Įkraunama...
Įkraunama...

...2011 m. antro pusmečio Klaipėdos mažyliai...

Nu tai ismoksim gi:)
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 01 21, 22:38)
nu gerai dantys labai svarbu bet nenuklystam nuo pagrindines temos apie vyna kotletus ir kortas  bigsmile.gif  buciau labai uz pokeriuka-ale kap tos nusivylusios seimininkes tik mes vadintumemes atsigavusios seimininkes  thumbup.gif .

as ir nemoku, tik kartą ale žaidžiau... o yra be ramushkos mokančių?

Joris ir vėls su tempa, taip tikiuos, kad čia tik dantys g.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriscius: 22 sausio 2013 - 13:58
laba diena,

mes atrodo jau lipam iš ligų ax.gif jau ir tempos niekam nebėra, kurią matuot kapitaliai užkniso.
tai klausimas prie to pačio - kuom matuojat temperatūras vaikams? 4u.gif

Joriukui 4u.gif kaip aš tave suprantu... mes ir dvi dienos, o paskui trukt už vadžių... doh.gif

dantų mes turim 12. visi pagal eilę lenda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimma_ma: 22 sausio 2013 - 14:34
QUOTE(rimma_ma @ 2013 01 22, 14:29)
laba diena,

mes atrodo jau lipam iš ligų  ax.gif jau ir tempos niekam nebėra, kurią matuot kapitaliai užkniso.
tai klausimas prie to pačio - kuom matuojat temperatūras vaikams?  4u.gif

Joriukui  4u.gif kaip aš tave suprantu... mes ir dvi dienos, o paskui trukt už vadžių...  doh.gif

dantų mes turim 12. visi pagal eilę lenda biggrin.gif

mums auga iltiniai, ir visi keturi iskarto 13-16 doh.gif
as tai matuoju rankiniu budu, nebent tokia keista buna tai elektriniu termometru omron, ten minute ir parodo, man tai reiktu automatinio snargiatraukio doh.gif
Atsakyti
Mes tempos neturim...tfu tfu tfu....o matuojam su elektroniniu i ausyte....2 sekundes ir atsakymas yra...kartais senovini gibsidabrini issitraukiu....

Atsakyti
mes turėjom pažastinį elektroninį, tai visiškai grybą pjovė doh.gif

Flexe, o kaip tas ausies- kokios firmos? normaliai rodo?
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2013 01 22, 17:20)
man tai reiktu automatinio snargiatraukio doh.gif

va tokio daikto ir aš norėčiau bigsmile.gif doh.gif

Saulytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif už kiekvieną dančių po vieną biggrin.gif

kaip keistai atidarinėt SM pradėjo, vis išmetą temos pradžią, tai vis galvoju, kad ne ten paspaudžiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimma_ma: 22 sausio 2013 - 18:23
QUOTE(rimma_ma @ 2013 01 22, 18:21)
va tokio daikto ir aš norėčiau  bigsmile.gif  doh.gif

Saulytei  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif už kiekvieną dančių po vieną biggrin.gif

kaip keistai atidarinėt SM pradėjo, vis išmetą temos pradžią, tai vis galvoju, kad ne ten paspaudžiau biggrin.gif

Aha ir as galvojau kad vaikai ka pridpaude.
Maciau elektrini toki, bet virs 100 kainavo, pagailejau
Atsakyti
Ir aš galvojau gal ką prisdirbau biggrin.gif

Vargšas mano vaikas, taip kankinas su tais dančiais unsure.gif

Aš ir matuoju su elektriniais į pažastį, ti visad ilgiau palaikau, nes dar paprastai pakyla šiek tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimma_ma @ 2013 01 22, 18:01)
mes turėjom pažastinį elektroninį, tai visiškai grybą pjovė  doh.gif

Flexe, o kaip tas ausies- kokios firmos? normaliai rodo?

Oi, mes JAV kai buvom pirkom...paklaida apie 2 padalikes buna, bet ir tai ne visad...labai juo dziaugiuosi, nes mano nei vienas i pazasti ramiai neduoda idet, asaru pakalne buna...firmos dabar nepasajysiu, nerandu siuo metu, o vaikus suguldziau, nenoriu triuksmaut smile.gif

Ligoninej isvis bekontakti naudoja...priekaktytes pavedzioja ir viskas...
O tie pazastiniai labai jai lepus...negalima, kad nors kiek vaikas suprakaitaves butu, iskart pievas rodo, dregme juos numusa, o kai sergi, sunku to isvengti...
Siaip man sitie sekundiniai patinka, ir negaila ne vieno isleisto lito ( dolerio smile.gif ). Nei vaikui nervu gadini, nei sau.
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2013 01 22, 22:42)
Oi, mes JAV kai buvom pirkom...paklaida apie 2 padalikes buna, bet ir tai ne visad...labai juo dziaugiuosi, nes mano nei vienas i pazasti ramiai neduoda idet, asaru pakalne buna...firmos dabar nepasajysiu, nerandu siuo metu, o vaikus suguldziau, nenoriu triuksmaut smile.gif

Ligoninej isvis bekontakti naudoja...priekaktytes pavedzioja ir viskas...
O tie pazastiniai labai jai lepus...negalima, kad nors kiek vaikas suprakaitaves butu, iskart pievas rodo, dregme juos numusa, o kai sergi, sunku to isvengti...
Siaip man sitie sekundiniai patinka, ir negaila ne vieno isleisto lito ( dolerio smile.gif ). Nei vaikui nervu gadini, nei sau.

vat aš ir jau dairausi į bekontakčius arba ausies. tik norisi gero daikto, tada ir pinigų negaila bus. kada prie progos būtų faina, kad pažiūrėtum, kas taviškį pagamino ax.gif
mes turėjom pažastinį elektroninį, tai po to karto, kai vietoj 38.6 parodė, 37,3 mečiau lauk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rimma_ma @ 2013 01 22, 21:46)
vat aš ir jau dairausi į bekontakčius arba ausies. tik norisi gero daikto, tada ir pinigų negaila bus. kada prie progos būtų faina, kad pažiūrėtum, kas taviškį pagamino  ax.gif
mes turėjom pažastinį elektroninį, tai po to karto, kai vietoj 38.6 parodė, 37,3 mečiau lauk  cool.gif

Ryt parasysiu wink.gif
Atsakyti