Įkraunama...
Įkraunama...

...2011 m. antro pusmečio Klaipėdos mažyliai...

siandien issigandom saltuko ir i pamokele veze vaziavim masina , ale taip salia kad masina nespejo pasilti lotuliukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(rimma_ma @ 2013 01 24, 23:45)
laba diena  4u.gif

o aš turiu įtarimą, kad šiandien Ramushką mačiau..  g.gif  ax.gif tik užkalbint nebesuspėjau, kol perėjom gatvę su dičke nebesusidūrė keliai, o iš paskos nebesivijom biggrin.gif

smile.gif o kaip as buvau apsirengus? tokia visa grazi su lateksiniu leopardo rastu kombinuku bigsmile.gif ?- tai ne as schmoll.gif
as tokia seip visai nieko, baltai apsirengus,melynom kojom ir baltais botais lotuliukas.gif.
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif Čia mes - pražuvėlės blush2.gif

QUOTE(ramushka @ 2013 01 25, 21:24)
smile.gif o kaip as buvau apsirengus? tokia visa grazi su lateksiniu leopardo rastu kombinuku  bigsmile.gif ?- tai ne as  schmoll.gif
as tokia seip visai nieko, baltai apsirengus,melynom kojom ir baltais botais  lotuliukas.gif.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu ramushka, pavarai!!!

Kaip visos begyvenat? Mes tai neblogai, tik šaltu oru labai dažnai namuose sėdim, į lauką pusvalandukui išlendam ir psio! Atsibodo jau iš tikrųjų doh.gif Laukiu pavasarioooo!!! Nes tikrai į lauką išsiruošti, apsirengti užtrunka ilgiau, nei pačiam lauke pabūnam g.gif

O šiaip viskas neblogai, tiesa, per Naujuosius buvom apsirgusios - kažkokį virusą pupa pasigavo, tai sugrįžo į kūdikystę tikrąja šio žodžio prasme, nes kelia dienas, kol laikėsi temperatūra, ištisai žindė ir buvo ant rankų doh.gif Kažkaip sunkiai manoji temperatūrą pakelia unsure.gif O kas nors dar matina savo pienuku be manęs šioj temoj? Jau dabar morališkai ruošiuosi nutraukimui (planuoju pavasariop) dry.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 01 25, 22:24)
smile.gif o kaip as buvau apsirengus? tokia visa grazi su lateksiniu leopardo rastu kombinuku  bigsmile.gif ?- tai ne as  schmoll.gif
as tokia seip visai nieko, baltai apsirengus,melynom kojom ir baltais botais  lotuliukas.gif.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš tave musiet antruoju pavidalu būsiu mačius g.gif lotuliukas.gif ėjai visai balta su juoda drauge Vilties gatve biggrin.gif ir dar su karietom bigsmile.gif

QUOTE(Medaus mona @ 2013 01 26, 02:11)
O kas nors dar matina savo pienuku be manęs šioj temoj? Jau dabar morališkai ruošiuosi nutraukimui (planuoju pavasariop)  dry.gif

sveikos pargrįžusios 4u.gif
mes dar maitinamės ax.gif prieš pora savaičių baigėm prieš pietų miegelį pienuką gert, o dabar beliko vakarinis. kažkaip visai ramiai pavyko iki vien vakarinio dasigyvent ir tą norėdama ramiai nuimčiau ir jaučiu nelabai pasigestų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimma_ma: 26 sausio 2013 - 14:55
QUOTE(rimma_ma @ 2013 01 26, 14:54)
mes dar maitinamės  ax.gif prieš pora savaičių baigėm prieš pietų miegelį pienuką gert, o dabar beliko vakarinis. kažkaip visai ramiai pavyko iki vien vakarinio dasigyvent ir tą norėdama ramiai nuimčiau ir jaučiu nelabai pasigestų  ax.gif

Vat aš praktiškai to neįsivaizduoju schmoll.gif Nes mes migdomės su (.)(.) Užmiega ji man bečiunkdama - tiek pietų miegelio, tiek nakčiai, čia turbūt ir yra didžiausia mano klaida g.gif Čiulptuko nenaudojom ir nebenaudosim, buteliukų nepripažįsta, pasakų kol kas nesiklauso, uf, kol kas tikrai nesumąstau kaip čia mums reiks išsiversti!..Gal kokių patarimų turit iš savo patirties kuri? Labai mielai išklausyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medaus mona @ 2013 01 27, 01:38)
Vat aš praktiškai to neįsivaizduoju schmoll.gif  Nes mes migdomės su (.)(.) Užmiega ji man bečiunkdama - tiek pietų miegelio, tiek nakčiai, čia turbūt ir yra didžiausia mano klaida g.gif  Čiulptuko nenaudojom ir nebenaudosim, buteliukų nepripažįsta, pasakų kol kas nesiklauso, uf, kol kas tikrai nesumąstau kaip čia mums reiks išsiversti!..Gal kokių patarimų turit iš savo patirties kuri? Labai mielai išklausyčiau ax.gif

prieš mėnesį aš lygiai tokiom pačiom nuotaikos gyvenau. O vieną dieną pasirįžau pietums užmigdyt be (.) ir užsivilkus vyro megztinį užsupau ant kamuolio besėdėdama vaikiną thumbup.gif po poros dienų net nebepasigedo. O vieną sykį ir vakare bandžiau be (.), viskas puikiai veikia smile.gif
mano išvados tokios - svarbiausias pačios nusiteikimas ir pasirįžimas, jei pati abejosi, nieko ir nebus... 4u.gif
mes ir be tutės ir be buteliukų gyvenam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimma_ma @ 2013 01 27, 01:01)
prieš mėnesį aš lygiai tokiom pačiom nuotaikos gyvenau. O vieną dieną pasirįžau pietums užmigdyt be (.) ir užsivilkus vyro megztinį užsupau ant kamuolio besėdėdama vaikiną  thumbup.gif po poros dienų net nebepasigedo. O vieną sykį ir vakare bandžiau be (.), viskas puikiai veikia smile.gif
mano išvados tokios - svarbiausias pačios nusiteikimas ir pasirįžimas, jei pati abejosi, nieko ir nebus...  4u.gif
mes ir be tutės ir be buteliukų gyvenam  ax.gif

