Nu tai ismoksim gi:)
QUOTE(ramushka @ 2013 01 21, 22:38)
nu gerai dantys labai svarbu bet nenuklystam nuo pagrindines temos apie vyna kotletus ir kortas
buciau labai uz pokeriuka-ale kap tos nusivylusios seimininkes tik mes vadintumemes atsigavusios seimininkes
.

as ir nemoku, tik kartą ale žaidžiau... o yra be ramushkos mokančių?
Joris ir vėls su tempa, taip tikiuos, kad čia tik dantys

Laba

laba diena,
mes atrodo jau lipam iš ligų
jau ir tempos niekam nebėra, kurią matuot kapitaliai užkniso.
tai klausimas prie to pačio - kuom matuojat temperatūras vaikams?
Joriukui
kaip aš tave suprantu... mes ir dvi dienos, o paskui trukt už vadžių...
dantų mes turim 12. visi pagal eilę lenda

Joriukui

QUOTE(rimma_ma @ 2013 01 22, 14:29)
laba diena,
jau ir tempos niekam nebėra, kurią matuot kapitaliai užkniso.
Joriukui
kaip aš tave suprantu... mes ir dvi dienos, o paskui trukt už vadžių...

Joriukui

mums auga iltiniai, ir visi keturi iskarto 13-16

as tai matuoju rankiniu budu, nebent tokia keista buna tai elektriniu termometru omron, ten minute ir parodo, man tai reiktu automatinio snargiatraukio

Mes tempos neturim...tfu tfu tfu....o matuojam su elektroniniu i ausyte....2 sekundes ir atsakymas yra...kartais senovini gibsidabrini issitraukiu....
mes turėjom pažastinį elektroninį, tai visiškai grybą pjovė
Flexe, o kaip tas ausies- kokios firmos? normaliai rodo?

QUOTE(Reniss @ 2013 01 22, 17:20)
va tokio daikto ir aš norėčiau

Saulytei

kaip keistai atidarinėt SM pradėjo, vis išmetą temos pradžią, tai vis galvoju, kad ne ten paspaudžiau

QUOTE(rimma_ma @ 2013 01 22, 18:21)
va tokio daikto ir aš norėčiau
Saulytei
už kiekvieną dančių po vieną 
kaip keistai atidarinėt SM pradėjo, vis išmetą temos pradžią, tai vis galvoju, kad ne ten paspaudžiau

Saulytei

Aha ir as galvojau kad vaikai ka pridpaude.
Maciau elektrini toki, bet virs 100 kainavo, pagailejau
Ir aš galvojau gal ką prisdirbau
Vargšas mano vaikas, taip kankinas su tais dančiais
Aš ir matuoju su elektriniais į pažastį, ti visad ilgiau palaikau, nes dar paprastai pakyla šiek tiek

Vargšas mano vaikas, taip kankinas su tais dančiais

Aš ir matuoju su elektriniais į pažastį, ti visad ilgiau palaikau, nes dar paprastai pakyla šiek tiek

QUOTE(rimma_ma @ 2013 01 22, 18:01)
mes turėjom pažastinį elektroninį, tai visiškai grybą pjovė

Oi, mes JAV kai buvom pirkom...paklaida apie 2 padalikes buna, bet ir tai ne visad...labai juo dziaugiuosi, nes mano nei vienas i pazasti ramiai neduoda idet, asaru pakalne buna...firmos dabar nepasajysiu, nerandu siuo metu, o vaikus suguldziau, nenoriu triuksmaut

Ligoninej isvis bekontakti naudoja...priekaktytes pavedzioja ir viskas...
O tie pazastiniai labai jai lepus...negalima, kad nors kiek vaikas suprakaitaves butu, iskart pievas rodo, dregme juos numusa, o kai sergi, sunku to isvengti...
Siaip man sitie sekundiniai patinka, ir negaila ne vieno isleisto lito ( dolerio

QUOTE(FLEXE @ 2013 01 22, 22:42)
Oi, mes JAV kai buvom pirkom...paklaida apie 2 padalikes buna, bet ir tai ne visad...labai juo dziaugiuosi, nes mano nei vienas i pazasti ramiai neduoda idet, asaru pakalne buna...firmos dabar nepasajysiu, nerandu siuo metu, o vaikus suguldziau, nenoriu triuksmaut 
O tie pazastiniai labai jai lepus...negalima, kad nors kiek vaikas suprakaitaves butu, iskart pievas rodo, dregme juos numusa, o kai sergi, sunku to isvengti...
Siaip man sitie sekundiniai patinka, ir negaila ne vieno isleisto lito ( dolerio
). Nei vaikui nervu gadini, nei sau.

vat aš ir jau dairausi į bekontakčius arba ausies. tik norisi gero daikto, tada ir pinigų negaila bus. kada prie progos būtų faina, kad pažiūrėtum, kas taviškį pagamino

mes turėjom pažastinį elektroninį, tai po to karto, kai vietoj 38.6 parodė, 37,3 mečiau lauk

QUOTE(rimma_ma @ 2013 01 22, 21:46)
vat aš ir jau dairausi į bekontakčius arba ausies. tik norisi gero daikto, tada ir pinigų negaila bus. kada prie progos būtų faina, kad pažiūrėtum, kas taviškį pagamino
mes turėjom pažastinį elektroninį, tai po to karto, kai vietoj 38.6 parodė, 37,3 mečiau lauk

Ryt parasysiu