Įkraunama...
Įkraunama...

...2011 m. antro pusmečio Klaipėdos mažyliai...

QUOTE(Kollekcionierė @ 2013 04 20, 18:25)
O mergiukai, sveikatytės  4u.gif
Aš grįžau iš moksliukų. Nuo pirmadienio esu pasiruošus meetui!  biggrin.gif  Kad ir pasivaikščiot su vakuliukais wub.gif

Kazi kazi kaip cia bus, zada lietu visa savaite, fe.
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2013 04 20, 23:20)
Kazi kazi kaip cia bus, zada lietu visa savaite, fe.

Nu čia blogai... Bet gal nebus teip smile.gif Tada kafinėj kokioj reiks smile.gif
Atsakyti
Laba,
Mus ir virusiukais apdalino, bet tokiais pagerintais biggrin.gif parsinešė Rūta iš darželio Nota ar Rota nežinau kurį ten doh.gif Tai mažieji vėmė, viduriavo... tik vakar atsigavo unsure.gif

jau už mėnesio vasara turėtų prasidėti, bet pro langą pažiūrėjus nelabai panašu biggrin.gif

jei meetinsitės kavinukėj, brūkštelkit mirksiukas.gif
Atsakyti
nu kad visai grazus tie orai atrodo, galima po danes parko supynes prasinesti ir tados kafijos nueiti. o rotus notus prasom namie palikti, aciu uz supratima 4u.gif
Atsakyti
nu zo mes ir vel nebegalime meetintis. Liucina sukarsciavo nuo pat ryto, kaip vyras sako: vanduo ugnis ir varines triubos. as kaip apsesta su termometru ispasos , ta temperatura taip straksi nuo 37 iki 38.3. kaskokia nesamone. radau gera buda kaip atausinti - ant supyniu pasupi su vejeliu : ir atauso. sloga ir gerklyte skauda, kaip ta gerklyte gydyti kai siltos arbatos negeria, pastiliu neciulpia. noriu pasveikti ypac kai kita savaite 25 silumos zada blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 04 23, 18:46)
nu zo mes ir vel nebegalime meetintis. Liucina sukarsciavo nuo pat ryto, kaip vyras sako: vanduo ugnis ir varines triubos. as kaip apsesta su termometru ispasos , ta temperatura taip straksi nuo 37 iki 38.3. kaskokia nesamone. radau gera buda kaip atausinti - ant supyniu  pasupi su vejeliu : ir atauso. sloga ir gerklyte skauda, kaip ta gerklyte gydyti kai siltos arbatos negeria, pastiliu neciulpia. noriu pasveikti ypac kai kita savaite 25  silumos zada  blink.gif

ne nu jus duodat, o norejau i filma siulyti jau varyt, taip noreciau Sielonese pamatyti, gal kas jau ziurejot ax.gif Dideles sveikatos Liucinai. Umcaloras mums nuo gerklytes padeda, nesvarbu kad geriamas, bet veikia.
Atsakyti
oi duodam kad net akyse zalia. taip greit merginos man su patarimais. kaip elgtis su ta temperatura vakar buvo uzkile iki 39 numusau kad vos 36.2 nakti mieganciai. blyn matyt persistengiau. daba vel kyla iki 37.7 neskubu musti juk taip ta virusa cirskinam su karsciu. gal nereik teip numusineti kol 38 nesiekia. tik va kol auksta tempa negalime inhaliaciju daryti. bijau kad taip ir praleisime vasara lovoje. jo o lovoje nulaikyti Liucina reikia dideliu pastangu.

o kaip noreciau I kina nu kur nors , kad tik istrukti.
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 04 25, 09:28)
oi duodam kad net akyse zalia. taip greit merginos man su patarimais. kaip elgtis su ta temperatura vakar buvo uzkile iki 39 numusau kad vos 36.2 nakti mieganciai. blyn matyt persistengiau. daba vel kyla iki 37.7 neskubu musti juk taip ta virusa cirskinam su karsciu. gal nereik teip numusineti kol 38 nesiekia. tik va kol auksta tempa negalime inhaliaciju daryti. bijau kad taip ir praleisime vasara lovoje. jo o lovoje nulaikyti Liucina reikia dideliu pastangu.

o kaip noreciau I kina nu kur nors , kad tik istrukti.

As be 38,5 stengiuos nemusti, bet jei blogai jaucias tai musu ir mazesne, priklauso nuo savijautos. Na i kina gal jau kitai savaitei, reik paziuret kada lis, tik tada mane isleis.
Atsakyti
niu del manes tai gali lyti visa savaite, nes anksciau is namu ir neislysiu, o kai saule sviecia I ja ziureti pro langeli ui ....kaip tas gelta sergantis begemotas : visi zaidzia maudosi, losia sachmatais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 04 25, 13:40)
niu del manes tai gali lyti visa savaite, nes anksciau is namu ir neislysiu, o kai saule sviecia I ja ziureti pro langeli  ui ....kaip tas gelta sergantis begemotas : visi zaidzia maudosi, losia sachmatais biggrin.gif

nu jau nu jau, tik neisijauskit sirgti, ziurek jau po savaitgalio busit sveki kaip ciucikai biggrin.gif
siandien buvau netoli taves, gaila kad sergat butume uzsuke biggrin.gif
Atsakyti
niu tempos neliko kiek dienu cia dar karantinas kokias tris dienas ir I lauka kaip ciucikai ane? nu ant karsciu ir I lauka gal galesime eina, tiesiai I pleza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 04 26, 19:38)
niu tempos neliko kiek dienu cia dar karantinas kokias tris dienas ir I lauka kaip ciucikai  ane? nu ant karsciu ir I lauka gal galesime eina, tiesiai I pleza  biggrin.gif

Jei ner temp ir po dienos galit i lauka jeo geras oras, nors siandien brr salta. O mes bandom gyventi be tutes. Pirma para neblogai, ziuresim kaip antra maktis praeis.
Atsakyti