Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

blyneliai su klevu sulos sirupu ir avietemis mmm.. biggrin.gif
Labas rytas. Sianakt mazoji neblogai miegojo, kelesi tik viena kart, o tai retai pasitaiko. Papusryciausime ir eisim i kiema, nes i darzeli nera kas nuveza siandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begemotė @ 2013 02 12, 09:31)
blyneliai su klevu sulos sirupu ir avietemis mmm..  biggrin.gif
Labas rytas. Sianakt mazoji neblogai miegojo, kelesi tik viena kart, o tai retai pasitaiko. Papusryciausime ir eisim i kiema, nes i darzeli nera kas nuveza siandien  smile.gif

o darzely tooookia svente, ten taaaaip smagu doh.gif , maniske baubia nuo pat ryto kad nevedu unsure.gif , ryt mokykloje kuria kitamet lankys linksmosios pamokeles vaikuciams - kiekviena busima mokytoja ves po pamokele, vaidins tikrus mokinukus - cia kad vaikuciai pasirinkt galetu, o ketvirtadieni ta sirduciu diena - nu sakes kaip merginai del visko sirdi skauda doh.gif Bet ryt jauciu iki mokyklos pati nuvesiu - nes nugi turi kazkaip mokytoja rinktis blush2.gif
Atsakyti
maniškis trečią savaitę namie.
tai lauksim žydukų svečiuose.
bent tiek...
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 02 12, 09:49)
maniškis trečią savaitę namie.
tai lauksim žydukų svečiuose.
bent tiek...

nu va namuose mes ju nepriimam - maniske bijo - namai - musu tvirtove unsure.gif , darzely - kitas reikalas - patys jie persirengia ir ta ziema is kiemo veja lotuliukas.gif
Atsakyti
nu žiūrėsim kaip čia mum seksis.
Atsakyti
Jau po kiemo. Trumpai pabuvom, nes panele visai nenorejo vaikscioti, rankos aukstyn-nesk ja, o nugara mano sako:-ne ne ne biggrin.gif Musu namai irgi kaip pas Kriiste-musu tvirtove. Jei atidaryciau buto duris ir kazkas, pasipuoses kaukemis pradetu dainuoti, rekauti, tai ir maniske "uztrauktu" savo daina biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas . Musu rytas siandien audringas...Isviriau pusryciams kiausini. S baltymo valgyti atsisake ''cia ledas,aisbergas.As persalsiu''. isemiau tryni ir mazas trynio gabaliukas nuluzo. ''ka tu padarei! Tu sulauzei Saule!!!''. Teko raminti ir virti nauja kiausini.Taciau vel asaros,nes kaip gi Saule nekarsta...Galejau pasildyti mikrobangeje,bet nusprendziau isvirti desreles,nes maziausias paprase.Idejau dvi S. ''Kodel tu sakei man neteisybe,kad man 4metai?Kodel duodi tik dvi desreles,reikia duoti 4''.Tuomet padalinau tas dvi per puse ir gavosi 4.Lyg ir ramu.Dukryte skaite knyga ''Mazylis ir Karlsonas,kuris gyvena ant stogo''.Su sypsena,siek tiek garsiau,nes su dziaugsmu pagyriau ja,kad surado sia knyga,nes galvojome,kad pasimete besikraustant. O stai S vel i asaras.''Kodel tu taip piktai bari sesute?''As jam aiskinu,kad kai zmones labai apsidziaugia,jie garsiau sukteli,tai parodydami kaip stipriai jie apsidziaugia.Taciau S stebi zmones,kaip jie sneka,kaip elgesi ir ne visada supranta tikrasias emocijas.Mokykloje ji mokina paveiksleliu pagalba ,kokia tos dienos jo nuotaika.S sypsosi,bet sako liudnas.Dabar dar naujas zodis,kai kazko nesupranta ir nori,kad paaiskinciau,sako ''as isizeides''.Daznai pasako teisingai,bet kartais tai tik jo spejimai.Jei is tiesu baru,tai jis dazniausiai juokiasi ir laksto,tarytum as zaidziu su juo.O kai graziai kazka sakau,tai nuleidzia galva,tarytum barciau,tarytum jis butu kazkuo prasikaltes.tada sako ''pagailek mane,paskaiciuok iki 100''.Keista,kad graziai su vaikuciu snekant,jis mano,jog kazka padare negero ir prasosi but pagailimas.Man tai zinoma malonu ,kai vaikui gera buti salia mamytes,taciau viskas supainiota smile.gif
Atsakyti
Mitiene, man atrodo, kad tu labai nuolaidžiauji savo vaikui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 02 13, 11:13)
Mitiene, man atrodo, kad tu labai nuolaidžiauji savo vaikui  blush2.gif

