Viena Klasta kabo apačioj.
Tai jau sugulėt?
QUOTE(Upjora @ 2013 01 12, 20:29)
Labas,dieviškų subinių,storų pirštų,gražių plaukų,tobulų gyvenimų,viduriuojančių vaikų ir t.t. savininkės

Upjora, tu faina
Ž.J. na ką čia papasakoti apie tą paauglystę.... Dabar mano vaikis kartais mėgsta pademonstruoti, kad jis protingesnis, daugiau išmano. Na tipiškas paaugliškas požiūris, kad neaiškink, neišmanai. Kartais atsikerta ką nors...
Šiaip iš esmės dabar jis nuostabus vaikas gerai mokosi, dalyvauja visokiose olimpiadose, projektuose, begalinis optimistas
O sunkiuoju periodu buvo visiškai nesukalbamas. Nors mokėsi visada gerai, iš namų nebėgo. Atvirkščiai nenorėdavo niekur eiti, atsikalbinėdavo. Ginčai kiekviename žingsnyje. Išsivesti iš namų buvo visas menas
QUOTE(Upjora @ 2013 01 12, 23:23)
QUOTE(raimukas84 @ 2013 01 13, 00:10)
tingejau puostis del gresiancio pasimatymo atsaukimo.
Nu ir teisingai
Mort,oho,kaip hormonai tavo kūdikį kankino.
Papildyta:
Klasta pabėgo.
Obuolinė,Raimukas ir Dalužė kabo ir tyli,eisiu gult.Ryt prasideda gimtadienių maratonas.Kitą sekmadienį trys gimtadieniai,reiks persiplėšt į dvi dalis.
Labos mano mielos draugės,bendramintės ir ne.
Papildyta:
Klasta pabėgo.
...esu prisigerus bile kiek (ne valerionu), o sompano...
Del darbo: zodziu susidejo viskas i kruva, tame tarpe ir mano "prakolas"...Na, zodziu, gal per daug i viska asmeniskai ziuriu...Vat taip...
O mano remontui truksta tik grindjuosciu (apie baldus ir uzuolaidas jau nekalbu)...
Del darbo: zodziu susidejo viskas i kruva, tame tarpe ir mano "prakolas"...Na, zodziu, gal per daug i viska asmeniskai ziuriu...Vat taip...
O mano remontui truksta tik grindjuosciu (apie baldus ir uzuolaidas jau nekalbu)...
Klasta,aišku,nors iš tikro nieks neaišku.O labiausiai neaišku grindjuostės.Čia plintusai taip mandriai užvadinti?
QUOTE(Upjora @ 2013 01 13, 01:39)
.O labiausiai neaišku grindjuostės.Čia plintusai taip mandriai užvadinti?
man tai labiausiai neaišku, kas yra "prakolas"
einu jau miegoti, rytas protingesnis už vakarą
einu jau miegoti, rytas protingesnis už vakarą
Mort,spėju,kad klaida.
Klasta,ačiū už lietuvių kalbos pamokėlę.Jėzauuuuu,6 metai emigracijos ir pradedu nebesuprast gimtosios kalbos.
Viskas,dabar jau tikrai labanaktis.Vėl užsinaktinėjau.
Nu,bent jau skudurus išlyginau.
Klasta,ačiū už lietuvių kalbos pamokėlę.Jėzauuuuu,6 metai emigracijos ir pradedu nebesuprast gimtosios kalbos.
Viskas,dabar jau tikrai labanaktis.Vėl užsinaktinėjau.
QUOTE(Upjora @ 2013 01 12, 22:39)
Klasta,aišku,nors iš tikro nieks neaišku.O labiausiai neaišku grindjuostės.Čia plintusai taip mandriai užvadinti?
O as vat nezinau kas plintusai
Raimuk,ir gerai,kad nesiruosei galinciam neivykti pasmatymui
Man tai skaitymo manija, si vakara,jauciu skaitysiu iki negalejimo
Klasta, as sakau gal tu dar sompaniuko ikalk ir atsiris liezuvis labiau, papasakosi placiau
QUOTE(raimukas84 @ 2013 01 12, 23:36)
Klasta, as sakau gal tu dar sompaniuko ikalk ir atsiris liezuvis labiau, papasakosi placiau 
QUOTE(raimukas84 @ 2013 01 13, 02:36)
... cia viso vakaro reiketu pasakojimui...Zodziu, viskas prasideda nuo to, kad norima neimanomu dalyku... Norima but geriems kitu saskaita. Na, gi nekyla mintis, kad i litro buteli galima supilti daugiau nei litra skyscio... O pas mus darbe tokios mintys yra pastovi busena...Tai va, buvo kelios is eiles dienos, kuomet kilo i pavirsiu klaidos ...o tas klaidas taisyti turejau as, ir , galima sakyti, atsakinga uz tai likau as....O dar tas durnas mano charakteris, kad as negaliu ismesti minciu is galvos...ir, kad i dauguma dalyku as reaguoju labai asmeniskai....
Tai va, cia apie darba ir valerijonus (nors kazi, ar kam aiskiau pasidare)...
O dabar apie mano amziaus remonta... kaip jau sakiau, jau matosi nebe spindulys tunelio gale, o jau visa lempa
Itariu, geriau eit gult, nes vis tiek nieks nieko nesupras....