Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

O super, tam puslapyje ir Lemon Boy yra, ir agurkiukų Merengue F1 thumbup.gif Pirksiu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 05 sausio 2013 - 20:09
Panos, tik ka gavau velniu is vienos pomidorienes, kad gal man gana jau blush2.gif Masciau, kad gal tikrai gana... O jus vel gundot biggrin.gif

Marengue ir as noriu bigsmile.gif
Bet ar gerai as iziurejau, kad Vilniuje jie yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 05 sausio 2013 - 20:16
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 05, 20:15)
Panos, tik ka gavau velniu is vienos pomidorienes, kad gal man gana jau blush2.gif Masciau, kad gal tikrai gana... O jus vel gundot  biggrin.gif

Marengue ir as noriu bigsmile.gif
Bet ar gerai as iziurejau, kad Vilniuje jie yra  bigsmile.gif

Aha, Vilniuje, nuvyktum į vietą, leistų ir po dvi sėklas pirkti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 05, 21:22)
Aha, Vilniuje, nuvyktum į vietą, leistų ir po dvi sėklas pirkti  cool.gif

Cia kur ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 05, 21:22)

o paštu jie ką nesiunčia? jetusiau........... tada vilnietės prašysiu kad man nupirktų ir atsiųstų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 05, 20:22)

cool.gif
Papildyta:
QUOTE(*AMRI* @ 2013 01 05, 20:29)

http://www.sodui.lt/Kontaktai-682.html
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2013 01 05, 20:29)

Sėklų galite užsisakyti:
UAB ‘Jūsų sodui’
Algirdo g.11/9-1
Vilnius LT 03219
Fax 85 2314238
Tel. 85 2652585
Mob.tel.8 688 54031
www.sodui.lt info@sodui.lt
Jau Madmuazele parašė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 05 sausio 2013 - 20:38
QUOTE(Ex @ 2013 01 05, 15:19)
nuoširdžiai užjaučiu... unsure.gif

o kodėl? g.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 05, 15:25)
Diasaja, atejai cia bigsmile.gif  Maniau, kad pomidoru neaugini...

mano mama šiltnamyje karaliauja ax.gif aš tik zyziu dėl mulčiavimo ir nekasimo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2013 01 05, 16:34)
Čia Aurea, skonis, forma praktiškai identiški Corazonams, bet pas mane Aurea turi daugiau vaisių nei Corazon.

bigsmile.gif kiek daug ant vieno stiebo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2013 01 05, 17:01)
Prisegiau tai ne citrinukus  doh.gif

kokie gražūs bigsmile.gif Ir lapai sveikutėliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 05, 12:02)
o tie ant sniego cia kas(pavadinimas)?

Tikriausiai kalbate apie „jabloki na sniegu“? Skaitydama rusiškus puslapius, buvau pasižymėjus, kad norėčiau tokių dėl ankstyvumo. Bet iš kur jų paimti? doh.gif Įdomu, tas „Jūsų sodui“ parduoda sėklas centrinėje būstinėje Algirdo g.? Reikės pasidomėti, iš internetinio puslapio nesupratau. Jeigu parduoda, nueisiu, galėčiau nupirkti, jeigu kas norėtų ir išsiųsti. Galima būtų ir pasidalinti, brangesnius perkant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 05 sausio 2013 - 23:27
Griztu ir as i palata bigsmile.gif noreciau ir as Mazarini nors 2 sekluciu, gal kas suselptu a?
Papildyta:
QUOTE(vasarema @ 2013 01 05, 23:20)
Tikriausiai kalbate apie „jabloki na sniegu“? Skaitydama rusiškus puslapius, buvau pasižymėjus, kad norėčiau tokių dėl ankstyvumo. Bet iš kur jų paimti?  doh.gif Įdomu, tas „Jūsų sodui“ parduoda sėklas centrinėje būstinėje Algirdo g.? Reikės pasidomėti, iš internetinio puslapio nesupratau. Jeigu parduoda, nueisiu, galėčiau nupirkti, jeigu kas norėtų ir išsiųsti. Galima būtų ir pasidalinti, brangesnius perkant.

pas estus matau
http://seemnemaailm....ex.php?GID=7567
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 05 sausio 2013 - 23:59
Oho, kaip jūs čia visos perkat blink.gif su savo žadamom auginti trim naujom veislėm jaučiuosi tikra ubagė..

Labai labai karališkai atrodo Asesės Aurea pomidorai wub.gif pasaka..

QUOTE(b.s @ 2013 01 05, 18:48)
Sakykit, ar gerai dariau pernai pasodinusi porą čiliukų tarp pomidorų? g.gif . Kiek esu girdėjusi, kad geriau vieni pomidorai turėtų būti. blush2.gif

pomidorams čiliukai nepakenks, tik klausimas ar čiliams tokiame šešėlyje labai patinka augti. Be to, turėtų būti nepatogu prižiūrėt pomidorus, kai kažkokie krūmiukai po kojomis maišosi smile.gif

QUOTE(diasaja @ 2013 01 05, 23:54)

matai, didelis šiltnamis tikrai neblogas dalykas, tik tuomet kyla pagunda kasmet jį naudingai prikimšt smile.gif ir problema prasideda tada, kai norai aplenkia sveiką protą, dirbi viena nuo A iki Z, galų gale nebesuspėji susidorot, pradedi viso to gėrio neapžioti..

Bet, kaip sakiau, tu esi darbštuolė, tai gal tau nesudarys sunkumų, su milžinišku šiltnamio plotu susidorosi be vargo, o jei dar kas nors padės, bus neblogai smile.gif
Sėkmės, linkiu, kad tavo tolima svajonė greičiau priartėtų smile.gif
Atsakyti
as kaip pernai pirma karta savarankiskai auginusi pomidorus parodysiu kokie buvo beta pomidorai.. jie mzaugiai, todel aplauzydavau tik didziuosius lapus
user posted image
user posted image
ir dar pernai jauciu buvau per tankiai susodinus ax.gif bet kad jie mazaugiai, tai galvoju, kal ir visai gerai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti