Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(kustuce @ 2013 02 07, 22:31)
Kas gulėjote santariškių alergologiniame ar duodavote daktaram dovanų?

ne schmoll.gif

QUOTE(laurriukas @ 2013 02 08, 09:50)
Kuom tepti išsausėjusias dėmeles? Veiduką tepu Emolium pakaitom su taukmedžio sviestu, išsuktu su migdolų aliejum. Žandukai jau švarūs, bet pasmakrėje esančios išsausėję dėmelės, nė nemano mažėti sad.gif

mes tepam essex tepalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2013 02 08, 15:30)
Bodziukas nepadetu siuo atveju?  g.gif O pameginkite skalbti su muilu, skirtu vaikiskiems rubams (ringuvos) - as seniai prie tokio esu perejus, pigiausia priemone  bigsmile.gif

bodžiukas netinka, nes dar tik mokomės sėdėti ant puoduko, tai reikia greitai spėti kelnes numauti biggrin.gif Bet ir tai vargas, pasodinus ant puodo, turiu nuolat užimti kuo nors, nes kitaip kaso rūriuką ir kojas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kootwella @ 2013 02 08, 16:12)
Taip paprastai ir net primityviai viskas skamba, atrodo, tarytum būtų galima ir pačiai tokį eksperimentą pasidaryti smile.gif
O gal tikrai galima... blush2.gif
Pabandysiu pasikonsultuoti su mūsų pediatre kitą savaitę. Nors abejoju, kad šioje srityje ji gerai nusimanytų, nes pati lopų mėginių darytis man nesiūlė.

Beje, palinkėkit sėkmės - šiandien bandysiu ragauti stintos. Iki šiol nesu tikra, ar jis alergiškas baltai žuviai, nes tik lašišą esu valgiusi jam gimus (reagavo blogai). Patikrinsiu, ar kraujo tyrimai negrybauja, rodydami nulinį jautrumą menkei.

Sekmes. Na paprasta ten is tiesu, bet nu nepriklijuosi tiesiog to maisto su paprastu pleistru. be to nesu tikra ar dar kazko i tas kapsulytes nelasina, kada eisim vel deti lopu, pasiklausiu.
Sekmes! man alergologe sake, kad jei ragauti, tai geriau jurine balta zuvi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes! Turiu mamyciukams klausyma toms kurios buvot su vaikuciais sanatorijose. Kuria patarsit pasirinkt. Musu suneliui tokios dgz: atopinis dermatitas, atopinis rinitas ir broncine astma. Girdejau toki ganda kad i Palangos Gintara reikia visus kremus savo vezti. Patarkit nes 1k vaziosim.
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2013 02 09, 00:11)
sveikutes! Turiu mamyciukams klausyma toms kurios buvot su vaikuciais sanatorijose. Kuria patarsit pasirinkt. Musu suneliui tokios dgz: atopinis dermatitas, atopinis rinitas ir broncine astma. Girdejau toki ganda kad i Palangos Gintara reikia visus kremus savo vezti. Patarkit nes 1k vaziosim.

Su AD yra tik viena sanatorija, Vilniuje "Pušynas". Su BA galima į visas važiuoti. Jei važiuosit su BA, tai ir skirs procedūras būtent dėl BA, manau odos niekas ir nežiūrės. Tad tikrai reikia turbūt savo priežiūros priemones turėti. g.gif
Atsakyti
Skambino daktarė, tai mano mažiui iš gerklės pasėlio išaugo moraxxela, streptococus, dar sakė yra kažkas, tai kol kas be antibų apseisim, nes astmos požymiai kaip ir beveik išnyko, bet jei vėl susirgs, teks antibus jam gerti ir sakė pakankamai stiprius.
Tai tipo gali būti, kad ir odoje stafilococas yra.
O iš kur gerklėje atsiranda tos bakterijos?

Einu knisti internetą, kas čia per nesamonė
Atsakyti
Laba diena, mamytes,
Gal kuri is jusu turit alergenu sarasa (lopu) gavusi, kartu su atsakymu, kur daro Santariskese? Zinociau ko man jame truksta ir tinkamai pasiruosciau bigsmile.gif
Gal galtumet nufotografuoti ir i temute ideti arba i AZ? Didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
Nupirkau savo mažiukui cukrinių runkelių sirupo. dabar klausimas-po kiek jo duoti? vaikui 7mėn. kovo mėn važiuosim į Santariškes pas hematologą, nes manau kad vien tik sirupu nepakelsiu aš jam tos geležies iki normos... toj parduotuvėj siūlė sulčių, kur specialiai kraujui pagerinti skirta, bet ten įeina vynuogės, gervuogės. jos gali stipriai alergizuoti? ir kaip dėl buroko?
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2013 02 09, 13:07)
Nupirkau savo mažiukui cukrinių runkelių sirupo. dabar klausimas-po kiek jo duoti? vaikui 7mėn. kovo mėn važiuosim į Santariškes pas hematologą, nes manau kad vien tik sirupu nepakelsiu aš jam tos geležies iki normos... toj parduotuvėj siūlė sulčių, kur specialiai kraujui pagerinti skirta, bet ten įeina vynuogės, gervuogės. jos gali stipriai alergizuoti? ir kaip dėl buroko?

Pas mus irgi hemoglobinas krites, homeopate pasiule kelti mieziu zelmenimis "Green magma", tiesa juos gali gerti vaikuciai nuo 1m., bet gal ir anksciau galima butu, reikia tartis su gydytoju. Burokas maniske alergizuoja, taip pat kaip ir visa kita kas is naturaliu keltu, tad geriam zelmenis, men gale eisim krauja darytis, idomu kiek bus geriau.
Atsakyti
aciu uz atsakyma.
Atsakyti
sveikos:)
gal k uri tepet savo kleckiukus su zuikio taukais? drauges uosve pripasakojo, kad labai gerai"nuo visko", bet nete tik apie gerkles ligas raso.... gal kuri bandet ir zinot kam dar galima juos naudoti?... patepus savo leliaus visus AD plemus-po nakties tikrai geriau... bet pasiskaiciau kad giliai kune esancius navikus gydo,tai gal per stipru ar pan.smile.gif zodziu,kas bandet pasidalikit ispudziais ir visom ziniom apie tuos taukiukus:)
aciu
Atsakyti
QUOTE(W&W @ 2013 02 09, 23:56)
sveikos:)
gal k uri tepet savo kleckiukus su zuikio taukais?

Sveiki! Manau, tai vienas tu metodu, kurie nera moksliskai irodyti, ir veikia daugiau placebo principu. Aisku, gali padeti tiek, kiek padeda bet koks kitas riebalas, o visi papildomi privalumai... Cia tik mano nuomone :-)
Atsakyti