Įkraunama...
Įkraunama...

...2011 m. antro pusmečio Klaipėdos mažyliai...

nu tai ar tikrai buvo skanu, kad visos skirtingai padakojat, nesusitaret matyt galutines versijos.
nu blyn kai nekenciu tos reklamos, negaliu zinutes parasyti lenda I akis ir issoka vis ant ekrano netiketai uhhhhh.... mano teisiu pazeidimas
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 04 11, 13:39)
nu tai ar tikrai buvo skanu, kad visos skirtingai padakojat, nesusitaret matyt galutines versijos.
nu blyn kai nekenciu tos reklamos, negaliu zinutes parasyti lenda I akis ir issoka vis ant ekrano netiketai uhhhhh.... mano teisiu pazeidimas

kai kam ir nepasiseke, na o visa teisybe tik pabuves gali zinoti biggrin.gif
Atsakyti
Laba

Tai man rodos reiks dar pakartoti, kad ir Ramushka sužinotų, o geriau paskanautų TO gėrimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduokliukas @ 2013 04 11, 16:25)
Laba

Tai man rodos reiks dar pakartoti, kad ir Ramushka sužinotų, o geriau paskanautų TO gėrimo biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Nu labai skanus gėrimas buvo, tik nesakykit, kad nedamušot mano kai išėjau biggrin.gif
Prie mūsų temos vis dar su naujaisiais metais, kai tokiais tempais rašom užteks ir iki kitų biggrin.gif

Linkėjimai Liucinai 1,5 metukų proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriscius: 12 balandžio 2013 - 14:47
butinai reiks kartoti,tik suprantu kad gersiu tik as viena ta gerima, nes jus to skonio nepamirsite jau visa gyvenima.
aciu uz linkejimus Liucinai, laukia musu skiepas kuri matyt menesiui atidesi me nes musu gydytoja I atostogas isejo-tai bakst palauks biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaiduokliukas @ 2013 04 11, 17:25)
Laba

Po 22 dienos prašyčiau ką suorganizuoti biggrin.gif Aš vis praleidžiu gerus dalykus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriscius @ 2013 04 12, 14:30)
Laba  4u.gif
Nu labai skanus gėrimas buvo, tik nesakykit, kad nedamušot mano kai išėjau  biggrin.gif
Prie mūsų temos vis dar su naujaisiais metais, kai tokiais tempais rašom užteks ir iki kitų  biggrin.gif

Linkėjimai Liucinai 1,5 metukų proga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prisidedam prie sveikinimu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
kaip kas yra?
Gal jau koki meetuka su vaikuciais pasiorganizuoti miske 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 15 balandžio 2013 - 19:13
Laba

QUOTE(Reniss @ 2013 04 15, 21:13)
Sveikos
kaip kas yra?
Gal jau koki meetuka su vaikuciais pasiorganizuoti miske 4u.gif  biggrin.gif

Visur jungsiuosi, tik kitą savaitę ax.gif
Atšils orai, reiks batu, kepuriu, striukių pavasariusi ir abiems vaikams blink.gif košmaras kaip jie auga rolleyes.gif Ka kur pigiau panos perkate vaikams, gal kur nors nuolaidos yra, internetu neperku, nes man reik pačiupinėti, apžiūrinėti, nepasitikiu fotkėm doh.gif
Atsakyti
niu merginos apie ka tylim.
man tai tas lauktas pavasaris atkiso uzpakali, visa seima snargliais apdalino, as kone smarkiausiai iskritau, taisomes ale nebsuprantu koks cia oras ka cia reik besirenkti senai bebuvau lauke ir eiti ko tai baisu vel koki bruda pasigauti
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 04 19, 21:05)
niu merginos apie ka tylim.
man tai tas lauktas pavasaris atkiso uzpakali, visa seima snargliais apdalino, as kone smarkiausiai iskritau, taisomes ale nebsuprantu koks cia oras ka cia reik besirenkti senai bebuvau lauke ir eiti ko tai baisu vel koki bruda pasigauti

O mergiukai, sveikatytės 4u.gif

Aš grįžau iš moksliukų. Nuo pirmadienio esu pasiruošus meetui! biggrin.gif Kad ir pasivaikščiot su vakuliukais wub.gif
Atsakyti