Dar norejau paklaust, uzmaciau pas tave albume rozini su trupuciu zalsvo atspalvio pilnaviduri zieda, pasidare idomu kas cia per veisle?
QUOTE(karambole @ 2013 08 08, 22:33)
Apricot Queen dar viena nauja pasaknio ugli isleidus, bet kol kas jis dar nesumedejes, tai nebent rudeniop ar pavasari
.
Dar norejau paklaust, uzmaciau pas tave albume rozini su trupuciu zalsvo atspalvio pilnaviduri zieda, pasidare idomu kas cia per veisle?
Del Apricot Queen gerai
Cia is 2013 albumo? Tai bus tada ta pati Adeline, bet pirmas zydejimas, is po pavasario ir apkapota krusos matyt buvo pavargus, tai ziedai ir mazesni ir antro sijono taip ir neisleido, jis liko viduryje. Dabar susitvarke antrasis zydejimas kaip ir normalus, tik vat tas pranasaujamas skvalas ir krusa mane gasdina...
O gal kuri turit parduoti sakeliu?
Maniskes kaprizijasi,ziedu nerodo.O taaaaip norisi pasigrozeti....
As vis pamirstu nika su kuria anksciau susisiekdavome
As vis pamirstu nika su kuria anksciau susisiekdavome
Sveiko mergytes. Kokiu groziu cia pridejot 
Na o pas mane viso grazuoles ruosesi zydet , o va sendien gryztu visas kiemas ledukais nuklotas . Vaizdelis baisus, nukapojo ziedus ir augaliukai visi skyleti

Na o pas mane viso grazuoles ruosesi zydet , o va sendien gryztu visas kiemas ledukais nuklotas . Vaizdelis baisus, nukapojo ziedus ir augaliukai visi skyleti

QUOTE(Purkelis @ 2013 08 10, 23:49)
Sveiko mergytes. Kokiu groziu cia pridejot 
O siaube
Purkeli, Wėtra, užjaučiu... Baisu, kai matai gamtos stichijos niokojamus augalėlius, bet prieš gamtos galybę nepakovosi... Mus šį kartą aplenkė ir kruša, ir vėjai, tiesiog gražiai, ramiai ir gana gausiai palijo. Nuo lietaus brugmansijos nenukentėjo, priešingai, atsigavo, nes kankinosi karštyje. Manosios pradėjo žydėjimo maratoną
Pirmoji gausiai pražydo Mountain Magic

Užjaučiu mergaitės dėl nuostolių
Mmmmm....... kaip gražu
. nuėjau ir aš patikrinti savosios Magic, jau išleidusi apie 2 mm šakneles.
QUOTE(Linetax @ 2013 08 11, 23:28)
Pirmoji gausiai pražydo Mountain Magic
Mmmmm....... kaip gražu
Pas mus vėtra du sykius praėjo ketvirtadienį ir šeštadienį, daug žiedų nudraskyta, sutrinta, o kardeliai išvis visi sulyginti su žeme.
oho, mu ziaurus vaizdai.
Pas mus vis lyja stipriai, bet leduku krusos kol kas isvengem.
Pastebejau, kad kai kurios veisles lietaus nelabai tebijo, ziedai grazus laikosi, o kitoms lietus is karto "sijonus" nurudina, nusliurusios tampa.
Pas mane siemet ypac graziai zydi "salmon perfection". Tiesa, gal kas norite rugsejo men. didziuliu saku sios veisles, pasodinus is karto bus medeliai. Arba galiu perleist visa augala, kuris ~4 m aukscio.
Pastebejau, kad kai kurios veisles lietaus nelabai tebijo, ziedai grazus laikosi, o kitoms lietus is karto "sijonus" nurudina, nusliurusios tampa.
Pas mane siemet ypac graziai zydi "salmon perfection". Tiesa, gal kas norite rugsejo men. didziuliu saku sios veisles, pasodinus is karto bus medeliai. Arba galiu perleist visa augala, kuris ~4 m aukscio.
Pasirodau