Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

Rota, aciu uz namukus. Kaip cia gera silta smile.gif

As ruosiuosi i meetuka - busiu.

Pumpule, laikykis
Beta, 4u.gif kad visi skausmai praeitu
Atsakyti
Na o man pradejo teplioti..... verysad.gif taigi tikrai lieku lovoj ir ne zingsnio.Taip iseina, kad ta migrena ir tas tepliojimas yra mano menamos mmmm....Vis delto nesusigaudo mano organizmas, kad yra nescias ir toliau daro nesamones.

Gerai praleiskit laika, mergaites, gaila,kad butent si savaitgali ir butent siandien tokios nesamones pas mane.Lauksim ispudziu 4u.gif
Atsakyti
Laikykis Beta, gulek tikrai!!

As ir galvoju atvaziuoti i meetuka, siandien visai gerai jauciuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 07 sausio 2013 - 15:49
Rota, aš ir norėčiau į sąrašiuka ax.gif sniege555DU, gimdymo data liepa turbut... g.gif
Beta, 4u.gif sveik, gulėk sąžiningai 4u.gif sveikatos visoms nestuke.gif
Mane ir gerklės skausmas, kosulys neapleidžia, bet jaučiu, kaip nestuke.gif organizmas pats dar kovoja. Nenoriu vaistų .....
Atsakyti
Sveikos!

Aciu visoms uz patarimus. Kol kas dar vis nesveikuoju, nors jau be temperaturos, tai i zmogu daugiau panasi..

Beta1 - laikykis, kas cia dabar per migrena ir tepliojimai... Gal nuo skausmo kokia maza kraujagysle truko ir del to pateplioja... eik tu sau, laikykis, o tavo pykinimas buvo tik masinoje??

Pumpule - neisizeisk, bet labai jau vaizdingai aprasei savo isgyvenimus ligonineje, tarpais net juokiausi blush2.gif Saunuole, atlaikei ir sprendima priemei!

QUOTE(vilciukas11 @ 2013 01 03, 22:02)
O as tai jau po genetiko TA, viskas super duper, pagaliau placenta pakilo i virsu, tai dingo visos gresmes  biggrin.gif
Beja, nuspalvinkit mane ruzavai  wub.gif

Superines naujienos!

QUOTE(Aster @ 2013 01 03, 22:53)

Terze, sveikatos  4u.gif Dėl leliukų judesių labai neišgyvenk. Maniškis prieš šventes irgi buvo kažkaip pasisukęs, jausdavau tik rytais ir vakarais (jau kai būdavau lovoje). O prieš pat Naujus vėl kažkaip pakeitė padėtį, ir vėl jaučiu beveik nuolat  4u.gif Kaip tavo širdies reikalai? Geri kažką feritinui pasikelti? Kada vėl į LV?

Kaip tavo namai namuciai? R miega skaniai?
Sirdis zinok susitvarke per kelias dienas, kai pradejau gelezi gerti..Geriu ferrofolgama. Ir dingo visi alpimai, silpnumai ir t.t...
I LV plana audziu kitai savaitei.. nenoriu... reiks dar orus perzvelgti..

QUOTE(late @ 2013 01 04, 18:58)
As irgi turiu fotke va berna pimpaliukas mirksiukas.gif ziurek fotke,o po to sako ten buvo klitorius biggrin.gif nu zodziu thumbup.gif

lotuliukas.gif Dabar as del saves pradedu pergyventi lotuliukas.gif Ai, bet kad tik tokie pergyvenimai wink.gif

QUOTE(*Iris* @ 2013 01 05, 13:25)
Sekmes visoms dar laukiancioms savo finiso - susitiksim pas mamytes wub.gif

Sveikinimai didziausi!!!

QUOTE(Eufforija @ 2013 01 06, 12:31)

O mano naujienos nekokios... unsure.gif  gripas uzpuole o dar ir toks, kad vaikysteje taip budavo. I vakara temperatura kyla iki 38, gerkle skauda, nosis uzgulusi, kosulis nezmoniskas o dar ir sausas, atsikosyti neimanoma verysad.gif  verysad.gif  o dar ir daktaras sako gerti 2 paracetamolio tabletes ir 3xdienoje ACC blink.gif  kazkaip nesilaikau as jo patarimu g.gif  geriu po puse paracetamolio kai temperatura pakyla iki 38, o ir kosuli gidau siek tiek kitaip...

Zodziu naujienos nekokios verysad.gif

Hm, as geriau paracetamoli po visa, nes puse man nenumusdavo temperaturos.. Sveik ir dar karteli sveik...

Visoms gero meetuko, kas dalyvauja, aisku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 01 07, 20:44)
Beta1 - laikykis, kas cia dabar per migrena ir tepliojimai... Gal nuo skausmo kokia maza kraujagysle truko ir del to pateplioja... eik tu sau, laikykis, o tavo pykinimas buvo tik masinoje??

aij nezinau kas cia per biesas mane taso unsure.gif Sestadieni tik masinoj vemiau, oir pykint pradejo tik tada, kai rankos kojos pradejo tirpt.Dabar prie skokia valanda irgi nei is sio nei is to pradejau vemti.Lyg ir nepykino.......Jeigu iki rytojaus negeres niekas skambinsiu O.K.tegul daro ka nori, bet tegul tik daro.

