Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Upjora @ 2013 01 08, 11:33)
Apsireiškė bordiūras.Mat mano pagalbos jo draugo panelei,kuri angliškai nekalba,reikia.Darbą surast,popierius sutvarkyt.Aha,jau skubu padėt.Lipo ant sąžinės,kad ji iš mano šalies ir t.t.Bet tai nepadėjo,aš esu BRUDĖ.Taškas. biggrin.gif

thumbup.gif

Skaitau apie jūsų svorius, dietas ir džiaugiuos, kad bent šioj vietoj laimingas žmogus esu - niekada nežinau, kiek konkrečiai sveriu ir man dzin. smile.gif Nors dietų kartais laikausi, bet čia tuomet, kai kokį skrandį ar galvą skaudėt ima ar pan. - tada stengiuos tik gert skysčių (paprasto vandens, žolelių arbatų) ir nevalgyt. Padeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FUERZA: 08 sausio 2013 - 10:42
QUOTE(Laumėnė @ 2013 01 08, 05:55)
Labas rytas  4u.gif
Atsikėliau su skaudančia galva  doh.gif
Nuo šiandien ir aš pradedu kovą su svoriu  ax.gif  Aišku nelabai aš čia protingai laiką pasirinkau rolleyes.gif  (per PMS) bet tikiuosi atsilaikysiu  ax.gif  Tai va šiandien man iškrovos diena su kefyriuku  biggrin.gif

Laumėnė, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2013 01 08, 02:25)
niu kaip faina! bus pas ka balevot!  alc.gif  thumbup.gif

beje, mano mama nusipirko bilietus, kovo pab.-balndzio vid.
kada cia panos i UK ruosiates?
aciuks.gif

raimukas - mane priimsi? blush2.gif
Atsakyti
truputi susimaisiau...musm sezonas nuo balandzio 1 dienos...

o kaip nuotaika susiko verysad.gif nuejau ant kilimo, sako parasykit prasymus atostogoms...sakau neisiu...noriu geguze ir rugpjuti...sako nieko nezinau, turi isnaudot susikaupusias.....eik dabar nors dali...bet tai **** nesikeikian juk manes neisleis 3 kartus per metus atostogu verysad.gif zodziu arba Anglijos arba Italijos atostogos nuplaukia verysad.gif o rugpjuti man butinai reikia atostogu, gi vestuves ir mazes krikstynos verysad.gif esu be nuotaikos....ziauriai...
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2013 01 08, 09:04)

Sekmes 4u.gif As sau nuo nauju metu pasizadejau biggrin.gif bet...

Ačiū 4u.gif Valios turiu, o kai veidrodis nedraugas, svarstyklėse skaičiukai akis bado ir ant sąžinės lipa, tai dar labiau motyvacija pakyla ax.gif
Pakolkas visai neblogai sekasi, žiūrėsim kas darysis popiet unsure.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2013 01 08, 09:59)

Sėkmės 4u.gif
Aš per šventes sau leidau priaugti 1 kg, bet daugiau nini.

ačiū 4u.gif čia pas mane ne nuo švenčių, o per visus 2012 m paleidau vadeles doh.gif blush2.gif

QUOTE(Upjora @ 2013 01 08, 10:33)

Apsireiškė bordiūras.Mat mano pagalbos jo draugo panelei,kuri angliškai nekalba,reikia.Darbą surast,popierius sutvarkyt.Aha,jau skubu padėt.Lipo ant sąžinės,kad ji iš mano šalies ir t.t.Bet tai nepadėjo,aš esu BRUDĖ.Taškas. biggrin.gif

ir gerai mirksiukas.gif

QUOTE(FUERZA @ 2013 01 08, 10:41)
thumbup.gif

Skaitau apie jūsų svorius, dietas ir džiaugiuos, kad bent šioj vietoj laimingas žmogus esu - niekada nežinau, kiek konkrečiai sveriu ir man dzin.  smile.gif Nors dietų kartais laikausi, bet čia tuomet, kai kokį skrandį ar galvą  skaudėt ima ar pan. - tada stengiuos tik gert skysčių (paprasto vandens, žolelių arbatų) ir nevalgyt. Padeda.

tai jei viršsvoris nekamuoja, užkritusių "palendricų" liemens srityje neturi, tai nėra dėl ko tada ir sukti galvos mirksiukas.gif

QUOTE(<imelda> @ 2013 01 08, 11:18)
Laumėnė, sekmes  4u.gif

4u.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 01 08, 11:25)

o kaip nuotaika susiko  verysad.gif 

o tai gal gali sutarti iškart ir dėl tų datų atostogas? g.gif Nesikrimsk, manau tikrai rasi išeitis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 01 08, 12:25)

Gal galima kažkokį kompromisą rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2013 01 08, 11:58)
o tai gal gali sutarti iškart ir dėl tų datų atostogas?  g.gif  Nesikrimsk, manau tikrai rasi išeitis  mirksiukas.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2013 01 08, 12:06)
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 01 08, 12:25)

