Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(*finy* @ 2013 07 31, 22:08)
Sveikos  4u.gif  O jau groziai jusu kokie  bigsmile.gif
Sakykit,o uz nimezali yra koks efektyvesnis?Niekaip negaliu atsikratyti baltasparniu  doh.gif

Man padėjo nimezalis, bet purškiau tris kartus kas savaitę. g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Astaite, labai grazi tavo Nicoline! Visai noreciau tokios grazuoles ir as wub.gif Turiu as Whieregld ir Sunbeam vaikiuku, gal domintu mainai?

Purkeli, as irgi niekaip neatsisakau Katrin Bonte lotuliukas.gif Ji paprastai viena is pirmuju prazysta, lenvai ziemoja pas mane, matyt ir liks smile.gif

As tai labai neturiu kuo pasigirti kol kas, birzelio 8 praejo tokia krusa, kad gyvenime nesu tokios macius,,, is kanu liko palmes, o is brugmansiju skyles... grizau vel i ankstyva pavasari tai kol kas ziedu dar nedaug buvo, mazytes kelios Katrin Bonte ir Herrenhouser zydejo. Dar tiesa Adeline, nes nelabai nukentejusi buvo, veliau kada ikelsiu foto. Dabar Zydi Purkelio Iochroma Rubin, Ziedeliu mazu gausybe o pumpuru dar daugiau taciau tik pacioj virsunej, o augalas virs 2 metru kazkur, miela taip, fotikas taisykloj negaliu nufotkinti...
Atsakyti
Aš įšaknydytų neturiu, bet keistis aišku, kad norėsiu, rudenį šakelėm galėsim dalintis. Šita Nicoline labai įdomi, ryte visi žiedai būna geltoni, o vakare balti, o kaip kvepia ir vienu metu žydi daug žiedų.
Vakar prasiskleidė Madame Bovary, žiedas toks paprastas ružavas nieko ypatingo tik labai ilgas. Įkelsiu nuotraukas, kai dar dvi naujokės prasiskleis. Tiesa Madame Bovary iš šiemet parsisiųstų.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2013 08 01, 08:33)
Aš įšaknydytų neturiu, bet keistis aišku, kad norėsiu, rudenį šakelėm galėsim dalintis. Šita Nicoline labai įdomi, ryte visi žiedai būna geltoni, o vakare balti, o kaip kvepia ir vienu metu žydi daug žiedų.
Vakar prasiskleidė Madame Bovary, žiedas toks paprastas ružavas nieko ypatingo tik labai ilgas. Įkelsiu nuotraukas, kai dar dvi naujokės prasiskleis. Tiesa Madame Bovary iš šiemet parsisiųstų.

As pernai Madame Bovary labai norejau, amn ji is paveiksliuku i mountin magic labai panasi. Lauskiu nuotraukyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2013 08 01, 09:25)
As pernai Madame Bovary labai norejau, amn ji is paveiksliuku i mountin magic labai panasi. Lauskiu nuotraukyciu smile.gif

Gal pas mane sumaišyta, nes nuotraukoje ji tokia ryški buvo, o pas mane žiedas kaip paprastos ružavos, visiškai niekuo neišsiskiriantis. Bet kiek atsimenu, kad šios veislės užsakyme buvo ir daugiau, tai bus labai įdomu palyginti.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 07 31, 22:30)
Man padėjo nimezalis, bet purškiau  tris kartus kas savaitę.  g.gif

Purskiau jau du kartus,po karta i savaite.Dabar galvoju vel pirkti ta pati,ar su kitu kokiu bandyti g.gif
Atsakyti
Bandykit su Actara - tikrai turetu padet. As saviskes karta i menesi tai su Deciu nuo auslindu vis nupurskiu. O gal kas zinot kur galima Vertimec gauti?
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2013 08 01, 08:33)

Tai nepamirskit manes rudeni 4u.gif Paziurekite mano sarasa, i ka galima butu mainytis smile.gif

