Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Sveikos AA biggrin.gif
na as uzsiemus darbas namai namai darbas,o laisvalaikis su SB bunu,bet yra 1 big problem del vt doh.gif
pasakosiu cia nes neturiu nieko slepti tiesiog,mes su dukros tevu jo noru ir mano pasitikejimu juo pasirasem taikos sutarty,del vaiko islaikymo ir lankymo,jis pasizadejo moketi ir nesikisti y musu asmenini gyvenima,bet bet...jis isdejo mane y suns dienas kai reikiant,ir pasake nemokesiu duok y teisma,jis siekia tik to kad butu jo pavarde mano manymu,nors pasirasant dokumentus su viskuo sutiko,ka toliau daryti??
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2013 01 13, 11:50)
Sveikos AA biggrin.gif
na as uzsiemus darbas namai namai darbas,o laisvalaikis su SB bunu,bet yra 1 big problem del vt doh.gif
pasakosiu cia nes neturiu nieko slepti tiesiog,mes su dukros tevu jo noru ir mano pasitikejimu juo pasirasem taikos sutarty,del vaiko islaikymo ir lankymo,jis pasizadejo moketi ir nesikisti y musu asmenini gyvenima,bet bet...jis isdejo mane y suns dienas kai reikiant,ir pasake nemokesiu duok y teisma,jis siekia tik to kad butu jo pavarde mano manymu,nors pasirasant dokumentus su viskuo sutiko,ka toliau daryti??

Nelabai supratau,kokius dokumentus jus ten pasiraset g.gif
Atsakyti
Sveikos. Prikapojom makaronų su tunu, eisiu dabar ant kalniuko pasivažinėt biggrin.gif
QUOTE(Ž.J. @ 2013 01 13, 12:11)
Mano mazoji nori sruogu juodu

Aš giminaitei nupirkau mėlynas prisegamas, labai laiminga buvo kokį mėnesį, paskiau nereikėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2013 01 13, 15:02)
Nelabai supratau,kokius dokumentus jus ten pasiraset g.gif

taikos sutartis del islaikymo vaiko,jis sutinka moketi alimentus geranoriskai kas ketvirty,be teismo,cia jo noras buvo,jis turetu si menesi moketi ,o poto balandy ir taip kas 3 menesius..y mano saskaita.
plius ant tu lapu nera jokiu stampu,tik musu parasai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Erotica*: 13 sausio 2013 - 14:56
Sveikos 4u.gif
priimsit naujai iskepta???nors as dar neoficiali bet .....
Atsakyti
Erotica, idomi cia ta jusu sutartis.. o tai ka jis dabar daro ne pagal ja ?

egnis sveika, tai pasakokis wink.gif

as neturi u paaugliu, uztai dar pati jauciuosi kaip paaugle kartais su savo elgesiu.. o buvau labai blogas vaikas, begau ir is namu, geriau, rukiau.. zodziu nefantastika as buvau..

remontuojanciosioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2013 01 13, 16:00)
Erotica, idomi cia ta jusu sutartis.. o tai ka jis dabar daro ne pagal ja ?

egnis sveika, tai pasakokis wink.gif

as neturi u paaugliu, uztai dar pati jauciuosi kaip paaugle kartais su savo elgesiu.. o buvau labai blogas vaikas, begau ir is namu, geriau, rukiau.. zodziu nefantastika as buvau..

remontuojanciosioms  4u.gif

Nemoka alimetu ka daugiau,paskambines iskolioja mane kad as tokia sioka ir anokia,skambineja y namus klausineja kur as,su kuo ir panasiai...zinoma isgeres..
Atsakyti
Skyryboms jau dokumentai issiusti laukiu, kol gausiu kokiu ziniu is teismo...zodziu taskas padetas.
vyro daiktai surinkti-ryt laukia spynos keitimas(nes tiesiog siandien davede iki to).
As pati kaip nors...vat vaiko gaila nes tecio vaikas-mastau kaip jo mazai galvelei paaiskint viska ir maziau traumuot(kas be ko vistiek manau ivyks)
O kaip jus gyvenat?ar pavyksta ir naujo laime rast?as cia vienam puslapi uzsiregistravau tai sakes-----jei su kiekvienu eiciau kavos gert-sprogciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Erotica, tai gal reiketu pas teisininka pasikonsultuoti...Na, man sunku isivaizduoti, kad VT kad ir kokiam stovy bebutu)skambinu ir visaip isvadintu blush2.gif ...

O del paaugystes, vargu ar galima rasti koki viena sablona tinkanti visiems...Turiu bendradarbi, kurio geroji mergaite pavirto i , net nerandu zodziu apibudinti, zodziu, galvos skausma (geria, ruko, su labai itartina kompanija slaistosi, is namu dingsta daiktai, tevas pastoviai moka administracines baudas ....)...Man atrodo, kad labai svarbu kokie vaiko draugai...

Egnis, o tai tik VT pro duris, ir jau ieskai naujos laimes pazintyse? g.gif ... Nepyk, gal cia as kiek per skaudziai...Beje, kiek vaikui metu? Is kokio miesto? Kas nutiko, kad sukrovei lagaminus?....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klasta: 13 sausio 2013 - 15:23
QUOTE(Klasta @ 2013 01 13, 15:18)

Egnis, o tai tik VT pro duris, ir jau ieskai naujos laimes pazintyse?  g.gif ... Nepyk, gal cia as kiek per skaudziai...Beje, kiek vaikui metu? Is kokio miesto? Kas nutiko, kad sukrovei lagaminus?....

daug purvo nenesiu is namu bet galutini taska padejo tai , kad MV pradejo MANO daiktus is namu nest ...
buvo atleista daug zadeta bet va jau geras pusmetis pastoviuose nervuose ir apsikabinus pinigine miegojau...
portale uzsiregistravau del zaidimu bet pradejo vyrai rasinet:)) nevaikstau as i pasimatymus ir nezadu -dabar reikia ramiai pagyvent ,vaikui prie naujo gyvenimo priprast. O mazyliui mano 4 esam is pajurio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2013 01 13, 12:20)
taikos sutartis del islaikymo vaiko,jis sutinka moketi alimentus geranoriskai kas ketvirty,be teismo,cia jo noras buvo,jis turetu si menesi moketi ,o poto balandy ir taip kas 3 menesius..y mano saskaita.
plius ant tu lapu nera jokiu stampu,tik musu parasai...

Erotica,as aisku ne teisininke galiu ir klysti,bet mano galva tokia sutartis kokia judu su vt pasiraset neturi jokios juridines galios,todel vt ir issidirbineja. Mano galva eik pas advokata,kad surasytu ieskini teismui del alimentu. Tada viskas bus oficialu,o jei vt nemokes,paduosi ji antstoliui,jei ir tas nieko neispes is vt,gausi is vaiku islaikymo fondo.
egnis, sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <imelda>: 13 sausio 2013 - 15:44
QUOTE(egnis @ 2013 01 13, 16:31)
daug purvo nenesiu is namu bet galutini taska padejo tai , kad MV pradejo MANO daiktus is namu nest ...
buvo atleista daug zadeta bet va jau geras pusmetis pastoviuose nervuose ir apsikabinus pinigine miegojau...
-----------
portale uzsiregistravau del zaidimu bet pradejo vyrai rasinet:)) nevaikstau as i pasimatymus ir nezadu -dabar reikia ramiai pagyvent ,vaikui prie naujo gyvenimo priprast.
------------
O mazyliui mano 4 esam is pajurio 4u.gif

doh.gif , siaubas ...
--------
g.gif
------
tai kaimynes biggrin.gif
Atsakyti