Tai jojo, aš suprantu, kad svarbiausia pasiryžimas (kuris rytais po sunkesnės nakties oi oi koks didelis būna!.. iki kito vakaro blush2.gif ). Kamuolį turim, vyro megztinį rasčiau, bet kažkaip nelabai vilioja perspektyva ant rankų pietų ir nakties miego migdyt g.gif Bet gal dabar jau kitaip migdotės? Ar vis dar ant kamuolio? Šiaip ar taip, ačiū už atsakymą, vieną alternatyvą turėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medaus mona: 28 sausio 2013 - 00:35
QUOTE(Medaus mona @ 2013 01 28, 01:34)
Tai jojo, aš suprantu, kad svarbiausia pasiryžimas (kuris rytais po sunkesnės nakties oi oi koks didelis būna!.. iki kito vakaro blush2.gif ). Kamuolį turim, vyro megztinį rasčiau, bet kažkaip nelabai vilioja perspektyva ant rankų pietų ir nakties miego migdyt g.gif Bet gal dabar jau kitaip migdotės? Ar vis dar ant kamuolio? Šiaip ar taip, ačiū už atsakymą, vieną alternatyvą turėsim mirksiukas.gif

į sveikatą 4u.gif
o taip - mano pasirįžimas dažnai nublėsdavo po sunkios nakties ar ryto...
matai, pas mane dar tam tikrų trukdžių pietų miegui yra, kad turiu ir dičkę užmigdyt, tai nieko dar nebandžiau apart kamuolio ax.gif taip greičiau ir efektyviai, nes kai jie man abu įsidūgsta, tai nieko neina padaryt doh.gif biggrin.gif
o vakare jau kelintą sykį pasimaitinam, tada vaikinas dar išsivartalioja visokiais būdais, padaro 17 kūlių ir tada bando gulėt lovytėj, o aš jam nugarą turiu glostyt, jei nustoju sako: "da, da" biggrin.gif ir pamažu užmiegam ax.gif
pietų miegeliui bandysim treniruotis, kai sesė į darželį išeis, jei eisim apskritai biggrin.gif

labas rytas 4u.gif

pranešė šiandien bjaurų orą, kaži eit į lauką? g.gif ruošimės valandą, o būsim 15 minučių...
Atsakyti
niu mamos ziuriu rimta tema gvildenate, papasakosiu savo dziaugsma kad vandenuka vietoj pieniuko geriam nuo metuku, na gerem iki tol misinuka, jo paskiau pati atsisake. o jau visa savaitgali miega vaiku kambari , pamoja rankute ate, ir ramuma miegelis ateina pats. negaliu atsistebeti kaip taip, nes kelis menesius migdziau ant ranku mylavau, matyt pabodo atsisako mylavimo ir tiesiai i lova. iki tol buvo sunku jau vienam kambari nes budindavosi nuo bet kokio snabzdesio , zodziu matyt ir ji dziugauja kad jos nebudinam .
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 01 28, 11:16)
niu mamos ziuriu rimta tema gvildenate, papasakosiu savo dziaugsma kad vandenuka vietoj pieniuko geriam nuo metuku, na gerem iki tol misinuka, jo paskiau pati atsisake. o jau visa savaitgali miega vaiku kambari , pamoja rankute ate, ir ramuma miegelis ateina pats. negaliu atsistebeti kaip taip, nes kelis menesius migdziau ant ranku mylavau, matyt pabodo atsisako mylavimo ir tiesiai i lova. iki tol buvo sunku jau vienam kambari nes budindavosi nuo bet kokio snabzdesio , zodziu matyt ir ji dziugauja kad jos nebudinam .

Na kokia saunuole, o kaip paciai, jauciu nemiegociau, man butu neramu kaip ten jai doh.gif
Sveikos
Medaus mona kantrybes, butu neblogai jei vyras labiau padetu, pamigdytu, su ja pamiegotu, mums tai padejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 28 sausio 2013 - 16:22
na man visada neramu ka ji daro kai uzdarau duris, pradzioj dedavom kompa su skaipu, guli sau ir balbatuoja mazute.......tai dabar ramiai palieku na o jei neuzmiega tai duoda zinoti smile.gif bet va per nakti ne vieno kart neteko begti...pfu pfu pfu.....tik kaimynai kartais virsuje patriuksmauja ir pagadina ramu miega per pietus reiks jiems bizuniuka paimti... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 01 28, 18:54)
na man visada neramu ka ji daro kai uzdarau duris, pradzioj dedavom kompa su skaipu, guli sau ir balbatuoja mazute.......tai dabar ramiai palieku na o jei neuzmiega tai duoda zinoti  smile.gif bet va per nakti ne vieno kart neteko begti...pfu pfu pfu.....tik kaimynai kartais virsuje patriuksmauja ir pagadina ramu miega per pietus reiks jiems bizuniuka paimti... tongue.gif

Nu tsi faina, taip ir toliau, o del kaimynu uzjauciu, teko irgi su tokiais nemazai kovoti.
Atsakyti
Sveikinam Emilijų su 6-uoju gimtadieniu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti