Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 08, 09:44)
Labai nesileisiu į išvedžiojimus, bet iškrapštytos Kumato sėklos užderėjo tokiais pat parduotuviniais Kumato pomidorais  bigsmile.gif

Aš ir auginau Kumato, sėklytes iš Gaudvilės gavau. Puikiai derėjo ačiū. 4u.gif
Čia mano vyro nuostabiausi. smile.gif

Skaičiau, kad kažkokį snapą ruošiatės mergaitės šiemet augint. Mažu pas kurią lyšna sėkla atsirastų.
4u.gif
Atsakyti
mergos baikit biggrin.gif ... tuoj ir man tos Aurejos prireiks doh.gif vyras is namu ismes... siemet zadejau seklu visai nepirkti, o jau isleidziau 150lt doh.gif o dar is pomidoru ne viska turiu, truksta Dziuljetos ir Black cherry
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 08, 13:39)
mergos baikit  biggrin.gif ... tuoj ir man tos Aurejos prireiks  doh.gif vyras is namu ismes... siemet zadejau seklu visai nepirkti, o jau isleidziau 150lt  doh.gif  o dar is pomidoru ne viska turiu, truksta Dziuljetos ir Black cherry

Man ir tuoj prireiks vėl kažko doh.gif Kuo Dziuljeta sužavėjo? blush2.gif
Atsakyti
mergos baikit  biggrin.gif ... tuoj ir man tos Aurejos prireiks  doh.gif vyras is namu ismes... siemet zadejau seklu visai nepirkti, o jau isleidziau 150lt  doh.gif  o dar is pomidoru ne viska turiu, truksta Dziuljetos ir Black cherry

Tany duok adresa atsiusiu as tau tu Black sherry smile.gif tikiuosi hektarui nereikia, tai koki keleta seklu sukrapstyciau i voka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 08 sausio 2013 - 13:44
QUOTE(tany @ 2013 01 08, 14:39)

blink.gif tai ką tu pirkai tiek...jei dar tų minėtų net nepirkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2013 01 07, 15:43)

Iš čia pirkau Organza. Man jie buvo nerealūs, tiesiog aplipęs krūmas. Visai nesirgo derėjo iki šalnų. Ne kokteiliniai, maždaug 2-3 kasnių. Tvirti, bet ne kieti, skūrelė tikrai ne stora. ax.gif

Aureos pirkau daigą iš Shetelig, buvo idomu pabandyti. Man patiko. Tikrai derlingi.
Gero skonio. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, jei kuri is estu priimtu mane prie savo uzsakymo buciau dekinga, lauksiu i az pasiulymu. Neturiu, nemoku paypalintis biggrin.gif is dalies gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 08, 13:42)
Man ir tuoj prireiks vėl kažko  doh.gif Kuo Dziuljeta sužavėjo?  blush2.gif

noriu tokios formos, Saintina gire derlinguma ir skoniu nenusivile

QUOTE(xxkamane @ 2013 01 08, 13:44)
Tany duok adresa atsiusiu as tau tu Black sherry smile.gif tikiuosi hektarui nereikia, tai koki keleta seklu sukrapstyciau i voka mirksiukas.gif

man 2 daigu reikia, tai seklu gal 4 uztektu... o tu ne Kauniete? Nes jau rasiau, kad su pastu nedraugauju... Nepasiekia mane reikalingiausi laiskai, tik kruva reklamu prikista buna doh.gif

QUOTE(diuni @ 2013 01 08, 13:44)
blink.gif tai ką tu pirkai tiek...jei dar tų minėtų net nepirkai biggrin.gif

cia ne pomidorai, cia bendai viskas... jau apsippirkau balticseeds(morku, buroku, agurku ir pan, nei vieno pomidoro wink.gif ) nu ir is estu siunciausi, tiesa dar negavau smile.gif, bet pinigu jau isleidau smile.gif
Atsakyti
trinu pasiulyma nes dylas ivykes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 08 sausio 2013 - 14:25
QUOTE(tany @ 2013 01 08, 13:54)
noriu tokios formos, Saintina gire derlinguma ir skoniu nenusivile
man 2 daigu reikia, tai seklu gal 4 uztektu... o tu ne Kauniete? Nes jau rasiau, kad su pastu nedraugauju... Nepasiekia mane reikalingiausi laiskai, tik kruva reklamu prikista buna  doh.gif

Nea man nereikia, man tikrai nereikia schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nes Dziuljetai Romeo po to reikės doh.gif

Baubas gyvena pašto dėžutėje, kuris suryja svarbius laiškus lotuliukas.gif O Black cherry patikrinsiu daigumą ir galėsiu duot jei daigūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 08 sausio 2013 - 13:58
QUOTE(matuke @ 2013 01 08, 13:57)
vilnietes (ir nebutinai) is "jusu sodui" planuoju uzsisakyti po 5seklas Organza, Aurea ir Bolzano, bet man po 5irgi per daug, gal kas nores dalintis hihihi.gif
nes faktiskai man reikia tik po 2seklas  ax.gif

noriu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 08, 13:58)
Nea man nereikia, man tikrai nereikia schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  nes Dziuljetai Romeo po to reikės  doh.gif

Baubas gyvena pašto dėžutėje, kuris suryja svarbius laiškus lotuliukas.gif  O Black cherry patikrinsiu daigumą ir galėsiu duot jei daigūs mirksiukas.gif

o kodel turetu but nedaigios? as pagrindine seja planuoju tu paciu sodint kur anais metais praplesiau apkeli bet nesunaudojau... negu jos genda?
Atsakyti