Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Man tai patinka, kad dabar šiltnamyje yra du takai ir galima laisvai prieiti prie visų pomidorų 4u.gif Pirmais metais buvo vienas, tai prie tų, kurie toliau, buvo sunkiau prieiti, reikėjo ant lysvės lipti.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 01 05, 15:15)
auginau ir tikrai negaliu pagirt šios veislės. Beskonis ir niekam tikęs pomidoras. Nepatiko ir mano mamai, nei brolienei.. niekam nepatiko..

Nu vadinas 1 kokį užteks pabandymui augint jei toks netikęs ir nepergyventi jei jam išvis nebeliks vietos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 01 05, 16:14)
mano tolimose svajonėse taip ir bus rolleyes.gif

nuoširdžiai užjaučiu... unsure.gif
Na, bet tu darbštuolė, gal tau ir nebus tokia katorga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 05 sausio 2013 - 15:22
QUOTE(alinux28 @ 2013 01 05, 15:17)
labai priestaringos nuomones aplink sklando.pasidalinkit savo patirtim ir pastebejimais:keliais is tik stiebais geriausia pomidorus augint? ax.gif

Aukštaūgius didžiavaisius auginau dviem stiebais, o vyšninukus - keturiais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 05 sausio 2013 - 15:20
QUOTE(diasaja @ 2013 01 05, 15:08)
user posted image

gerai, kad šiltnamis mano ne guminis, o tai perskaičius apie veisles-gali užsinorėti, kad būtų 100 kv.m biggrin.gif
Papildyta:

o prižiūrėti buvo patogu , kai kas 50 cm. pasodinta? g.gif

gal nelygiai 50...cia mazdaug... taikau 60, bet kai padarai didele urna viena, kita, o po to pataikai netycia kad stiebas vienos vienam sone, kitos kitam, tai taip ir gavosi gal lygiai 50 ir nebuvo bet 55 tikrai buvo(nematavau, cia is akies sakau)...tada virsu tiesiog su pririsimais forrmuoji, kur reikia...
del priziurimo... laisciau i butelius, problemu nebuvo, apatinius lapus visada salindavau, tai nuo vasaros viduryje isvis erdvu buvo apacioje..zoles ravet nereikejo, nes mulciuota buvo, kai jau ilga uzaugdavo, tada nuskindavau ir ten pat padedavau...labiausiai vargau su laistymu doh.gif backa toli, tia su lastytuvu pirmyn atgal doh.gif po 10-15l (1-1.5laistytuvo) vienam daigui, o ju 36 (panesdavau tik 1 lasitytuva, nesu stipri)...gerai kad kas 1.5 -2 sav tik lasiciau... vnz siemet jau terarizuosiu vyra backa sa kraneliu statyti salia,kad su slanga galeciau darbuotis
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 05, 14:49)
kas uzsakinejo is estu, per kiek laiko gavot?

Pakankamai greitai-iki savaites smile.gif

QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 05, 15:13)
O niekas nebandėte per Mokėjimus.lt pervedinėti tarptautinius? giriasi jog pigiai pas juos: https://www.mokejima...pervedimai.html

Nebandziau... KAdangi moku tik per PAypal, tai niekuo nesidomejau daugiau rolleyes.gif

Diasaja, atejai cia bigsmile.gif Maniau, kad pomidoru neaugini...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 01 05, 15:13)
aš tai išsipjaunu lazdyno rykštę norimo ilgio ir maždaug pagal ją pasižymiu duobutes, paskui susodinu.. blush2.gif
Nors pagalvojau, kad šįmet vietos man neverta taupyt, galėčiau ir kas metrą sodint, nes daigų daug nesodinsiu.. (jau matau kaip Saintlina kvatoja net susirietusi.. smile.gif ). Surimtėjau rolleyes.gif tenkinsiuosi tokiu kiekiu, kad nereiktų pomidorų mėtyt, o darbas šiltnamyje būtų malonumas..

tikrai prajuokinai biggrin.gif anais metais ta pati snekejai mirksiukas.gif

QUOTE(alinux28 @ 2013 01 05, 15:17)
labai priestaringos nuomones aplink sklando.pasidalinkit savo patirtim ir pastebejimais:keliais is tik stiebais geriausia pomidorus augint? ax.gif

aukstaugius 2(tiesa Delfinu neauginciau 2, tik 1(labai arti tas antras stebas prie 1 auga susipina ju lapai, net genejimas nepadeda)...bet siemet isvis ju atsisakau), vyniukam negalioja (auginau ir 2 ir 6 exsperimentis buvo, o black cherry isvis palaida bala buvo ir augo sau gerai, bet jis vienas buvo dideliam plote, gla del to taip bujuojo)
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 05, 15:25)
Pakankamai greitai-iki savaites smile.gif

geros naujienos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 05 sausio 2013 - 15:37
QUOTE(Ex @ 2013 01 05, 16:15)
auginau ir tikrai negaliu pagirt šios veislės. Beskonis ir niekam tikęs pomidoras. Nepatiko ir mano mamai, nei brolienei.. niekam nepatiko..

4u.gif ačiū

QUOTE(alinux28 @ 2013 01 05, 16:17)

aš pernai visus padariau dvistiebius , na aukštaūgius aišku , bet šiemet tikrai visų tokių nedarysiu...pastebėjau , kad kai kurių tas antras stiebas sukrovė žiedynus labai jau aukštai... ax.gif Folia auginsiu vienu , crystal vienu , nes šitas vienintelis ir pernai buvo vienu , bet man visai patiko...o kai kurie tikrai labai gerai ir puikiai buvo dviem stiebais thumbup.gif vienžo , čia reikia bandyt pačiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 01 05, 16:31)
pastebėjau , kad kai kurių tas antras stiebas sukrovė žiedynus labai jau aukštai... ax.gif

taip ir turi būti, antrasis stiebas niekada žiedų nesukraus tokiam pačiam aukštyje, kaip pirmasis. Maždaug dviem-trim lapais aukščiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 01 05, 16:37)
taip ir turi būti, antrasis stiebas niekada žiedų nesukraus tokiam pačiam aukštyje, kaip pirmasis. Maždaug dviem-trim lapais aukščiau smile.gif

4u.gif ax.gif tai jo...bet man kažkaip į kai kuriuos žiūrint ir nagrinėjant , pasirodė , kad jiems geriau būtų augti vienu stiebu...tai vat - bandysiu šiemet tuos nužiūrėtus daryt vienstiebius...bet čia, aišku , tik gal mano fantazijos blush2.gif bet bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 05 sausio 2013 - 15:41
tiesa ka pastebejau siais metais del stebu... kuo daugiau stebu, tuo aukstis mazesnis tos pacios veisles.... ir derlius veliasnis bus....
Atsakyti
as irgi auginau dviem stiebais,o vat pernai kaimynas mane durnavojo,neva negalima dviem,smulkeja vaisiai ir medziagu reikia jiems dvigubai.tai ir galvoju kad idomu jusu nuomone isgirst.o zemaugius irgi dviem? ax.gif
Atsakyti