Bet žiūriu, daugumos VT išradingi. Net įdomu, kodėl jie mano, kad tokių dalykų rodymas ex moteriai - savo vyriškumo įrodymas?? Čia reiktų kokių psichologų paklausti, nes akivaizdu, kad daugiau ar mažiau panašiai pasielgė nemažas procentas VT

ooo, pasirodo triusiku foto yra dar tik gelytes
pasalieciams skaitytojams fantazijas pakaitinsim
as savo namu Maryte Antoniete, pasibaige duona, perziurejau lentynas, dabar duonkepe ruosia mums pyraga su razinom ir sokolado gabaliukais
o man problema, nezinau ar ca del pralekusio atlydzio, ar kad gretimam sklype pradejo paruosiamuosius darbus namo statyboms, bet mano vanduo pagedo, is pradziu nesuvokiau kame saknys, vos parvaziuojam namo, taip visom atsilaisvina viduriai (pries sventes prasidejo) po to kai grizau praeita sestadieni susimasciau ir pradejau virint vandeni, prolemos susitvarke, tai dabar paprastai atsigerti (mano vaikai siuo atzvilgiu labai sveikuoliski, pirmenybe tekia vandeniui) perku penkialitrius vandens
o toks geras vanduo buvo, kai tyrimus dare, sake, kad ko gero ant saltinio gyslos iskastas, labai kokybiskas...

as savo namu Maryte Antoniete, pasibaige duona, perziurejau lentynas, dabar duonkepe ruosia mums pyraga su razinom ir sokolado gabaliukais

o man problema, nezinau ar ca del pralekusio atlydzio, ar kad gretimam sklype pradejo paruosiamuosius darbus namo statyboms, bet mano vanduo pagedo, is pradziu nesuvokiau kame saknys, vos parvaziuojam namo, taip visom atsilaisvina viduriai (pries sventes prasidejo) po to kai grizau praeita sestadieni susimasciau ir pradejau virint vandeni, prolemos susitvarke, tai dabar paprastai atsigerti (mano vaikai siuo atzvilgiu labai sveikuoliski, pirmenybe tekia vandeniui) perku penkialitrius vandens

o toks geras vanduo buvo, kai tyrimus dare, sake, kad ko gero ant saltinio gyslos iskastas, labai kokybiskas...

Aš laukiu Fuerzos su komentaru apie tokį elgesį.

QUOTE(Upjora @ 2013 01 09, 19:03)
Aga, isaiskins mums kaip ir kas

QUOTE(linausius @ 2013 01 09, 18:34)
Daluze perspjove
o maniskis irgi ne pescias,esu video gavus,kur kulminacija iamzinta ir koliaza buvo padares is daugybes foto,kur lovose su skirtingom moterim 

Kolekcionierius

QUOTE(<imelda> @ 2013 01 09, 19:41)
Ir mane noredavo fotkinti,bet as,kukli mergaite,atsisakydavau,gerai,o tai buciau atsidurus kokiam koliaze

QUOTE(linausius @ 2013 01 09, 19:49)
Ir mane noredavo fotkinti,bet as,kukli mergaite,atsisakydavau,gerai,o tai buciau atsidurus kokiam koliaze 

kukli ir protinga

QUOTE(linausius @ 2013 01 09, 21:49)

O aš nebuvau tokia kukli

QUOTE(Daluze14 @ 2013 01 09, 20:13)
O aš nebuvau tokia kukli
Bet gal nieko - į prezidentes nesiruošiu, o jei kokiam koliaže ir sudalyvausiu - nedidelė bėda 

Sveikutes visos!
Ar galima prie jusu? Nuo rudens gyvenam su vaikiukais patys. Taigi galima sakyti vieni bet ne vienisi
Jau po truputi apsipratau ir pradedu ramiai ir blaiviai mastyti ir delioti viska i savo vietas. Pradedu is naujo kurti gyvenimo ritma ir taisykles
Ruosiu dokus skyryboms pati, vaikus veziuoju i mokykla/darzeli pati, viska planuoju pati, vienu zodziu pratinuosiu viska daryti pati
Ka cia dar pasakyti... net nezinau, noreciau pabendrauti su panasios situacijos mamytem, nors visu situacijos turbut savaip skirtingos.
Ar galima prie jusu? Nuo rudens gyvenam su vaikiukais patys. Taigi galima sakyti vieni bet ne vienisi

Jau po truputi apsipratau ir pradedu ramiai ir blaiviai mastyti ir delioti viska i savo vietas. Pradedu is naujo kurti gyvenimo ritma ir taisykles

Ka cia dar pasakyti... net nezinau, noreciau pabendrauti su panasios situacijos mamytem, nors visu situacijos turbut savaip skirtingos.
QUOTE(As4arele @ 2013 01 09, 20:29)
Mielai prasom

QUOTE(linausius @ 2013 01 09, 23:44)
Mielai prasom
Tradiciniai klausimai:del ko skiriates?Ar bendrauja su vaikiukais?alimentus moka?

Ka gi, iniciatore buvau as, del ko jis mane dabar laiko didziausia isdavyke

Su vaikais bendrauja, labai bijojo kad pradesiu ji santazuoti vaikais. Bet tie bendravimai tai buti pas ji sveciuose ir visa diena ziureti multikus, nors pamaitina, buna kad eina miegoti, o vaikai sedi, laukia kol pabus ir namo nuves

O kaip pas jus su bendravimu?