Gal galima kažkokį kompromisą rasti g.gif

nu as jai iskart ir pasakiau, kad geguze mes visi su seima ilgesniam laikui suplanave isvaziuoti, o rugpjuti irgi reikes atostogu....tai pasake, kad reikia nors dali dabar isnaudot....bet as juk zinau, kad man 3 kartus atsotogu neduos verysad.gif tai va...teks aukot vienas arba kitas atsotogas...nes rugpjuti del vestuviu ir krikstynu jei neduos tai bilioteni imsiu....o su bilioteniu gi nebeisvaziuosiu niekur...arba geguze nevarau pas broli, o rugpjuti gaunu 2 savaites.....***** kaip sunervino.....

dabar va savaitei parasiau vasario menesi, nes bernai jau pasieme atsotosgas, negaliu su jais kartu eit...zodziu suduva juodai...jie matai kaip sefai 6 kartus per metus gali isvaziuot, o mes juodnugariai galim tik tada kai jie to nori...tai ***** ateitu ir pasakyti kada as galiu eit...o dabar pasakai kada nori, o jie neleidzia....ai...
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 01 08, 13:15)

Niu jo, biškį šūduva
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 01 08, 13:15)
tai pasake, kad  reikia nors dali dabar isnaudot....

O negali parašyti atostogų prašymo dabar, o atostogauti kada tau reikia?
Visiems bus gerai ir popieriai tvarkingi, atostogauta kada reikia (poperiuose) ir tu paatostogausi kada nori (realybėje)
Mano darbe šitaip galima mirksiukas.gif

QUOTE(linausius @ 2013 01 08, 10:04)
Gizes maniskis pareiske,kad broliuka jau turiu,reikia dabar sesutes,tai cia man uzduotis,kaip supratau biggrin.gif

thumbup.gif O koks šaunuolis vaikas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 08 sausio 2013 - 13:52
QUOTE(Laumėnė @ 2013 01 08, 09:55)
Nuo šiandien ir aš pradedu kovą su svoriu  ax.gif  Aišku nelabai aš čia protingai laiką pasirinkau rolleyes.gif  (per PMS) bet tikiuosi atsilaikysiu  ax.gif  Tai va šiandien man iškrovos diena su kefyriuku  biggrin.gif

pas mane +3kg, turesiu ka veikt

QUOTE(linausius @ 2013 01 08, 11:04)
Gizes maniskis pareiske,kad broliuka jau turiu,reikia dabar sesutes,tai cia man uzduotis,kaip supratau biggrin.gif

kaip su B seksi?
QUOTE(Upjora @ 2013 01 08, 12:33)

na, ir ko cia ta galva purtom?

QUOTE(linausius @ 2013 01 08, 12:40)
Aha,kita savaite jau paskutinis apsilankymas pas stomatologa biggrin.gif O jei rimciau, dar yra bedu,ir ne viena,nuo sio zygdarbio sulaikanciu ax.gif

viliuos nieko rimto 4u.gif

QUOTE(eladija @ 2013 01 08, 13:19)
raimukas - mane priimsi?  blush2.gif

sutarsim wink.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 01 08, 13:25)
o kaip nuotaika susiko  verysad.gif 

tai gal ant tu vestuviu isleis bent keletai dienu, net jei ir busi jau du karyt atostogavusi? o gal isleis ir trecia kart atostogu? ar klausei?
paaiskin situacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 08 sausio 2013 - 16:41
QUOTE(raimukas84 @ 2013 01 08, 16:39)
pas mane +3kg, turesiu ka veikt

juokas prieš maniškius irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2013 01 08, 13:52)
O negali parašyti atostogų prašymo dabar, o atostogauti kada tau reikia?
Visiems bus gerai ir popieriai tvarkingi, atostogauta kada reikia (poperiuose) ir tu paatostogausi kada nori (realybėje)
Mano darbe šitaip galima mirksiukas.gif

pas mus schmoll.gif grie=tai, nes tipo turi išnaudot, nes gi i užsieni noriu važiot, o jei vdrug kas nutiks, aš oficialiai darbe turesiu būt ir pyst aš kokiam UK susergu, o sodroj esu darbe....

QUOTE(raimukas84 @ 2013 01 08, 16:39)
tai gal ant tu vestuviu isleis bent keletai dienu, net jei ir busi jau du karyt atostogavusi? o gal isleis ir trecia kart atostogu? ar klausei?
paaiskin situacija

netinka man keleta dienu verysad.gif reikia bent savaites, nes vestuves sestadieni, o krikstynos tik treciadieni ar ketvirtadieni, dartiksliai nezino, neturiu jokio noro po vestuviu lekt i darba, o po darbu vos ne tiesiai i baznycia vaiko krikstyt....

Ai nezinau, ziuresiu kaip cia gausis....reikia gal bent iki birzelio palaukt unsure.gif
Atsakyti