Purkeli, kaip tavo sejinukai? As kol prisiruosiau tai tik dabar po 2 lapelius turi pirmus, pora siandien uzliko, kad nebuciau perlaiscius... O is Monikos gavai kazka?
Atsakyti
As vis betupinedama prie savo brugmansiju, pagalvojau, gal del kartais prasto ju ziemojimo kaltas azotas? Juk jas tikrai daugiau ir gausiau nei bet kuri kita augala tresiame azotinemis trasomis, per vasara jos uzaugina tikrai labai dideli kieki zaliosios mases, bet kaip ir visi augalai jos kazkaip turi pasiruosti ziemojimui - nebeaugti, medeti, kaupti kali ir fosfora? Ziema dazniausiai nunyksta nesumedejusi dalis.... Tai vat, po tokiu pamastymu nusprendziau nuo rugpjucio azoto joms jau nebeduoti, arba visai minimaliai, pagrinde kalis ir fosforas, bet ir sias trasas po nedaug. O tai pvz. Souvenir of Madeira net nauji stiebai isilgai itruko - speju, kad nuo itin greito augimo ir trasu g.gif. Gal kam yra taip buve? Bijau, kad ten po to kokia liga neisimestu - puvinys ar pan. g.gif.
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 08 02, 14:40)
Souvenir of Madeira net nauji stiebai isilgai itruko - speju, kad nuo itin greito augimo ir trasu  g.gif. Gal kam yra taip buve? Bijau, kad ten po to kokia liga neisimestu - puvinys ar pan. g.gif.

O jeigu kaip sodo augalus kokiu sodo tepalu užtepti? Na gal ir į lankas nušnekėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 08 02, 13:40)
As vis betupinedama prie savo brugmansiju, pagalvojau, gal del kartais prasto ju ziemojimo kaltas azotas? Juk jas tikrai daugiau ir gausiau nei bet kuri kita augala tresiame azotinemis trasomis, per vasara jos uzaugina tikrai labai dideli kieki zaliosios mases, bet kaip ir visi augalai jos kazkaip turi pasiruosti ziemojimui - nebeaugti, medeti, kaupti kali ir fosfora? Ziema dazniausiai nunyksta nesumedejusi dalis.... Tai vat, po tokiu pamastymu nusprendziau nuo rugpjucio azoto joms jau nebeduoti, arba visai minimaliai, pagrinde kalis ir fosforas, bet ir sias trasas po nedaug. O tai pvz. Souvenir of Madeira net nauji stiebai isilgai itruko - speju, kad nuo itin greito augimo ir trasu  g.gif. Gal kam yra taip buve? Bijau, kad ten po to kokia liga neisimestu - puvinys ar pan. g.gif.

stiebo plysimas man pernai buvo irgi dviem jaunom brugmansijom, as irgi taip galvoju nuo per greito augimo.

Sodo tepala pabandziau vienoj vietoj patepti atsargiai gilu plysima, bet netiko, aplink apjuodavo. nes plyso dar nesumedeje sitebai, bent pas mane.
Atsakyti
Prazydo neziniuke - padekite ja atpazinti doh.gif. Pernai gavau sakele is Kiles ir kazkur nusimete pavadinimas. Labiausiai man padetu pati Kile, bet, kad labai jau ji cia reta viesnia verysad.gif. O ar negaletu tai buti Herrenhauser Garten? Tik gal labai jau balta?
user posted image
Papildyta:
Zydi Souvenir of Madeira. Nedaug kol kas tu ziedeliu, bet jau kvapas!!! Kol kas tai man skaniausiai kvepianti veisle thumbup.gif .
user posted image
Papildyta:
O stai cia Double Peach visame grazume smile.gif. Dar pora savaiciu ir pamatysiu jos ziedus blush2.gif. Pernai ji taip ir neprazydo, tai dabar jau laukiu nesulaukiu ziedu....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karambole: 04 rugpjūčio 2013 - 17:18