Siandien tai taip,nes labai esu persalusi,auksta temperatura ir sukandus dantis viska stengiuosi daryti,kad tik nerekautu ,nesauktu.Baisiai galva skauda.Bet gal but ir siaip vaikams per daug nuolaidziauju.Ne pirma sakote...Bet taipaugino mane tevai,taip as auginu savuosius.neislepau smile.gif Lyg ir maniskiai rupesciu del auklejimo nekelia.Bet grieztumo kartais turbut reiketu daugiau su maziausiuoju. ax.gif
Atsakyti
bet tai gal todėl ir rėkauja, pyksta, mėto daiktus, kad pratęs yra, jog viskas turi būti pagal jo norus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2013 02 13, 12:47)
Siandien tai taip,nes labai esu persalusi,auksta temperatura ir sukandus dantis viska stengiuosi daryti,kad tik nerekautu ,nesauktu.Baisiai galva skauda.Bet gal but ir siaip vaikams per daug nuolaidziauju.Ne pirma sakote...Bet taipaugino mane tevai,taip as auginu savuosius.neislepau smile.gif  Lyg ir maniskiai rupesciu del auklejimo nekelia.Bet grieztumo kartais turbut reiketu daugiau su maziausiuoju. ax.gif

man irgi kartais sako, kad pernelyg nuolaidziauju mazylei, bet ax.gif as nezinau kaip man apsaugoti savo nervus, kurie patapo nelabai kokie. Geriu valerijona, bet nelabai padeda. Pripazistu, kartais nuolaidziauju vardan ramybes namuose, nors ir nereiketu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(begemotė @ 2013 02 13, 11:58)
man irgi kartais sako, kad pernelyg nuolaidziauju mazylei, bet ax.gif as nezinau kaip man apsaugoti savo nervus, kurie patapo nelabai kokie. Geriu valerijona, bet nelabai padeda. Pripazistu, kartais nuolaidziauju vardan ramybes namuose, nors ir nereiketu  blush2.gif

man panasiai.Atrodo viska darau pagal ''taisykles'',ramiai aiskinu,griezciau pasakau,arba ''per zaidima'' pasiekiu tai ko noriu,kad darytu,bet kartais ,kad nepratrukti nusileidziu,nes saukimai ,riksmai,kurie tesiais ne 10 minuciu,o gali ir virs valandos buti,visa tai taip iskankina,kad atrodo galva paciai sprogs.jau zinokite ir pati kartais skaiciuoju mintyse doh.gif
O tie visi ''manipuliavimai''kaip daugumos vaiku,tai mazeja.ir pastebejau,kad juos kontoliuoti pavyksta butent ne grieztumu,o bausmem,o labai dideliu svelnumu ir kantrybe.Juk vaikai viska kopijuoja is suaugusiuju.jie kartais ''susipainioja vaidmenimis''. Del S auklejimo esu rami.Tikrai aukleju ne be priekaistu,nes tai butu neimanoma.O maziausiajam reikia grieztumo ( S vidurinis).Nes viskas prasidejo nuo zaislu dalinimosi. S niekada nesidalino,tai jo zaislai buvo jo kambaryje.O mazylio ''karalyste'' svetaineje,nes jis visuomet salia manes,sekoioja is paskos rolleyes.gif Tai kuomet S ateidavo ir atiminedavo is broliuko zaislus,as turedavau tik viena pasirinkima-neleisti S apskritai imti brolio zaislu. S nesipriesindavo,priprato prie tokios tvarkos,kad jei pats neleidzia savuju daiktu liesti,tai prasom mazylio zaislu irgi nesisavinti.Tai maziausiasis po truputi pradejo vadovauti namuose.dar zinoma,kai S saukdavo ir rekdavo,tai maziausiaji imdavau ant ranku,kad nebijotu.kai S nuskriausdavo,tai maziausiaji guosdavau ir t.t. Dukrytei tai viskas naturalu buvo ir yra.Ji didele ir viska supranta.O stai ir daug kas tarp kitko vis pasakydavo,kad turbut visas demesys tik S,ar maziausias nesijaucia nuskriaustas? Zinoma viska dariau,kad taip nesijaustu ir gal but perlenkiau lazda.Bet viska suprantu ir ''pradedu aukleti''maziausiaji.Visgi jau virs dvieju metuku,nebe kudykelis smile.gif
Papildyta:
ne bausmem smile.gif
Atsakyti