QUOTE(jautiena @ 2013 01 09, 19:44)
Elika - oranzine puse su rombukais - grazute, o dar turint omeny kokia aparatura megzta, tai pagarba!
as irgi turiu uzsakyma pleduka numezgt, ir ne siaip sau, o krykstynoms. kai gavau uzsakyma buvau apsalus, nes busima mama dar tik nepilnus 3men tenescia.
Dėkui
Įdomus variantas.. krikštynom, kai leliaus dar ilgas kelias laukia iki atėjimo
QUOTE(Ristina @ 2013 01 09, 19:48)
Elika, bravo bravissimo su tokiu antropologiniu aparatu gaminta, tai
Papildyta:
Dėkoju
QUOTE(darbeja @ 2013 01 09, 19:53)
Elika, tikrai nesitikėjau, kad su savo aparatu išlauši tokį rezultatą

. Kaip jau žadėjau, lenkiu galvą ir kol nepamiršiu, šiandien panarinus ir vaikščiosiu
Tai dabar lieka laukt sekančių kūrinių vaizdų

. Gal ir be reikalo mes jį bandėm nuvertint. Jei jau tiek numezgei, tai dabar jau viskas įmanoma. Iš tikrųjų tai norėčiau pamatyt kaip realiai su juo dirbt. tiesiog įdomu

, nes pažiūrėjus filmuką tai man nekažin koks įspūdis susidarė, bet gal čia demonstruotoja kalta

Ačiū, bet nereikia taip jau ilgai nulenkus galvą vaikščiot
Filmuke ten kažkaip įdomiai dažnai reguliuoja liniuotės aukštį.. realiai tai nusistatai kartą liniuotės aukštį pagal siūlo storį ir viskas. Tada jau telieka pats mezgimas. Kai rombukus dėjau, tai kiek lėčiau, nes tenka pasiskaičiuot raštelį ir žiūrėt kaip siūlus kilnot, o kai vienspalvis, tai 100 g. siūlų kamuoliukas man susimezgė kažkur per pusantros valandos gal.. neužsekiau laiko, tiesą sakant..
QUOTE(Freke @ 2013 01 09, 20:16)
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(vytautiske @ 2013 01 09, 22:22)
Elika,šauniai tau pavyko
Dėkoju