Para,kokia pas tave spalva?Atrodo kaip abrikosine.
QUOTE(Kilina @ 2013 10 31, 15:22)
Para,kokia pas tave spalva?Atrodo kaip abrikosine.
Tai kokia atrodo tokia ir yra

P.S. atsiminiau, krauju visas laisčiau (ne savo

Gerai tu cia pavarei
gerai ,kad su krauju nenudeginai.Bet spalva tai nuostabi

QUOTE(Kilina @ 2013 10 31, 16:02)
Skiedžiau su vandeniu, taip gryno tai ne

Noriu teirautis, ka darote su saviskemis -paziurejau prognoze, tai dar ganetinas piusas laikysis kuri laika lauke, tai brugmansijas sutempusi i nesildoma garaza laikau. Ten temp. yra kazkiek aukstesne nei lauke, taciau ne per daugiausiai. Ziuriu, numete lapus ir vel nori baltus lapus leisti. O siaip jas laikau garaze po namu, tai ten silta dabar dar labai, bus koks 15-16 laipsniu, mastau, kad gal kaip ir per karsta dar joms miegoti ten. Ziema ten normali miegojimo temp. - apie 10 laipsniu. Zodziu klausimas butu toks - kur jas geriau kol kas laikyti, kone lauko salygomis nesildomame garaze, ar geriau tempti i silta garaza po namu?
manosios dar lauke
Mano sklepe, bet laikau atidarytus langus, kad būtų žemesnė temperatūra. mano geltonosios irgi tokia spalva, manau, kad trūksta šviesos.
QUOTE(Astaite1 @ 2013 11 06, 18:12)
Mano sklepe, bet laikau atidarytus langus, kad būtų žemesnė temperatūra. mano geltonosios irgi tokia spalva, manau, kad trūksta šviesos.
Bet pas mane ji verandoje, prie didelio lango

merginos, gal turit kuri parduoti brugmansija? lb lb noriu

Redulle, nepirk brugmansijos dabar pries ziema. Jau veloka. Geriau pavasari, vasara ar rudeni, kol dar nesalta. O turet ju daug kas turi, ypac vasaros antroje puseje atliekamu daigu atsiranda. Ir as pati dar neseniai siuliau visoms vienos veisles augala ir auginukus, nes buvo dar pakankamai silta ir puikiai augalai saknijosi.
Geriau parasyk pavasari, tada tikrai kas nors atsiras.
Geriau parasyk pavasari, tada tikrai kas nors atsiras.
aciu