QUOTE(Kootwella @ 2013 02 18, 15:04)
Kokią paletę turite omenyje? Antikūnių kraujo tyrimą?
dareme Sopro centre http://www.sorpo.lt/... Alergenų rinkinys (61 alergenas) mišriems alergenams vaikams 3111+3420
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 02 18, 15:54)
kaip pažiūrėsi. Aš tos nuomonės, kad geriau tepti. Iš diejų blogybių reikia rinktis mažesnę. Mano nuimone vaistai mažesnė blogybė, negu atviros žaizdos. Aš tepiau nuo 4 mėn. iki 11 mėn. Aišku ne nuolat, o tada, kada jau tikrai blogai būdavo....
Ivetacom, gal galit nuorodas ką užsisakinėjot iš iherb.com Ką reomenduotumėt?
 Ką reomenduotumėt?
Aš užsisakiau naturalių čiulpinukų mažiui ir sau. Superiniai Kas svarbiausia, be cukraus (mažius jam alergiškas)
 Kas svarbiausia, be cukraus (mažius jam alergiškas) 
Ivetacom, gal galit nuorodas ką užsisakinėjot iš iherb.com
 Ką reomenduotumėt?
 Ką reomenduotumėt?Aš užsisakiau naturalių čiulpinukų mažiui ir sau. Superiniai
Rasiau, rasiau ir issitryne man visa zinute
 , tai siunciausi pirma karta del cordycepso, dar chia seklas siunciu, vaikiska losiona ir daug dar visko, bet paskutiniu metu strigo siuntimas, tai 4 siuntiniu dar laukiu
 , tai siunciausi pirma karta del cordycepso, dar chia seklas siunciu, vaikiska losiona ir daug dar visko, bet paskutiniu metu strigo siuntimas, tai 4 siuntiniu dar laukiu  , tai ir rekomenduoti negaliu, tik cordicepsas tai mums pasiteisino, visa seima nuo ligu apsaugo, gal sutapimas, bet kai tik pradeda kazkas kabintis duodu jo suagusiems 2 kapsules, o maziukui viena ir kazkaip laikomes. O man paciai labai padeda spirulina  nuo bemegiu naktu palaikyti jiegas, tik jos kaina buvo akcine uz 300vnt 7$
 , tai ir rekomenduoti negaliu, tik cordicepsas tai mums pasiteisino, visa seima nuo ligu apsaugo, gal sutapimas, bet kai tik pradeda kazkas kabintis duodu jo suagusiems 2 kapsules, o maziukui viena ir kazkaip laikomes. O man paciai labai padeda spirulina  nuo bemegiu naktu palaikyti jiegas, tik jos kaina buvo akcine uz 300vnt 7$