Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

QUOTE(tani301 @ 2013 01 24, 16:25)
Aš čia mėginu  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 24 sausio 2013 - 15:45
smile.gif ax.gif pagaliau pavyko sukurti naują temą, jau buvau išsigandusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2013 01 24, 16:29)
Turiu ir aš vargelio su savo nosim,nes ir yra kreiva pertvara,pasirodo, doh.gif ,tai dabar užgulta yra ne tas žodis.Buvau ir pas LOR,tai išrašė kažkokių žolinių tablečių nuo slogos,plauti nosį Quix vandeniu,nes,sakė,jis sūresnis nei paprastas jūros vanduo bei lašintis Vibrocil lašus,bet spėkit,ar man pagerėjo  doh.gif Kankinuos toliau ir viliuos,kad kai pagimdysiu,tai taip viskas ir pasibaigs  rolleyes.gif
Sinupretas ir Gelomyrtolis irgi jokio poveikio nedavė  doh.gif

Vat tame ir esme, kad nestumo metu ta gleivine visoms daugiau ar maziau pabrinksta, bet kai turi ta kreiva pertvara tai kova su tuo prilygsta vejo malunams, bet nieko, kaip nors tai istversim juk ne visam laikui tai smile.gif

Beta

Tavo patirtis su sodra verta sensacijos, nu visiska nesamone blink.gif tikrai tik Lietuvoj taip gali buti...
Atsakyti
Mergaitės , parašykite kam dar ką pataisyti ar papildyti, gal spalva neatitinka?
blush2.gif
naujoje temoje viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
labuliukas nestuke.gif as ir is tu kurios su nosim kankinasi....o dabar pastebejau kad ypac uzgulusi nosis doh.gif bet knygoj nestukiu raso jog taip gali buti-tad nurasau nestukiskai kaip ir slogai....
beja kazkuri klause nuo keliu savaiciu dirza nesiot pradejot-tai as asmeniskai nuo 19sav...kaip pagalvoju dar ir to pilvuko ten tokio ypatingo nebuvo,bet i darbeli dedavausi-nes daug lankstytis reikia...
gal uzbaigsiu jau temute....kraustysimes i nauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2013 01 24, 18:33)
labuliukas  nestuke.gif  as ir is tu kurios su nosim kankinasi....o dabar pastebejau kad ypac uzgulusi nosis doh.gif bet knygoj nestukiu raso jog taip gali buti-tad nurasau nestukiskai kaip ir slogai....
beja kazkuri klause nuo keliu savaiciu dirza nesiot pradejot-tai as asmeniskai nuo 19sav...kaip pagalvoju dar ir to pilvuko ten tokio ypatingo nebuvo,bet i darbeli dedavausi-nes daug lankstytis reikia...
gal uzbaigsiu jau temute....kraustysimes i nauja biggrin.gif

Aš tada tau irgi padėsiu ją užbaigti drinks_cheers.gif

Parašysiu iš savo patirties didelės: su visais vaikučiais turėjau užsikimšusią nosį, bet ...nebegančią. Nesumaišykite. Išskyros turi būti skaidrios.
O dėl diržo - tai aš panašiai apie 19sav., nes pastebėjau kuo paskesnis nestuke.gif - tuo pilvukas anksčiau pasirodo.
Man jau ir dabar atrodo ,kad turiu pilvuką...nors tik 10 sav lotuliukas.gif
Dar niekas ,apart manęs ir vyro, nu ir žinoma supermamų forumo lotuliukas.gif , nežino jog laukiuosi....ot vaikai bus nustebinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2013 01 24, 16:51)
Aš tada tau irgi padėsiu ją užbaigti drinks_cheers.gif

Parašysiu iš savo patirties didelės: su visais vaikučiais turėjau užsikimšusią nosį, bet ...nebegančią. Nesumaišykite. Išskyros turi būti skaidrios.

niu ji man uzsikimsusi...bet as paskui nueinu siltu vandenuku veida plaudama saujoj vandenuko palaikau,imerkiu nosyte ir ja man paleidzia-laisvai galiu issipusti-ir palengveja(dar lauke paleidzia)tai tos gleives kaip ir skaidrios su kraujo mixiuku... unsure.gif man niekad taip nebudavo...
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2013 01 24, 19:05)
niu ji man uzsikimsusi...bet as paskui nueinu siltu vandenuku veida plaudama saujoj vandenuko palaikau,imerkiu nosyte ir ja man paleidzia-laisvai galiu issipusti-ir palengveja(dar lauke paleidzia)tai tos gleives kaip ir skaidrios su kraujo mixiuku... unsure.gif man niekad taip nebudavo...

Tai pas tave tikrai nestuke.gif sloga. tai vyksta dėl to ,kad kraujagyslėse padidėja kraujo spaudimas ir kiekis, tai paburksta nosytė.
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2013 01 24, 19:05)

Pas mane lygiai tas pats, atrodo kad pati buciau rasius smile.gif
Atsakyti
gal damusiu temute, Tani mane paruzavink, aciukas rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti