Jetaus as is savo gryno oro pas jus vaziavau. Fui ko prisikvepavau dabar.
Pagal siandiena, tai i naujaja akmene reikejo vaziuot 
tik vat galetu dar pora matuokliu pastatyti, prie big'o ir prie misko. As taip svajoju, gal prie juros neturetu taip uzsiterse buti, gi ten tu gatviu tiek nera.
Is pradziu dziaugiausi, kad atradau ta puslapi zurnale, dabar jis mane erzina - nezinojau, ramiau buvo.

tik vat galetu dar pora matuokliu pastatyti, prie big'o ir prie misko. As taip svajoju, gal prie juros neturetu taip uzsiterse buti, gi ten tu gatviu tiek nera.
Is pradziu dziaugiausi, kad atradau ta puslapi zurnale, dabar jis mane erzina - nezinojau, ramiau buvo.
Smagu, kad pasiilgot
Miela sugrįžti
Nu va, kad apsišoviau, kitą kart žinosiu, kad savam krašte geriau
Reikia reikia, jau antras mėnuo eina, o aplaistyt neina
Nosis varva dabar, tai apsikabinus arbatos puodą dabar, jokių laukų dabar. Reiktų atgaut jėgas. Kitoj savaitėj gal ? Kokie planai ?

QUOTE(ramushka @ 2013 03 04, 20:08)
o prapuolene kolekcioniere. niu tai ner ko po svetimas muges blaskytis kai savam kraste barankos skanios. ji matai jau magistro diplomui ruosiasdi. tempk cia ta bakalaura, dar ir ji reikia laistyti. kad ir arbata
su bandelemis.....tai kur sakai parke geru oru?

Nu va, kad apsišoviau, kitą kart žinosiu, kad savam krašte geriau

Reikia reikia, jau antras mėnuo eina, o aplaistyt neina

QUOTE(Reniss @ 2013 03 05, 10:39)
Nosis varva dabar, tai apsikabinus arbatos puodą dabar, jokių laukų dabar. Reiktų atgaut jėgas. Kitoj savaitėj gal ? Kokie planai ?
Su kovo 8 mergaites

niu kaip tulpes mergaiciukes.....pas mane vienos vazoje dar tulpes nenuvyto o ir papildymo sulaukiau.....buciukai ir balioneliai moterim ir mazosioms moteru atstovems

nea greiciau kita svente kuria vyrai pamego vadinti sava- sv.velykos. siemet jos ta anksti,kaskaip vis susimetau.....ka liko pora savaiciu
,o kur visos zolytes lauke,nes dazau kiausinius tik taip.
siuo metu esu panevezy cia saltis daugiau desim, sniego pilna, ir kur cia papuoliau palikusi pavasari klaipedoj-jo tai vadinasi pas anyta atvaziavau
.

siuo metu esu panevezy cia saltis daugiau desim, sniego pilna, ir kur cia papuoliau palikusi pavasari klaipedoj-jo tai vadinasi pas anyta atvaziavau

QUOTE(ramushka @ 2013 03 10, 08:18)
nea greiciau kita svente kuria vyrai pamego vadinti sava- sv.velykos. siemet jos ta anksti,kaskaip vis susimetau.....ka liko pora savaiciu
,o kur visos zolytes lauke,nes dazau kiausinius tik taip.
.

Uztat varyk namo:) pas mus nors sniego nera
o vejas....kosmaras!!! ar jusu neispute, o gal buvote gerai prisirisusios kad nenunestu. kazi ka rytoj vejas veiks, ar pavyks I lauka paskraidyti islyst

QUOTE(ramushka @ 2013 03 11, 22:21)
o vejas....kosmaras!!! ar jusu neispute, o gal buvote gerai prisirisusios kad nenunestu. kazi ka rytoj vejas veiks, ar pavyks I lauka paskraidyti islyst 

Manau jau nurimo, rytoj turetu buti neblogai, bet saltoka
Labas rytas...nu ka mamytes atlaikiau perkraustimo maratona ir nuo siandien Milanija isejo i darziuka
tai megaujuosi kava

laba diena
Tanler, lauksim įspūdžių iš daržiuko
o mes Vilniun buvom nukakę per tas tris laisvas dienas - žiemos tikros pamatėmdar, žandukus nušalom
ir labai rekomenduojam žaislų muziejų. gėris vaikams ir ne tik

Tanler, lauksim įspūdžių iš daržiuko

o mes Vilniun buvom nukakę per tas tris laisvas dienas - žiemos tikros pamatėmdar, žandukus nušalom

ir labai rekomenduojam žaislų muziejų. gėris vaikams ir ne tik