleivem ir kraujo gyslelem. verysad.gif Maitinau MP, kreipemes i gastroenterologa, istyre, pakitimu nerado, tada pas alergologa ir daug ivairiu ivykiu buvo kol finale nustate, kad tai yra storosios ir plonosios zarnu uzdegimas alerginiu pagrindu, plius AS. Ir taip kaip alergija eina per oda, labai retai bet buna, kad reguoja zarnynas. Laikui einant (mums dabar 1m.2men.), isemus visus alergenus zarnynas apsitvarke, bet alergija pradejo reikstis per oda, tad dabar turima AD, plius kartais jei labai stipriai sualergizuoja, tuomet duoda zinot ir viduriukai.
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2013 02 04, 09:59)
mielės tikrai gali alergizuoti, o dėl sodos kažkaip neteko girdėt, bet alergizuoti gali absoliučiai viskas ir tik jūs galit atsekti kas kaip ir kodėl  4u.gif

mielės tikrai gali.
o soda - tai skamba nelabai tikėtinai, bet jei naudoti kepimo milteliai, tai ten daug chemijos, tai tikrai manau gali.
Atsakyti
QUOTE(melle @ 2013 02 05, 15:06)
Kokie jusu atsiliepimai apie alergologe V. Gelziniene is Santariskiu?

Maloni gydytoja smile.gif pas kita alergologe nesam buve tai neturiu su kuo ir lyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringucio @ 2013 02 05, 23:29)
Maloni gydytoja smile.gif pas kita alergologe nesam buve tai neturiu su kuo ir lyginti smile.gif

Mes irgi pas ja dabar vazinejame. Butent ji pati ir pasiule mums gultis tyrimams, kai durio testai parode alergija kiausiniui, sojai ir vistienai.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 02 05, 18:31)
Jau nupirktas, ir kas man patinka, kad Bige, na Rudugys parduotuveje, pilstomas tas aliejus laikomas saldytuve ir 100ml tik 4lt kainuoja, kaip tik suvartoti per savaite-dvi smile.gif
Kazkuo panasus musu aliejiniai berniukai lotuliukas.gif

Koki perki ten aliejuka? Gal bandei argano alieju?
Atsakyti
O jus alieju i koses tik dedat ar duodat gryna "valgyt"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 02 06, 10:13)
Koki perki ten aliejuka? Gal bandei argano alieju?

Argano nebandziau, pirkau kedru riesutu, makadamijos riesutu, kanapiu, sau mango, jojoba.
Aliejuka ir i kose dedu ir tepant duodu truputi gurksnuoti.
O su linu semenu aliejumi gavosi taip, kad tada maziukas kasesi ne tik nuo to, kad isgere jo daug, bet ir nuo to, kad ant odos jis jam netinka. Kai tepiau ant sausos odos, viskas gerai buvo, o vakar po maudyniu visa istepliojau, tai kai pradejo nezmoniskai kasytis, vel reikejo vaistu duoti unsure.gif , o jau norejau su sviestmedziu issukti ji.
Atsakyti
QUOTE(Linužė @ 2013 02 05, 23:50)
Ir taip kaip alergija eina per oda, labai retai bet buna, kad reguoja zarnynas. Laikui einant (mums dabar 1m.2men.), isemus visus alergenus  zarnynas apsitvarke, bet alergija pradejo reikstis per oda, tad dabar turima AD, plius kartais jei labai stipriai sualergizuoja, tuomet duoda zinot ir viduriukai.

sad.gif
Linuže, mūsų atvejis tas pats - alergija tiesiogiai susijusi su žarnynu... Jei tik kas netinka, iškart prasideda pilvelio bėdos Kažin, ar verta tirti? Juk antibiotikų vis tiek neduosiu, o vienintelis būdas sutvarkyti - vengti alergenų...
Atsakyti
QUOTE(Kootwella @ 2013 02 05, 21:35)
Kaip su jūsų mažių viduriukais, kol dar nebuvo primaitinami? Ar normali būdavo spalva? Konsistencija? Kaip dėl kraujo gyslelių?

Kaip alergija suaktyveja, tai daro skysciau ir dazniau. As geriu gerasias bakterijas BiaGaia.

Kaip jus kovojat su uzpakaliuko issutimu? Nu niekaip man si kart nepavyksta sutvarkyti verysad.gif
Dukrai labai padedavo zuvu taukai be priedu, o maziukui bijau ju tepti, nes parode alergija zuviai g.gif
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2013 02 06, 14:13)
Kaip alergija suaktyveja, tai daro skysciau ir dazniau. As geriu gerasias bakterijas BiaGaia.

Kaip jus kovojat su uzpakaliuko issutimu? Nu niekaip man si kart nepavyksta sutvarkyti  verysad.gif
Dukrai labai padedavo zuvu taukai be priedu, o maziukui bijau ju tepti, nes parode alergija zuviai  g.gif

Mums jokios gerosios bakterijos nepadėjo - nei Biogaia, nei Gefilus. Daviau porą mėn. - jokio rezultato. Pažįstama medikė apskritai sako, kad medikų konferencijose daugiausiai neigiamai atsiliepiama apie bakterijų davima kūdikiams, nes visko, ko reikia, jie gauna su MP.
Iššutimams naudoju Sudocream.
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2013 02 06, 13:13)

Kaip jus kovojat su uzpakaliuko issutimu? Nu niekaip man si kart nepavyksta sutvarkyti  verysad.gif
Dukrai labai padedavo zuvu taukai be priedu, o maziukui bijau ju tepti, nes parode alergija zuviai  g.gif

Sudocrem - mano mažyliams tik jis padeda bigsmile.gif
Papildyta:
Kokias arbatėles duodate savo mažyliams - saugias, nealergizuojančias. Po truputį noriu baigti maitinti MP. Po truputį pratinu prie aptamil alergy care ax.gif
Atsakyti
Mums su viduriais bedos buvo nuo gimimo, labai pute pilvuka ir nesitustino po savaite. Bet to priezastis galejo buti ta, kad man labai truko pieno, nes finale paaiskejo, kad vaikas numete nemazai svorio ir teko duot misinuka. Davem misinuka iskart pasidare geriau. Bet tustindavosi kas 2-3 dienas, ir iki dabar taip. Kartais kieciau, kartais minksciau, bet nesiskundzia jokiais skausmais. Kraujo, gleiviu ir t.t. irgi nebuna.
Atsakyti