O as tau dovanu turiu ax.gif Brukstelk kai isvarysi visas bacilas, turiu perduoti tau lauktuves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 01 07, 21:01)
aij nezinau kas cia per biesas mane taso  unsure.gif Sestadieni tik masinoj vemiau, oir pykint pradejo tik tada, kai rankos kojos pradejo tirpt.Dabar prie skokia valanda irgi nei is sio nei is to pradejau vemti.Lyg ir nepykino.......Jeigu iki rytojaus negeres niekas skambinsiu O.K.tegul daro ka nori, bet tegul tik daro.

O as tau dovanu turiu  ax.gif Brukstelk kai isvarysi visas bacilas, turiu perduoti tau lauktuves  mirksiukas.gif

Vat gal ir OK ir gerai tureti tokioj situacijoj. Ei, tikiu, kad ryt pageres, bet tu jai vistiek pasuk....As kai savo ginei skambinau praeita sav. tai nieko nepatare, apart to, kad kreiptis pas terapeuta. Aisku, mano atveju - belenkas galejo buti, nelabai ka ji ir patars. Skambinau i poliklinika, kad gyd issikviesti, tai sako kvieciam tik invalidam. Sakau, o tai ka man daryti, ats: nusimusti temp ir atvaziuoti i poliklinika. Sakau kaip? Man tada paracetamolis nepadejo. Uz tai ji rageli padejo lotuliukas.gif

vat zinok dabar galvoju, kad as vemdavau be jokiu pykinimu.. staigiai...tikiuosi ir tau cia tik tai...

o taip! blush2.gif ax.gif Oki, kai isvarysiu bacilas, susimatysim, jau ko ko, bet dalintis jomis nelinkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 01 07, 21:21)
*Uz tai ji rageli padejo  lotuliukas.gif 

**vat zinok dabar galvoju, kad as vemdavau be jokiu pykinimu.. staigiai...tikiuosi ir tau cia tik tai...

***o taip!  blush2.gif  ax.gif  Oki, kai isvarysiu bacilas, susimatysim, jau ko ko, bet dalintis jomis nelinkus  biggrin.gif

* fainiai lotuliukas.gif
** tai ir as taip sumeciau, kad gal tiesiog vemiu, nes nescia biggrin.gif
*** ne, ne, geriau nesidalink biggrin.gif Lauksiu ziniu i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytukės, dėkui už susitikimą, nors buvom tik keturios, bet buvo jauku, šilta, smagu, skanu wub.gif
Atsakyti
Smagiai tikrai asedejom, paplepejom, jau mes turbut paskutini karta ir susitikom, kaip nestukes smile.gif lauksim kito etapo su vezimeliais smile.gif

Terze, Beta - sveikit!!!!

Del lionines ispudziu, Terzyt, tai patikek jau juokemes ir mes smile.gif nes apsurdiska situacija... Su drauge gydytoja pasnekejom, tai ji buvo pasiurpusi, kad taip... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2013 01 07, 23:26)
Smagiai tikrai asedejom, paplepejom, jau mes turbut paskutini karta ir susitikom, kaip nestukes smile.gif lauksim kito etapo su vezimeliais smile.gif

Terze, Beta - sveikit!!!!

Del lionines ispudziu, Terzyt, tai patikek jau juokemes ir mes smile.gif nes apsurdiska situacija... Su drauge gydytoja pasnekejom, tai ji buvo pasiurpusi, kad taip... smile.gif

Smagiai Jus ten... net pavydu wink.gif

Del ligonines tai zinai ir juokinga ir verkti norisi ir tikiu- tau plaukus rautis.... Bet viskas praeity, dabar tik patirtis liko....
O kaip tavo dabar savijauta? Kaip tu naktim miegi?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 01 08, 10:09)
Smagiai Jus ten... net pavydu wink.gif

Del ligonines tai zinai ir juokinga ir verkti norisi ir tikiu- tau plaukus rautis.... Bet viskas praeity, dabar tik patirtis liko....
O kaip tavo dabar savijauta? Kaip tu naktim miegi?

Savijauta, aciu visai nebloga smile.gif miegu siaip namie gerai, tik sianakt vis sapnavau gydytojus, kaip su jais kalbu, kaip aiskinu savo situacija... Tai turbut del to, kad vaziuoju siandien tartis su gydytoju, kazkaip keistai jaudinuosi, nors visai nera ko smile.gif bet va ir ne taip gerai issimiegojau nakti, dar desinys sonas isiskaudejo kaip reikiant...

O kaip tu? Kaip tavo sveikatyte? Kaip miegi, pilvukas dar nemaiso?
Kaip judeselius jauti?
Beje, jau turbut pas pavojingiausias periodas tau praejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 08 sausio 2013 - 09:51