Sveikos!
Aciu visoms uz patarimus. Kol kas dar vis nesveikuoju, nors jau be temperaturos, tai i zmogu daugiau panasi..
Beta1 - laikykis, kas cia dabar per migrena ir tepliojimai... Gal nuo skausmo kokia maza kraujagysle truko ir del to pateplioja... eik tu sau, laikykis, o tavo pykinimas buvo tik masinoje??
Pumpule - neisizeisk, bet labai jau vaizdingai aprasei savo isgyvenimus ligonineje, tarpais net juokiausi

Saunuole, atlaikei ir sprendima priemei!
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 01 03, 22:02)
O as tai jau po genetiko TA, viskas super duper, pagaliau placenta pakilo i virsu, tai dingo visos gresmes
Beja, nuspalvinkit mane ruzavai
Superines naujienos!
QUOTE(Aster @ 2013 01 03, 22:53)
Terze, sveikatos

Dėl leliukų judesių labai neišgyvenk. Maniškis prieš šventes irgi buvo kažkaip pasisukęs, jausdavau tik rytais ir vakarais (jau kai būdavau lovoje). O prieš pat Naujus vėl kažkaip pakeitė padėtį, ir vėl jaučiu beveik nuolat

Kaip tavo širdies reikalai? Geri kažką feritinui pasikelti? Kada vėl į LV?
Kaip tavo namai namuciai? R miega skaniai?
Sirdis zinok susitvarke per kelias dienas, kai pradejau gelezi gerti..Geriu ferrofolgama. Ir dingo visi alpimai, silpnumai ir t.t...
I LV plana audziu kitai savaitei.. nenoriu... reiks dar orus perzvelgti..
QUOTE(late @ 2013 01 04, 18:58)
As irgi turiu fotke va berna pimpaliukas

ziurek fotke,o po to sako ten buvo klitorius

nu zodziu

Dabar as del saves pradedu pergyventi

Ai, bet kad tik tokie pergyvenimai
QUOTE(*Iris* @ 2013 01 05, 13:25)
Sekmes visoms dar laukiancioms savo finiso - susitiksim pas mamytes
Sveikinimai didziausi!!!
QUOTE(Eufforija @ 2013 01 06, 12:31)
O mano naujienos nekokios...

gripas uzpuole o dar ir toks, kad vaikysteje taip budavo. I vakara temperatura kyla iki 38, gerkle skauda, nosis uzgulusi, kosulis nezmoniskas o dar ir sausas, atsikosyti neimanoma

o dar ir daktaras sako gerti 2 paracetamolio tabletes ir 3xdienoje ACC

kazkaip nesilaikau as jo patarimu

geriu po puse paracetamolio kai temperatura pakyla iki 38, o ir kosuli gidau siek tiek kitaip...
Zodziu naujienos nekokios
Hm, as geriau paracetamoli po visa, nes puse man nenumusdavo temperaturos.. Sveik ir dar karteli sveik...
Visoms gero meetuko, kas dalyvauja, aisku