QUOTE(Tulpelyte @ 2013 02 14, 00:20)
As irgi jau svajoju apie antakius nezinau, kiek laiko

Asidare drauge, tai jai realiai nupiese "naujus" antakius. Auksciau nei yra tikrieji antakiai, tai visus tuos plaukelius reikia rauti dabar. Atrodo tikrai graziai, tokia visada gyva, israiskinga

Pasaka zodziu. Noreciau ir as, tik nenoriu, kad butu man taip kaip jai, kad reiktu plaukelius visus rauti, bet cia aisku padaro, kaip tinka pagal tavo veido forma. Nezinau ryztis ar ne, nes irgi esu jauna, atrodo lyg per anksti, bet pati antakiu susitvarkyti nemoku, labai sviesus maniskiai, spalva greit nusiplauna, o kad eiti tvarkytis kas savaite gaunasi nepigiai
Istikruju tai nelabai sisivaizduoju kaip tai atrodo

. Forma reikia patobulinti, pasistenkti ja pakoreguoti, siek tiek pakeisti, bet kuo daugiau palikti antakiu plaukeliu augimo srytije.
Papildyta:
QUOTE(vajetau @ 2013 02 13, 22:14)
O as atejau paklausti,kaip butu galima antakius pasisviesinti. Tuoj bus metai, o jie kaip vakar daryti

Tuo labiau,kad kai dariaus buvau rudu plauku,tai ryskokai juodi padaryti buvo,o dabar as sviesiaplauke...
Kokios jie dabar spalvos?Jeigu leidzia forma ir tinka galima butu pastorinti krastus padarius puse tono sviesiau ir bendras vaizdas butu sviesesnis. Butu gerai matyti nuotrauka

Gal but tiktu ir kitas budas.