Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

Auginu brugmansija jau kokie 3 metai. Visada pavasarį ją perkeliu į atvirą žemę, o rudenį ją sodinu į vazoną ir taip žiemoja... Šiuo metu ji jau pasiekusi 1,8 aukštį..Tai jau nebežinau ką ir daryt..Jeigu šį pavasarį ją vėl iškelsiu į žemę tai ji vėl augs į aukštį, bet juk namo stoge nekirsiu skylės kaip toje pasakoje, gal sakau įmanoma ją būtų apgenėti, bet bijau prarasti..kaip manot 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(francia @ 2014 01 07, 13:40)
Mano plensuotos rudeni leidzia lapus. Jei kas nori tai turiu balta ir geltona.  Vilnius, i kitus miestus siunciu. Tik dabar pranasauja salti.

labas, labai noreciau kokio flenciuko:)
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2014 02 03, 10:45)
Auginu brugmansija jau kokie 3 metai. Visada pavasarį ją perkeliu į atvirą žemę, o rudenį ją sodinu į vazoną ir taip žiemoja... Šiuo metu ji jau pasiekusi 1,8 aukštį..Tai jau nebežinau ką ir daryt..Jeigu šį pavasarį ją vėl iškelsiu į žemę tai ji vėl augs į aukštį, bet juk namo stoge nekirsiu skylės kaip toje pasakoje, gal sakau įmanoma ją būtų apgenėti, bet bijau prarasti..kaip manot  4u.gif ?

Brugmansijos nebijo genėjimo, jei netelpa per duris ar neįsitenka aukščiu, aš jas gerokai apgeniu, pavasarį sėkmingai atželia. Dėl genėjimo, augalo neprarasite smile.gif Na, o jei per sunku darosi didžiulę brugmansiją prižiūrėt, tada įsišaknydinu naują augaliuką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetax: 03 vasario 2014 - 20:23
Sveikutes,

As tai zinokit, net nenoriu eit i ziemojimo patalpa... taip man nusalo mano didziosios rudeni... tiesiog netiketai per viena nakti. Gerai, kad kazko reikejo parsinesti po remonto is kito namuko gretimais, tai eidama nepatikejau, kad zole susalus... mazutes susimesiojau, o didziasias kuom turedama apdangsciau, bet ka ten... ryte net po apdangstymais kraupu vaizdeli radau sad.gif Na cia pas mane taip buna visada labai saugausi, zieduotas nugeniu ir nesu didziasias, o mazasias dar panesioju pirmyn atgal pagal prognoze, bet tai jau gavos... ech tai ziuresim ka turesim si pavasari, gal ir atzels dauguma, bet augalai jau sugadinti, nebus to grazaus medelio formos... o ir ant palanges iskrito turbut visos gautos naujienos rudeni verysad.gif verysad.gif verysad.gif per karsta, susivedziojm sildyma ir vyras kaip paseles atsukinejo radiatorius, as einu prisukineju doh.gif geliukams negerai... kol kad tik Double Peach dar laikosi is naujienu, bet Nocoline, Orangy, Langerbuchen Gardens jau out sad.gif Maya irgi net geda prisipazint kaip man su ja nesiseka tai ne tas zodis. Kur as pati sakeliu pasigenejus tai tos dar laikosi... Dar fenomenas, kazkuri forumiete man siunte naujienu ir pridejo Salmon Perfection sakele, tokia vargana ji atrodo, o dabar visai neblogai laikosi, kai kitos kartu su ja atsiustos atrode puikiai, o dabar stagarai jau ismesti... Pasiguodziau verysad.gif
Atsakyti
Oj, Kaskoniuk, uzjauciu. Bet gal labai dar nepergyvenk be pavasario? Jei ka, tai mes suselpsim, gi nemazai veisliu turim visos smile.gif. Aisku, sunku vel nuo nulio pradeti viska butu sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2014 01 07, 13:13)
Kile, sveikinimai didžiausi 000552.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif . Atrodo, su tavo dukryte vieną dieną būsim gimusios  bigsmile.gif   mirksiukas.gif

Maniškės plensuotos rudenį irgi neprigijo, išskyrus paprastą rožinę.

Kilei didziausi linkejimai! Sveikatos jums! 4u.gif
Aha, as irgi seimoj skorpionuka turiu - lapkricio 2 gimes. Dar tik 2 metai, ale su charakteriu bachuriukas smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karambole: 03 vasario 2014 - 22:25
Mergaites pasiskaityk cia. Issiverskit kas nesupranta per verteja http://www.trumpetfl...em-cuttings.htm
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 02 03, 21:40)
Sveikutes,

Kaškoniuk, užjaučiu nuoširdžiausiai... Nesmagu, kai pražūna gražiausi augalai verysad.gif Pritariu karambolei, pagelbėsim, veislėm, kurias turim mirksiukas.gif Aplamai, šiemet žiemojimas ir pas mane gan sudėtingas. Tik paprasta geltona laikosi puikiai, o kitos stovi apdžiūvusiom viršūnėm. Maya ne kaip atrodo, bet kotas dar tvirtas. Labai tikiuosi, kad išgyvens, bet gali būti visaip. Rudenį gauta Orangy neprigijo verysad.gif paprasta rožinė gražiai gyveno ant palangės, kol vieną rytą radau nuvirtusią, pasirodo supuvo šaknys ir kotelis buvęs po žemėm verysad.gif Nors laisčiau saikingai. Truputį liūdna...
Atsakyti
O as is vis kazkaip skeptiskai jau pradedu ziuret i ta rudenini dauginima... Dar storesnes, gerai sumedejusios sakeles lyg ir nieko, bet kur jau tokios vos sprindzio dydzio, tai ir neisgyvena... Pas mane pacia is rudeni gautu tik koks puse isgyveno, bet manau ir tiek uzteks, tegu tik visos turimos auga ir zydi smile.gif. Galai nespejusiu sumedet irgi nudziuvo, bet nuo sumedejusios dalies sprogsta, tai viskas bus ok smile.gif. Neliudekit merginos - ner padeties be iseities, mes juk tam cia ir susiburem, kad viena kitai padetumem, patartumem, pradziugintumem ar pasigirtumem smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti