Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Bet žiūriu, daugumos VT išradingi. Net įdomu, kodėl jie mano, kad tokių dalykų rodymas ex moteriai - savo vyriškumo įrodymas?? Čia reiktų kokių psichologų paklausti, nes akivaizdu, kad daugiau ar mažiau panašiai pasielgė nemažas procentas VT doh.gif
Atsakyti
ooo, pasirodo triusiku foto yra dar tik gelytes biggrin.gif pasalieciams skaitytojams fantazijas pakaitinsim lotuliukas.gif

as savo namu Maryte Antoniete, pasibaige duona, perziurejau lentynas, dabar duonkepe ruosia mums pyraga su razinom ir sokolado gabaliukais biggrin.gif

o man problema, nezinau ar ca del pralekusio atlydzio, ar kad gretimam sklype pradejo paruosiamuosius darbus namo statyboms, bet mano vanduo pagedo, is pradziu nesuvokiau kame saknys, vos parvaziuojam namo, taip visom atsilaisvina viduriai (pries sventes prasidejo) po to kai grizau praeita sestadieni susimasciau ir pradejau virint vandeni, prolemos susitvarke, tai dabar paprastai atsigerti (mano vaikai siuo atzvilgiu labai sveikuoliski, pirmenybe tekia vandeniui) perku penkialitrius vandens doh.gif

o toks geras vanduo buvo, kai tyrimus dare, sake, kad ko gero ant saltinio gyslos iskastas, labai kokybiskas... doh.gif
Atsakyti
Aš laukiu Fuerzos su komentaru apie tokį elgesį. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 01 09, 19:03)
Aš laukiu Fuerzos su komentaru apie tokį elgesį.  bigsmile.gif

Aga, isaiskins mums kaip ir kas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2013 01 09, 18:34)
Daluze perspjove biggrin.gif o maniskis irgi ne pescias,esu video gavus,kur kulminacija iamzinta ir koliaza buvo padares is daugybes foto,kur lovose su skirtingom moterim lotuliukas.gif

Kolekcionierius smile.gif Kas pasto zenklus kolekcionuoja,kas moteris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2013 01 09, 19:41)
Kolekcionierius smile.gif Kas pasto zenklus kolekcionuoja,kas moteris smile.gif

Ir mane noredavo fotkinti,bet as,kukli mergaite,atsisakydavau,gerai,o tai buciau atsidurus kokiam koliaze lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2013 01 09, 19:49)
Ir mane noredavo fotkinti,bet as,kukli mergaite,atsisakydavau,gerai,o tai buciau atsidurus kokiam koliaze lotuliukas.gif

kukli ir protinga biggrin.gif kitaip butum buvus paviesinta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2013 01 09, 21:49)

O aš nebuvau tokia kukli blush2.gif Bet gal nieko - į prezidentes nesiruošiu, o jei kokiam koliaže ir sudalyvausiu - nedidelė bėda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2013 01 09, 20:13)
O aš nebuvau tokia kukli  blush2.gif  Bet gal nieko - į prezidentes nesiruošiu, o jei kokiam koliaže ir sudalyvausiu - nedidelė bėda  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes visos!
Ar galima prie jusu? Nuo rudens gyvenam su vaikiukais patys. Taigi galima sakyti vieni bet ne vienisi rolleyes.gif
Jau po truputi apsipratau ir pradedu ramiai ir blaiviai mastyti ir delioti viska i savo vietas. Pradedu is naujo kurti gyvenimo ritma ir taisykles unsure.gif Ruosiu dokus skyryboms pati, vaikus veziuoju i mokykla/darzeli pati, viska planuoju pati, vienu zodziu pratinuosiu viska daryti pati rolleyes.gif
Ka cia dar pasakyti... net nezinau, noreciau pabendrauti su panasios situacijos mamytem, nors visu situacijos turbut savaip skirtingos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As4arele: 09 sausio 2013 - 22:30
QUOTE(As4arele @ 2013 01 09, 20:29)
Sveikutes visos!
Ar galima prie jusu?

Mielai prasom 4u.gif Tradiciniai klausimai:del ko skiriates?Ar bendrauja su vaikiukais?alimentus moka?
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2013 01 09, 23:44)
Mielai prasom  4u.gif Tradiciniai klausimai:del ko skiriates?Ar bendrauja su vaikiukais?alimentus moka?

Ka gi, iniciatore buvau as, del ko jis mane dabar laiko didziausia isdavyke doh.gif O kenteti jo nesuvaldoma charakteri ir chamiska elgesi tapo tesiog neimanoma, buvo (ir liko aisku) vyras isterikas verysad.gif dar man isejus i darba begalinis pavydas, ai daug visko... Jau prie visko galiu prisitaikyti, esu labai "naminis" zmogus, bet viskam yra ribos.
Su vaikais bendrauja, labai bijojo kad pradesiu ji santazuoti vaikais. Bet tie bendravimai tai buti pas ji sveciuose ir visa diena ziureti multikus, nors pamaitina, buna kad eina miegoti, o vaikai sedi, laukia kol pabus ir namo nuves doh.gif Ir dar su savim i treniruotes paima, kur maziukas ant suoliuko sedi iki treniruotes pabaigos, vyresnelis lygtais kaska daro. Nu bet manau geriau taip, negu visai niekaip.

O kaip pas jus su bendravimu?
Atsakyti