Įkraunama...
Įkraunama...

...2011 m. antro pusmečio Klaipėdos mažyliai...

sveikutes
savaitgalis buvo sunkus, bet uztat isauginom du iltinukus ax.gif
Atsakyti
oi koks dziaugsmelis pagaliau iltinukai sveikinimai Saulytei. laukiam ir mes iltinuku, tikiuosi isaugs nepastebeti. ka veikiat kuo uzsiimat. gal jau velykom ruosiates. vakar buvom pajuri,vejas taip supute kad zirgineliu nespejau prisiraskyti.
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 03 18, 15:52)
oi koks dziaugsmelis pagaliau iltinukai sveikinimai Saulytei.  laukiam ir mes iltinuku, tikiuosi isaugs nepastebeti. ka veikiat kuo uzsiimat. gal jau velykom ruosiates. vakar buvom pajuri,vejas taip supute kad zirgineliu nespejau prisiraskyti.

pas mane jau sakikes su kiausinukais, zidinys vakar irgi buvo papuostas, bet siandien tik du kiausinukai beliko, kazkas jau kazkur paslepe biggrin.gif
Atsakyti
Labutis

Sveikinimai Sualytei su naujaisiais dantukais thumbup.gif

Vėjuota, kožkaip visai nesmagu lauke vaikštinėti, bet mums išeitis po langais užsidarau savo gardelyje ir vaikai žaidžia su smėliuku, tai kai saulutė šviečia išvis gerai ir vėjas neužpučia, bet vaikštinėti visai nesinori kažkur schmoll.gif

Kada į kokį filmą ar šeip kur pasisėdėti, aš jau visai norėčiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kollekcionierė @ 2013 03 16, 16:57)
Aš dabar pradėjau vaikščiot į krupjė kursus.. Taip netyčia pakvietė, o aš taip netyčia nuėjau... Tai dabar nė nežinau... turiu 3 sav pagalvoti ar aš noriu taip arti biggrin.gif

Oho ho kokios naujienos čia pas tave ir ką nusprendei? Ar turėsi laiko savo šeimynai?
Atsakyti
Sveikutes. Tikrai meetuko reiktu. Siulau treciadieni kur nors mieste pasedeti vakare. O balandzio pirmoj pusej jau ir i Kurpius reiktu ania???
Atsakyti
as uz meeta o uz kurpius tai net labai bigsmile.gif ....o kai oras siandien pasitaises....uch grazuma?...pasibuvom ir vel norisi eiti tik va saltukas tai vis dar liko.
Atsakyti
Tikrai fainas oras, daugiau tokiu oru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2013 03 23, 19:31)
Tikrai fainas oras, daugiau tokiu oru ax.gif

nzn koks sian oras... nebuvau lauke biggrin.gif
o del meeto.. cia kelinta panos? ir kiek suprantu be vaiku lotuliukas.gif bais noreciau, tik reik savo grafika paziureti

nu madam fane PN ir ne kitaip lotuliukas.gif , ryte butinai turiu ijungti tv, kad isgirstu ju muzika, tada staigiai pasiima koki zaisla ir bega sokti... manes nereikia jai biggrin.gif , sian vakare tai is vis euforijoj buvo, kad taip ilgai rode... nu as be zodziu rolleyes.gif
Atsakyti
oi..o kas tas PN ? as cia zalia matyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 03 24, 17:17)
oi..o kas tas PN ?    as cia zalia matyt  blush2.gif

Paslapciu namai biggrin.gif
Keila kaip tau iseina taip junkis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2013 03 24, 18:24)
Paslapciu namai biggrin.gif
Keila kaip tau iseina taip junkis ax.gif

ok... bus matyt, nes d prisiminau, kad madam treciadieni eina skiepytis, tai gal kas pabus paskui su ja. nu siskambinsim
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 03 24, 22:11)
ok... bus matyt, nes d prisiminau, kad madam treciadieni eina skiepytis, tai gal kas pabus paskui su ja. nu siskambinsim

mes atidejom siltesniam sezonui ax.gif
Atsakyti