Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Labas dienas 4u.gif

Laumene, good luck ! smile.gif

Man vt pradejo savo triusiku nuotraukas siuntineti (neminint jau visu kitu kliedesiu) Nu ar mate jus didesniu beprociu???

Remontas baigia mane pribaigt, meistras pastoviai veluoja po 1-2 valandas negu pasako, pastoviai prikelia man vaika.. O kaip letai dirba doh.gif ir dar kokias nesamones kliedi.. As itariu kad ji buvo ateiviai pagrobe, nes mislingi "JIE" kalboje dominuoja.. "JIE noretu sumazinti zmoniu skaiciu, su virusais JIEMS nesigavo, tai dabar JIE turbut kara sukels"

Kitam fronte viskas super wub.gif
Atsakyti
Skierkute,smagiai pasijuokiau iš meistro "jų" .O tau kantrybės,daug.Dėl VT irgi.O dėl kito fronto,pavydas(baltas balta,švarus).

Pūkita,nu šūdžiai bosai. mad.gif

Laumėne,sekmės didelės.

Fuerza,laimingas tu žmogus su tokia figūra.(Vėl pavydas doh.gif )

Raimuk,purtau galvą,nes negalėsim vizitu jūsų pamaloninti. unsure.gif

Aš šiandien eilinį kartą pasidžiaugiau,kad mano vaikas auga,savarankiškėja.SMAGYBĖ MANO. wub.gif

Daluže,o kaip Plato gyvena? g.gif

Linausiau,linkiu,kad tų kliūčių vis mažėtų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 01 08, 20:17)
Pūkita,nu šūdžiai bosai. mad.gif

ai...darysiu kaip liepa...dabar vasario 11 iesinu svaitei...tada geguzes gale ir birzelio pradzioj pasiimsiu...o tada pasnekesiu, kad buuuuutinai reikia rugpjuti...palauksiu vasaros cool.gif

Saaaaaaaantechnikai jau tvaaaaaaaarko vamzdzius thumbup.gif ir tuuuuuulikas naujas jau stovi (dzin, kad dar nepajungtas) thumbup.gif tapetus nusiplesiau bute bigsmile.gif blyn koks malonumas niokoti lotuliukas.gif issiliejau, sirdis dainuoja lotuliukas.gif Ryt tapetus pirksiu, jauciu ketvirtadieni pradesim tapetuot...noiu sestadieni isiskelti su visam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 01 08, 20:28)
thumbup.gif  tapetus nusiplesiau bute  bigsmile.gif  blyn koks malonumas niokoti  lotuliukas.gif  issiliejau, sirdis dainuoja  lotuliukas.gif  Ryt tapetus pirksiu, jauciu ketvirtadieni pradesim tapetuot...noiu sestadieni isiskelti su visam  cool.gif

As snd irgi plesiau tapetus, tai man isaiskino kad cia tas pats, kai sako kodel plesai etikete nuo butelio, tik padauginta biggrin.gif
Atsakyti
Mano jaunystėj ( verysad.gif ) sakydavo,jei plėšai etiketę nuo butelkos reiškia,kad kompanija tau netinka. biggrin.gif
Atsakyti
Pukitas, as maniau jie vaika krikstys ta pacia diena kad kaip ir tuokias mastau.gif na daro taip zmones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2013 01 08, 14:39)

kaip su B seksi?
................................
viliuos nieko rimto  4u.gif

Na kaip cia pasakius,paskutiniu metu neblogai sutariam,bet cia greiciausiai del to,kad maziau bendraujam biggrin.gif na kiekvienas savais reikalais uzsieme ax.gif O siaip bandau as tu vinuciu minkstojoj neieskot,bet dar daug abejoniu kyla,na,kad esam visiskai skirtingi zmones ir gyvenymo budas kitoks ax.gif
...............................
Pirma priezastis tai ta mano liga,dabar karta i menesi lasinuos vaistus,jauciuos gerai,netrukus darys tyrimus,ziures,kaip ten viskas,nors kiek skaiciau nestumui liga nekenkia,svarbiausia,kad nebutu suaktyvejus ir vaistu nereiktu ax.gif
Paskui dar ir darbeli koki pastovu noreciau susirasti ax.gif
Na ir del SB dar tikra nesu,na myli jis vaikus,bet jau toks tinginys,kad speju,jog man vienai tektu dalia vaiku rupintis, nebent ateitu toks metas,kai busiu pasirengusi visiskai atsiduoti motinystei ax.gif

Puki,tikekimes,kad susitvarkys reikalai del atostogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 01 08, 20:17)
Daluže,o kaip Plato gyvena?  g.gif

Gerai gyvena, viskas jai tvarkoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2013 01 08, 21:03)
As snd irgi plesiau tapetus, tai man isaiskino kad cia tas pats, kai sako kodel plesai etikete nuo butelio, tik padauginta biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Upjora @ 2013 01 08, 21:07)
Mano jaunystėj (  verysad.gif  ) sakydavo,jei plėšai etiketę nuo butelkos reiškia,kad kompanija tau netinka.  biggrin.gif

o mano jaunystėj sakydavo, kad sexo trūkumas lotuliukas.gif tai sitas variantas man kaip tik tinka, nes viiiiiiiisa kambari tapetu uz visus negavimo metus atsiėmiau lotuliukas.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2013 01 08, 21:08)
Pukitas, as maniau jie vaika krikstys ta pacia diena kad kaip ir tuokias mastau.gif na daro taip zmones  ax.gif

ne ne...jie atskirai darosi sventes ax.gif matai jie baznycioj nesituoks, tai sako ne i tema bala nuotakos suknele ir vaika krikstijam smile.gif tai jie pirma civiline santuoka sudarys (balius jiems) ir tik tada krikstynas smile.gif
Atsakyti
Mano dama viduriuoja doh.gif nafik dvi dienas i darzeli nuejo ir vel nesamones... sad.gif

Skierkute, kad vt triusiku foto siuncia tai cia dar gelytes smile.gif mano vt pries gerus du metus man buvo atsiuntes savo dabartines sugyventines foto kurioje ji ievos kostiumu.
Papildyta:
P. S. Pukitui,kad ir paveluotai sveikinimai ir 4u.gif persikelus i naujus namucius. Svajoju tyliai ir as,kada pas mane tokia svente ateis.
Atsakyti
Klausykit mergos, bet tai čia vyrai silpnavaliai g.gif su defektu...nes siųsti savo dabartinės sugulovės foto savo buvusiai doh.gif čia kam? Kad įrodyt, jog jos kūnas tobulesnis? g.gif Varge vargeli...gaila man tokių silpnų žmonių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 01 08, 21:06)
Klausykit mergos, bet tai čia vyrai silpnavaliai  g.gif  su defektu...nes siųsti savo dabartinės sugulovės foto savo buvusiai  doh.gif  čia kam? Kad įrodyt, jog jos kūnas tobulesnis?  g.gif  Varge vargeli...gaila man tokių silpnų žmonių  ax.gif

Pukitas,daug jau laiko praejo zinok tiksliai tikrai nepamenu su kokia intencija jis man tas foto siunte,bet buvo kazkas su ta mintim,kad paziurek kokia ji sexy,su stringais,kojinem prisegamom ir t.t.
O,kad mano ex silpnavalis,jokia ne naujiena.
Atsakyti