Įkraunama...
Įkraunama...

...2011 m. antro pusmečio Klaipėdos mažyliai...

Sveikutes, kaip gyvenat ax.gif
Ar kas skiepysit mazuosius nuo erkiu, domejausi tai nuo metuku jau galima, tai net nezinau.
Tai kokia diena meetinames, i filma ar siap pasedeti?
Atsakyti
Labutis

Su Šeimos diena mielosios
wub.gif wub.gif wub.gif

Aš šiandiena pasidovanojau sau išeigine, nieeeeeeeko nedarau, nusipirkau geltonu tulpiu puokštę, laukiu pavakario, eisiu žiūrėti dukriuko vaidinimo į darželį šventės proga ax.gif
Atsakyti
vaiduokliuks saunuole tulpiu pasimerke ir svencia. o man kaimynka is sodo atveze sako se..?nu smagu.
niu ka tokiu karsciu, kaip saugote savo pupuliukus nuo karscio. manoji vos neisvire siandien nors pavesyje lakste, grizo kaip prisirpus braske. tai matyt be vakaro I lauka ne neverta eiti...
o kas del erkiu tai baisu bet ir skiepyti baisu. mes dar paskutinio pusantru metu skiepo negavom.issisveikisim ir eisim batc...
Atsakyti
Sveikutes
Mes einam dazniausiai ryte kol dar nekarsta ir vakarop kol uodai nepradeda pulti.
Vakar apturejom faina diena juru muziejuje, maxoji visa dieni tik apie ruonius snekejo, rekomenduoju pamatyti.
Atsakyti
I muzieju butinai eisim, tik koki kita savaitgali, kai ieko mieste nevyks. pikta kad klaipedoj truksta renginiu o kai jau bunai tai visi butinai ta pati savaitgali. bet taip ir niejko nepamatem...laukem kolkarstis atslugs tai tik zmoniu tuntai ir didzeju muzikyte. gaila gyvos muzikos nebebuvo o iki laivu nebenupedinom tokie baisus debesys isgasdino.
Atsakyti
Labutis

Mes šeštadienį iš ryto važiavom į jūrų muziejų, dukriukas dainavo, tai ta proga ir muziejų aplankėm ax.gif mažajam labai rūpėjo ruoniai ir pingvinai, vis vedėsi atgal prie jų, grįžom namo visi paraudę, pamiršau visai apsaugą nuo saulės, tai vakar ir šaidnein prie jūros buvom su 50uv eucerinu kids tepėmės, gal kažkiek geriau nei visai neiko ax.gif
Atsakyti
mes be kremo niekur ir rankovytes ilgas dedames, planas sia vasara buti baltaveidem. labai norisi I miskeli tik va tie uodai begedziai....o gal centre I koki parka, juk uodai kaimieciai I sentra nelenda biggrin.gif
Atsakyti
Kurs su tokiais razbainikais mieste net neisivaizduoju, labai neilgai sketuke tepasedi panele. O prie juros daug kantrybes reikia tureti, dabar va prie namu pripili baseina ir ilsiesi:)
Atsakyti
jo baseinas tai gerai smile.gif , pavydu, eisiu ir prileisiu vonia ar kokia baleika viduri svetaines tongue.gif . oi manoji prie juros ziuriu vis dar smeli laizo, ne prie jros mums dat nelabi.
Atsakyti
jauciu ir as nenulaikyciau nuo vandens, reiktu temptis baseiniuka gal koki nediduka, sketi doh.gif
nu kas siandien pavoge saule ax.gif noriu silumos.
Atsakyti
kur ta saule , ot tai kontrastai kokie oru, salta ziauriai. dregme nesmagi. susalom ir namo miegot. niu ka veikiat.madam mano miega tai einu pasidziaugti tyla su kava mmmm.
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 05 21, 13:03)
kur ta saule , ot tai kontrastai kokie oru, salta ziauriai. dregme nesmagi. susalom ir namo miegot.  niu ka veikiat.madam mano miega tai einu pasidziaugti tyla su kava mmmm.

tyla gerai, mes su mazaja namie seimininkaujam thumbup.gif
sveikutes vel saulutes nematyti ax.gif
Atsakyti