Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Labas naujokei, vyro tipas isaiskintas, mano buvo panasus, tik labai greitai viskas issisprende, nereikejo ilgu santuokos metu.. biggrin.gif
---
*****,as irgi kaip Daluze i savotiska koliaza ir as buvau patekus, ir santazo buvo, ir gedos daug, nes dar visai jaunute buvau, bet tai jau gili praeitis smile.gif.. nu man sekasi ant tokiu uzsirauti, nezinau, ar kadanors uzsirausiu ant konors normalaus biggrin.gif
---
Man vt sako jei gerai "dirbsi" - padarysiu tave savo sekretore. Tiesiog pamalonino savo demesiu vakar schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2013 01 09, 23:19)
---
Man vt sako jei gerai "dirbsi" - padarysiu tave savo sekretore. Tiesiog pamalonino savo demesiu vakar  schmoll.gif

Oi, blyn, net balsu žvengiau perskaičius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ha haaaa

Tu jam pasakyk, kad jei gerai "dirbsi", gal kas nors direktore padarys. O čia blyn - sekretorė lotuliukas.gif Fuiii, ne lygis visai lotuliukas.gif he he
Atsakyti
QUOTE(As4arele @ 2013 01 09, 20:57)
O kaip pas jus su bendravimu?

Na dabar tai thumbup.gif buna vaikas pas teva 2-3 dienas per savaite ir,kiek zinau,sauniai laika leidzia smile.gif
O tokio tipo vyriskio nepakesciau ax.gif Ypac pavydumo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Skierkute @ 2013 01 09, 21:19)
Man vt sako jei gerai "dirbsi" - padarysiu tave savo sekretore. Tiesiog pamalonino savo demesiu vakar  schmoll.gif

Ot gerietis lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(julioske @ 2013 01 09, 22:03)
mano vanduo pagedo

O nenori dar kartą tyrimus atlikti, gal visai ne vanduo kaltas g.gif
QUOTE(As4arele @ 2013 01 09, 23:29)
Sveikutes visos!

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vėl tikra žiema už lango ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2013 01 10, 10:41)
Vėl tikra žiema už lango

Aha, iš namų išvažiavau, labai stipriai snigo, bet mieste dar ne, paskui pradėjo. Smagu kai pasnigta, bet ne per daug...
Atsakyti
labas mergai, o as va galvoju nuo ko cia radet, ai pirma pakomentuosiu paskui visokiu geru ir nelabai naujienu pas mane yra...

QUOTE(julioske @ 2013 01 09, 16:51)
kystelejo foto, beje spausdinta fotoatelje. buvo nejauku, nes jo motyvu nesupratau, buvo juokinga vien pagalvojus apie ryskintojo reakcija lotuliukas.gif

doh.gif nu blyn nesveiki....Konkreciai jiems demesio trukumas, saves nepasitikejimas, tipi savo "vyriskuma" rodo...

QUOTE(Daluze14 @ 2013 01 09, 19:44)
Daug nesiplėsiu, tik pasakysiu, kad man yra parodyta video vaizdelių ir daug pikantiškesnių, negu "jojikės" poza  mirksiukas.gif  cool.gif

lotuliukas.gif peeeerspjove visas lotuliukas.gif

QUOTE(Upjora @ 2013 01 09, 19:54)
Jaučiuos visiška nevykėle...

ai ir man niekas nieko nerode schmoll.gif bijo lotuliukas.gif

QUOTE(linausius @ 2013 01 09, 20:34)
Daluze perspjove biggrin.gif o maniskis irgi ne pescias,esu video gavus,kur kulminacija iamzinta ir koliaza buvo padares is daugybes foto,kur lovose su skirtingom moterim

lotuliukas.gif

QUOTE(Upjora @ 2013 01 09, 21:03)
Aš laukiu Fuerzos su komentaru apie tokį elgesį.  bigsmile.gif

tuoj mes pacios isrisim visus ju elgesio sutrikimus lotuliukas.gif

QUOTE(linausius @ 2013 01 09, 21:49)
Ir mane noredavo fotkinti,bet as,kukli mergaite,atsisakydavau,gerai,o tai buciau atsidurus kokiam koliaze

as greiciausiai irgi niekam "nepasirasyciau.." is jaunystes pamenu mano drauge taip buvo pakibus su savo "draugu" doh.gif

QUOTE(As4arele @ 2013 01 09, 22:29)
Sveikutes visos!

sveika prisijungus 4u.gif

Papildyta:

Geros naujienos: saaaaaaaaantechnikai sutvarke viska (vakar) assa.gif sokiai.gif naujas tulikas, nauji vamzdziai ir pajungta veikianti skaaaalbianke clap.gif Tapetu likuciai nuolesti, viskas paruosta tapetavimui clap_1.gif jauciu grisiu si vakara eisiu tapetuot, nu blyn nors viena tapato gabaleli reikia uzklijuot (vakar nusipirkau) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PŪKITAS: 10 sausio 2013 - 10:36
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 01 10, 11:38)
Geros naujienos

Fainiai thumbup.gif
O kaip tu klijų vienam gabalėliui sumaišysi g.gif
Atsakyti
Laba ryta smile.gif
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 01 10, 10:38)
labas mergai, o as va galvoju nuo ko cia radet, ai pirma pakomentuosiu paskui visokiu geru ir nelabai naujienu pas mane yra...

o as pasigedau tu "nelabai" naujienu..
Atsakyti
Skierkute (nenorejau suplati ir geru ir nelabai naujienu i viena...tai laukiau kol leis rasyt atskiram poste)...plius dar darbe esu...

Blogesnes naujienos...vakar pries pietus sudege mamos teviske (namas tiksliau..) verysad.gif brolis liko benamis, stovet taip kaip liko tik su vienais darbiniais rubais....kartu su namu jo sugyventine sudege ir 2 ciucikai verysad.gif (ciuciku gaila ir namo)...negaliu nieko sakyt bet ta moteris buvo chrone...ji pries kelis metus sudegino ukinius pastatus ir grasino nama padegt...tai pati sudege.....

Kita bloga naujiena...atejau i darba ir suzinojau, kad bendradarbis sianakt mire...jaunas vyrukas...29 lygtai.. (na mego jis uzbaliavot) liko lygtai 3 metuku dukryte...kas ir kaip nezinom...tik suzinojom, kad sianakt nebeliko zmogaus...tai nekokia diena....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PŪKITAS: 10 sausio 2013 - 11:49
Pūkitai tai blogų naujienų virtinė pasipylė verysad.gif
Gaila mamos tėviškės ir pačio brolio.
Labai gaila mažos mergytės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 01 10, 12:48)

Ojei, labai gaila...
----------
O bendradarbiui gal širdelė neatlaikė, jei po gero užgėrimo. Mano kaimynas neseniai taip mirė-ėjo į parduotuvę atsipagiriot parsinešt...
Atsakyti