Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2013 m. sezonas

Sveikos, nusipirkau, jau senokai senukuose pora daigeliu, bet net pavadinimo nezinau...ti vienas jau nemazas krumelus ir is pazastu lenda, I kitas jau svyra labai ilgas, bet ne vienos pazasteles blink.gif bus jau kokie 30-40cm ilgio....tai, gal jis ir netures pazasteliu blush2.gif ar taip nebuna? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 18 kovo 2013 - 21:27
QUOTE(tany @ 2013 03 18, 23:26)
Sveikos, nusipirkau, jau senokai senukuose pora daigeliu, bet net pavadinimo nezinau...ti vienas jau nemazas krumelus ir is pazastu lenda, I kitas jau svyra labai ilgas, bet ne vienos pazasteles blink.gif  bus jau kokie 30-40cm ilgio....tai, gal jis ir netures pazasteliu blush2.gif  ar taip nebuna? g.gif

nurauk jam galvele ir atsiras pazasteles mirksiukas.gif
Atsakyti
padekite smile.gif nzn kaip ir kiek nuskabyt galvyciu ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2013 03 20, 10:55)
padekite smile.gif nzn kaip ir kiek nuskabyt galvyciu ax.gif

oi aš tai jau būčiau seniai nuskabius biggrin.gif laužčiau abi viršūnėles ax.gif
pas mane stipriai mažesnės, bet aš jau taikausi antrąkart gnybti rolleyes.gif ir gerai, kad paklausiau patarimo nugnybtus daigelius dėti pavėsy ir vėsiau. nes ant saulės jau buvo visai nuvytę. dabar viduriniai lapeliai atsigauna smile.gif
Atsakyti
na - nuskabiau smile.gif o db sakykit, ka daryt, jei kai kurios gelytes jau ruosiasi zydet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2013 03 20, 14:22)
na - nuskabiau smile.gif o db sakykit, ka daryt, jei kai kurios gelytes jau ruosiasi zydet smile.gif

Dziuginti savo ir musu akis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2013 03 20, 15:22)

aš dar neleidžiu žydėt, tegul atiduoda jėgas krūmų auginimui. Tiesa vienam daigeliui vieną žiedelį iš smalsumo leidau blush2.gif bet nenufotkinau
Atsakyti
Nzn.,niekad neskabiau surfiniju ir uzauga,ir zydi g.gif ir dabar jau 3krumeliai zydi,ir leidzia pazasteles,tik viena gal ilgesne-bet matosi pazasteles smile.gif
ar jus bet kuriuo atveju jas skabot smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
pastebėjau, kad tos brangiosios "elitinės" sėklos, kur kas lėčiau man dygo , o dabar ir daigeliai ne taip sparčiai auga... gerokai vėliau pasėjau "kaimietiškų", tai jos kur kas greičiau sudygo ir dabar jau kokius 4 kartus didesnės nei "elitinės" g.gif ar čia tik pas mane jos tokios lepios?
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 20, 18:18)
Sveikos smile.gif
pastebėjau, kad tos brangiosios "elitinės" sėklos, kur kas lėčiau man dygo , o dabar ir daigeliai ne taip sparčiai auga... gerokai vėliau pasėjau "kaimietiškų", tai jos kur kas greičiau sudygo ir dabar jau kokius 4 kartus didesnės nei "elitinės"  g.gif ar čia tik pas mane jos tokios lepios?

kaimiskos net is po betono isdygsta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti