Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvų taukai šunims

QUOTE(agotas @ 2006 05 18, 17:20)
As tai saviskei duodu Salmopeta (lasisu taukai). Mums juos rekomendavo kai pirma karta kirpom ir kailiukas buvo labai silpnas. Taip tai daviau ziema, bet truputi liko, tai dabar turiu pabaigti. Man atrodo, kad kailis tikrai sustiprejo. ax.gif , bet vasara tikrai nieko neduosiu, bet bandysiu kailiuka paryzinti biggrin.gif

As taip pat sugirdziau visa didele bonka siu norvegisku tauku. Kviklys( veterinaras) baisiai isgyre. Sake savo taksei duoda ir pats geria. Rezultatas matesi - mano juodo labradoro kailis zerejo, blizgejo kaip sabalo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(polonia @ 2006 05 18, 17:46)
As taip pat sugirdziau visa didele bonka siu norvegisku tauku. Kviklys( veterinaras) baisiai isgyre. Sake savo taksei duoda ir pats geria.

Ale Kviklys plikas, o jo taksės kailis irgi nekoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2006 05 18, 19:05)
Ale Kviklys plikas, o jo taksės kailis irgi nekoks smile.gif

Taip, plikas, bet sake, kad geria tuos taukus. smile.gif Dar pagalvojau, gal tikisi, kad apzels. O takso nemaciau, bet gyresi, kad ziba. Maniskes tai tikrai blizgejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 18 gegužės 2006 - 19:14
QUOTE(polonia @ 2006 05 18, 20:12)
Taip, plikas, bet sake, kad geria tuos taukus.  smile.gif Dar pagalvojau, gal tikisi, kad apzels. O takso nemaciau, bet gyresi, kad ziba. Maniskes tai tikrai blizgejo.

Jo taksės kailis blizgantis iš prigimties, bet taip pat iš prigimties pliki paausiai.
Atsakyti
o gal kas žinot kiek tas stebuklas kainuoja? aš kažkaip nepaklausiau blush2.gif
bet argumentas kad Kviklys pats geria gan įtikinamai skamba tongue.gif tik bėda kad jo kailiui nepadėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2006 05 19, 12:53)
o gal kas žinot kiek tas stebuklas kainuoja? aš kažkaip nepaklausiau blush2.gif
bet argumentas kad Kviklys pats geria gan įtikinamai skamba  tongue.gif tik bėda kad jo kailiui nepadėjo mirksiukas.gif

Mokejau uz didele bonka kazkur apie 60 lt. Buvo mazesne uz 30. O kad Kviklys tuos taukus geria, tai cia gal jo reklaminis triukas. O gal zmogus turi iproti viska ragauti. Kaip pav. seriale " DRAUGAI" Fibi sunu sausainius krimto. smile.gif
Nezinau( aisku tai sutapimas), bet girdziau girdziau tais taukais savo kale, tai ji man kas 4,5 men. rujot pradejo. Tas pats Kviklys pasake, kad todel, kad gerai priziuriu(?!). Tipo nuo gero gyvenimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 19 gegužės 2006 - 21:43
Na, jei kalė rujoja kas 4,5 mėnesio, tai reikia pirmiausiai patikrinti jos sveikatą. Nes tai nėra normalu. Ir ponas Aurimas ne visada būna teisus... Jis stengiasi būti geru veterinaru, ir aš jam simpatizuoju - BET.
Man jis tų Salmonpet butelį padovanojo. Tikriausiai už gražias akis biggrin.gif
Pakartosiu tai, kas jau buvo sakyta. Žiemą, kai mažai saulės, tie žuvų taukai naudingi. Tik jokiu būdu neperdozuoti! Pavasarį, vasarą jų nereikia.
Nepamirškite, kad šuns kepenys nepritaikytos dideliems riebalų kiekiams. Taigi, ir tie patys žuvų taukai gali padaryti didelę meškos paslaugą.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2006 05 19, 23:35)
Na, jei kalė rujoja kas 4,5 mėnesio, tai reikia pirmiausiai patikrinti jos sveikatą. Nes tai nėra normalu. .

! Zodziai kelia susirupinima. g.gif Nuo 8men. maniske( dabar 2,4 metu) kaip laikrodis rujoja kas 4,5 men.. Gavosi taip, kad tik vienam veterinoriui ( Kvykliui) apie tai pasakiau. Buvau nuraminta. Teks kelti klausima is naujo. Galetu tai buti nauja forumo tema...
Atsakyti
Mano sune balto plauko, tai seriasi praktiskai 12 men per metus, isbandziau zuvu taukus taciau nelabai padejo, veterinarai visi kaip vienas sako kad baltas plaukas visada seriasi labiausiai ir vel bruka zuvu taukus. Nezinau, nebeduodu, kadangi suo pastoviai guli ant saulutes o ir maiste lyg ir yra omega 3.
Gal kas zino kaip ten su tuo baltu sunu plauku?
Atsakyti
Sveiki,

gal kas naudoja ir zinot ju kokybe. Ar apsimoka duoti BH5000 norint kailio kokybe pagerinti?

http://www.bewidog.l...ru_priedai.html

Labai aciu uz komentarus.
Atsakyti
Na, jei kalė rujoja kas 4,5 mėnesio, tai reikia pirmiausiai patikrinti jos sveikatą. Nes tai nėra normalu. Ir ponas Aurimas ne visada būna teisus... Jis stengiasi būti geru veterinaru, ir aš jam simpatizuoju - BET.

Maniškės antra ruja buvo irgi maždaug po 4,5 mėnesio nuo pirmos rujos pradžios. Bet veterinarė nuramino, kad tarpas nuo 4 mėnesių yra normalu. O gal visgi derėtų susirūpinti g.gif Šiuo metu yra praėję 5 mėnesiai nuo 2 rujos pradžios, bet dar nerujoja.
Atsakyti

QUOTE(IngaU. @ 2006 08 16, 16:46)
Maniškės antra ruja buvo irgi maždaug po 4,5 mėnesio nuo pirmos rujos pradžios. Bet veterinarė nuramino, kad tarpas nuo 4 mėnesių yra normalu. O gal visgi derėtų susirūpinti  g.gif Šiuo metu yra praėję 5 mėnesiai nuo 2 rujos pradžios, bet dar nerujoja.

Na, mano Koka irgi surujojo po 4 su trupučiu mėn. Aš abejojau tada dėl tokios trumpos pertraukos ir kergimo, bet Kokos veisėja (ir dar kažkas iš vetų) mane nuramino g.gif Ir paminėjo, kad būtent, po vaikų gali susitvarkyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 18 rugpjūčio 2006 - 21:45