Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

Para,kokia pas tave spalva?Atrodo kaip abrikosine.
Atsakyti
QUOTE(Kilina @ 2013 10 31, 15:22)
Para,kokia pas tave spalva?Atrodo kaip abrikosine.

Tai kokia atrodo tokia ir yra mirksiukas.gif . Ir aš nesuprantu kodėl atspalvis pasikeitė. Čia taip pradėjo žydėti parnešus iš lauko. Ar aš čia kokių trąšų pavaišinau ją g.gif Visą vasarą žydėjo geltonai. Bet patinka ir šita spalva wub.gif Bet užtat Angel flight trūko spalvos, labai jau neryški buvo.

P.S. atsiminiau, krauju visas laisčiau (ne savo lotuliukas.gif ), kažin ar galėjo nuo to spalva pasikeisti, gal pertręšiau g.gif Galvosūkis. Gal kas išspręs? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 31 spalio 2013 - 13:40
Gerai tu cia pavarei biggrin.gif gerai ,kad su krauju nenudeginai.Bet spalva tai nuostabi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kilina @ 2013 10 31, 16:02)
Gerai tu cia pavarei biggrin.gif gerai ,kad su krauju nenudeginai.Bet spalva tai nuostabi 4u.gif

Skiedžiau su vandeniu, taip gryno tai ne schmoll.gif
Atsakyti
Noriu teirautis, ka darote su saviskemis -paziurejau prognoze, tai dar ganetinas piusas laikysis kuri laika lauke, tai brugmansijas sutempusi i nesildoma garaza laikau. Ten temp. yra kazkiek aukstesne nei lauke, taciau ne per daugiausiai. Ziuriu, numete lapus ir vel nori baltus lapus leisti. O siaip jas laikau garaze po namu, tai ten silta dabar dar labai, bus koks 15-16 laipsniu, mastau, kad gal kaip ir per karsta dar joms miegoti ten. Ziema ten normali miegojimo temp. - apie 10 laipsniu. Zodziu klausimas butu toks - kur jas geriau kol kas laikyti, kone lauko salygomis nesildomame garaze, ar geriau tempti i silta garaza po namu?
Atsakyti
manosios dar lauke
Atsakyti
Mano sklepe, bet laikau atidarytus langus, kad būtų žemesnė temperatūra. mano geltonosios irgi tokia spalva, manau, kad trūksta šviesos.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2013 11 06, 18:12)
Mano sklepe, bet laikau atidarytus langus, kad būtų žemesnė temperatūra. mano geltonosios irgi tokia spalva, manau, kad trūksta šviesos.

Bet pas mane ji verandoje, prie didelio lango g.gif . Pavasarį žydėjo normalia geltona spalva. Bet man ji graži ir tokia. Gal čia jai adaptacija kokia g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos, gal turit kuri parduoti brugmansija? lb lb noriu 4u.gif
Atsakyti
Redulle, nepirk brugmansijos dabar pries ziema. Jau veloka. Geriau pavasari, vasara ar rudeni, kol dar nesalta. O turet ju daug kas turi, ypac vasaros antroje puseje atliekamu daigu atsiranda. Ir as pati dar neseniai siuliau visoms vienos veisles augala ir auginukus, nes buvo dar pakankamai silta ir puikiai augalai saknijosi.
Geriau parasyk pavasari, tada tikrai kas nors atsiras.
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
gal kas Vilniuje turi įšakdintų šakelių? ar augaliuko?
Atsakyti