Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

~*~Žiema žiemužė~*~

user posted image

Mūsų mamytės

user posted image

2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, YUB4, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo... , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ;Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,[color=blue]Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU

Mūsų puškuojančios

user posted imageuser posted imageuser posted image

Rota - sausio 20d
Lietuva- sausio 23d
Mergyte82 - sausio 25d
Irmuciukassss - vasario 2 d.
Pumpule - vasario 3 d.
Murauske - vasario 5 d.
orchideja888 - vasario 6 d
sobo - vasario 10 d.
diukute - vasario 20 d.
Drovute - vasario 21 d.
mamyte.lt vasario 23d.
Asmon - vasario 23 d
braske1515- vasario 24 d
Shira - vasario 25 d.
Pina - vasario 27 d.
prakriti - kovo 23 d.
Aster - kovo 31 d.
aushen - balandzio 5 d.
Irute1984 - balandzio 7 d.
late - geguzes 10 -13 d.
errachka - geguzes 14 d.
juroszuvedra - birzelio 10 d.
am*DU - birzelio 13 d.
olsonDU - birzelio 15 d.
cukryte28 - birzelio 15 d.
TerzeDU
Damute
prince
eufforijaDU
vilciukas11
Beta1
tani301

user posted image

Atsakyti
Rota, aciu uz grazius naujus namucius wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, nesupykit, gal ne visu duomenis atnaujinau, bet paskutiniu metu specialiai nesekiau kas pas ka pasikeite! blush2.gif Jei kas norit ka nors apie save pakeisti (data, spalva), tai dar rasykit, nes kazkiek laiko dar leis man keisti duomenis! 4u.gif O gal kuri pamena apie kitas  nestuke.gif , kurioms reikia ka nors pakeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rota: 06 sausio 2013 - 21:56
QUOTE(rota @ 2013 01 06, 22:54)
Mergaites, nesupykit, gal ne visu duomenis atnaujinau, bet paskutiniu metu specialiai nesekiau kas pas ka pasikeite! blush2.gif Jei kas norit ka nors apie save pakeisti (data, spalva), tai dar rasykit, nes kazkiek laiko dar leis man keisti duomenis! 4u.gif O gal kuri pamena apie kitas  nestuke.gif , kurioms reikia ka nors pakeisti mirksiukas.gif

Aciu uz grazius namucius 4u.gif
Jeigu galima prirasyk mano numatoma gimdymo data- birzelio 18 d. blush2.gif

Cukryte28
Mano savijauta nebloga, dziaugiuos didejanciu pilveliu ir gerais rezultatais smile.gif
O tu vis dar nedarbinguma turi?
Atsakyti
Prašėt adresiuko to MEXICO, tai Algirdo g. 2

Bandysiu ir aš sudalyvauti jei tik pavyks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 06 sausio 2013 - 23:03
Aciu Rota uz namucius, tikriausiai jau paskutiniai tavo sukurti namuciai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas nestukes 4u.gif 4u.gif

Aciu rota uz labai grazius namucius wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Rota aciu uz naujus, labai grazius namucius...

As kol kas susilaikau ir nesakau, kad dalyvausiu meetuke, siandien pilvukas nekieteja lyg, tai jeigu taip isliks iki vakaro, tikrai atvaziuosiu su jumis susitikti smile.gif
Atsakyti
Labuka!
BETULI, atsiusk savo numeriuka, skambtelciau del vaziavimo wink.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Del meetuko.Meksikoj staliukas uzsakytas, Ievos vardu, jis antrame aukste, 18 val.

As pati esu migrenos prikalta prie lovos, nuo sestadienio ji nesitraukia.......Jau vakar net Ibumetino kaliau, nors zinau, kad negalima, bet toks plesiantis skausmas, kad norisi su rankom nusisaut.Bandau siandien paipalotis ir jeigu tik pakilsiu is lovos tikrai ten busiu ! o ir labai noriu....... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 01 06, 22:41)
Aciu uz grazius namucius  4u.gif
Jeigu galima prirasyk mano numatoma gimdymo data- birzelio 18 d.  blush2.gif

Cukryte28
Mano savijauta nebloga, dziaugiuos didejanciu pilveliu ir gerais rezultatais  smile.gif
O tu vis dar nedarbinguma turi?

Dziaugiuosi, kad gerai laikotes nestuke.gif wub.gif
O as vis dar namuose, neleidzia manes i darba smile.gif Nors nelabai ir pati noriu biggrin.gif Siandien atsikeliau su slogyte ir blizganciomis akimis... unsure.gif kad tik kokia bacila neprisikabintu. Medus, citrina ir arbata tikiuos pagelbes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cukryte28: 07 sausio 2013 - 14:08
Rota aciu uz naujus namucius..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aushen: 07 sausio 2013 - 14:09