Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(matuke @ 2013 01 08, 16:21)
tai kada sejai Betalux praleidau muset  g.gif  o dezes tai suprantu lauke stovejo-kada i lauka juos isnesei?

dar nesejau smile.gif sesiu sausio 24d. cia apie anu metu seja snekejau... ne siltnamyje... nesiojau su daigais pirmyn atgal(t.y. nakti namuose, diena siltnamyje), kol buvo salciu tikimybe, kai jau susilo tai liko senajam siltanamyje stoveti.
linkas is anu metu tik lietai kazkuo puslapis atsidarineja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 08, 15:00)
as Sweet Million neatsisakysiu niekada  schmoll.gif  biggrin.gif  Bendrai pats skauniausias pomidoras mum is visu (praktiskai visai seimynai)

Hmmm tuoj tu uzimanysiu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2013 01 08, 16:30)
Hmmm tuoj tu uzimanysiu  cray.gif

o ne tu sakei, kad vysniuku neauginsi ?
Atsakyti
o kur jus tuos black cherry perkat?as irgi noriu keliu daigeliu.mano vaikuciai labai juos megsta,vietoj uogu valgo 4u.gif o gal kas kalet pasidalin/parduot keleta sekliukiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2013 01 08, 17:18)
o kur jus tuos black cherry perkat?as irgi noriu keliu daigeliu.mano vaikuciai labai juos megsta,vietoj uogu valgo  4u.gif o gal kas kalet pasidalin/parduot keleta sekliukiu? ax.gif

taigi, sodo/daržo parduotuvėse yra sėklų. Tikrai nėra deficitas. O jei vaikai mėgsta, tai pirkit visą pakelį ir turėsit keliems metams į priekį. Nesuges sėklos. Ir tikrai ne karvę kainuoja.
Atsakyti
Aš negaliu atsisakyt vyšniukų, mūsų šeimoje jie labai valgomi... O auginu kiekvienais metais visų spalvų thumbup.gif :
Sweet Million - raudoni
Black Chery - rudi
Santorange - geltoni
Visi labai skanūs bigsmile.gif
Man jie idealūs darbe. Sėdžiu prie kompo ir valgau, vienas kąsnis ir viskas biggrin.gif O jei būtų dideli, tai apsitaškyčiau doh.gif Ir vyras į darbą pasiima, net vairuojant patogu užkąst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2013 01 08, 18:18)
o kur jus tuos black cherry perkat?as irgi noriu keliu daigeliu.mano vaikuciai labai juos megsta,vietoj uogu valgo  4u.gif o gal kas kalet pasidalin/parduot keleta sekliukiu? ax.gif

galiu pasidalint seklytem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2013 01 08, 17:32)
Santorange - geltoni

jie hibridai? uzsimaniau ju doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
ne rimtai reikai daryti atostogas nuo sios temos, ateit tik po to kai seja baigsis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 08, 17:54)
jie hibridai? uzsimaniau ju  doh.gif  biggrin.gif

man Santorange nepatiko. Auginau šiemet. Ir vaikai jų nevalgė. Pomidoriukai kietoki, skūrytė stora. Iš geltonųjų vyšninių kur kas labiau įvertinom Sunsugar.
Na, bet čia kaip visad - skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 08, 16:36)
o ne tu sakei, kad vysniuku neauginsi ?

Vysninukus auginu pas sunu siltnamy ax.gif baltus pernai turejau nepatiko schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2013 01 08, 17:54)
jie hibridai? uzsimaniau ju  doh.gif  biggrin.gif

hibridai, uzpernai turejau, man nepasirode stebuklas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2013 01 08, 18:02)
Vysninukus auginu pas sunu siltnamy  ax.gif baltus pernai turejau nepatiko schmoll.gif

kaip cia pas sunu? salia po niku parasyta pirmas vaikas 2002 metai... tai jam tik 10 metu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 01 08, 18:01)
man Santorange nepatiko. Auginau šiemet. Ir vaikai jų nevalgė. Pomidoriukai kietoki, skūrytė stora. Iš geltonųjų vyšninių kur kas labiau įvertinom Sunsugar.
Na, bet čia kaip visad - skonio reikalas.

tai labai gerai, vadinasi nebereikia ax.gif biggrin.gif Kad tik Sunsugar neuzsimanyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 08 sausio 2013 - 18:14
QUOTE(tany @ 2013 01 08, 18:05)
kaip cia pas sunu? salia po niku parasyta pirmas vaikas 2002 metai... tai jam tik 10 metu  blink.gif

Aga, jis 9 gimtadienio proga uzsiprase siltnamio, pastatem jam miniatiurini gal 5-6 kvadratu blush2.gif tipo bando arbuzus uzaugint ir vysniniu pomidoru krastuose pasodinam, tai tie pomidorai daugiau dziaugsmo suteikia nei arbuzai lotuliukas.gif
Atsakyti