Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2013 m. sezonas

Gal kas turite parodyti situ realu vaizda? g.gif issipikiavau jau siandien jas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 01, 15:58)
nezinau smile.gif pomidoru bus apie 250, papriku 40, o dar kitos geles ir visa kita smile.gif zodziu 2 aukstu namo langai greitu metu pavirs aulu smile.gif biggrin.gif

cia sau ar pardavimui blink.gif
Atsakyti
Sveikutes, isdygo man Petunijos, augo graziai, jau su keliais lapeliais, bet pradejo geltonuoti tie lapeliai, kas negerai?cia per daug ar per mazai dregmes ar kas kitka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2013 03 02, 19:25)
Sveikutes, isdygo man Petunijos, augo graziai, jau su keliais lapeliais, bet pradejo geltonuoti tie lapeliai, kas negerai?cia per daug ar per mazai dregmes ar kas kitka? g.gif

vaizdinė medžiaga aišku kur kas geriau būtų, nes dabar tik iš aprašymo manyčiau, kad drėgmės trūksta g.gif žemė nesausa? kas kiek ir kaip drėkinat?
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 03, 15:52)
vaizdinė medžiaga aišku kur kas geriau būtų, nes dabar tik iš aprašymo manyčiau, kad drėgmės trūksta  g.gif žemė nesausa? kas kiek ir kaip drėkinat?

as vis palieciu zeme tai tokia dregnoka ji man, pilu vandeni paprastai, su laistytuveliu,bijau kad nepradetu pelyti, nes kambarys toks vesokas visada, laistau gal pora kartu i savaite, gal viena, kazkaip neatkreipiau demesio
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2013 03 03, 18:47)
as vis palieciu zeme tai tokia dregnoka ji man, pilu vandeni paprastai, su laistytuveliu,bijau kad nepradetu pelyti, nes kambarys toks vesokas visada, laistau gal pora kartu i savaite, gal viena, kazkaip neatkreipiau demesio

Joms patinka šiltai stoveti, laistaint neatšaldyti grunto vesiu vandeniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 03 kovo 2013 - 19:06
bet va pa mane irgi kai kurios geltonuoja...o ktos nera tokios ryskiai zalios spalvos g.gif kazkaip sustojo mano tos surfinijos g.gif
Atsakyti
Sveikos:)
Patarkut prasau, perlaisciau surfinijas pirktas ermitaze ir skabttasias taip pat perlaisciau. Jos pasodintos dezutese nuo sausauniu, ten nera skiluciu. Ka man daryti? Patarkit.
Atsakyti
QUOTE(shalunishka @ 2013 03 05, 11:49)
Sveikos:)
Patarkut prasau, perlaisciau surfinijas pirktas ermitaze ir skabttasias taip pat perlaisciau. Jos pasodintos dezutese nuo sausauniu, ten nera skiluciu. Ka man daryti? Patarkit.

is kur zinai, kad perlaistei? petunijos megsta vandeni wink.gif
Atsakyti
Zeme labai dregna. Kai paspaudi pirstu labai jauciasi dregnumas. Surfiniju virseliai pasidare sviesesni lyg geltonuot pradedancios. Tai ka manot?
Atsakyti
Iliustruoju geltonuma, geltonuojancius daigelius, kas pakomentuos? g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 07, 15:13)
Iliustruoju geltonuma, geltonuojancius daigelius, kas pakomentuos?  g.gif

As tai sakyciau ,kad gal trasu trukumas arba per daug ju g.gif
Atsakyti