Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

QUOTE(veiducka @ 2013 02 16, 20:18)
maniskis kaip kada ir didesnej kompanijoj normaliai elgiasi. va siuo metu namuos visai nebesusitariam. nebeklauso visiskai, visiskai. atrodo tevu zodis tuscia vieta, uztai pastovus zyzimas ir verkimas. nakti prasideda kosmaras nes neuzmiega, vakar kokia valanda kalbejo vienas kol tetis neuzstauge nebesusilaikes mat jam ryte anksti i darba  doh.gif

na ir pas mus taika namie tol kol elgiames taip kaip nori ji, jei ne-rekimas, verkimas. Naktimis irgi prastai miega, keliasi mazdaug kas 3val, geriam piena. Kartais isgerusi piena iskart vel uzmiega, o kartais 1-2val nemiega, verkslena, lipa is lovos, vaiksto tamsoje verkdama, sviesos specialiai nedegu, kad dar labiau neissibudintu, aiskinu, kad naktis ir visi zmones miega. Laime, kad dabar ilgai tamsu, bet zinau kas bus, kai naktys pasidarys trumpos:sviesu-vadinasi jau laikas keltis doh.gif Dar ji miega su manimi, tai istisai sukasi, spardosi, o as turiu budeti, kad ji nenukristu, uzvakar per stipriai, matyt, imigau, nespejau pagauti, pliumt ant grindu, taip gaila buvo, tokia kalta jauciausi verysad.gif Ir po tokiu naktu, kai visai nepailsi, turi atrast jegu ne siaip sau "pratempti" diena, bet uzsiimt su vaiku, lavint, rodyt, aiskint, nepaisant, kad dazniausiai net nerodo jokio susidomejimo tuo ka sakai...
Atsakyti
QUOTE(begemotė @ 2013 02 16, 19:40)
na ir pas mus taika namie tol kol elgiames taip kaip nori ji, jei ne-rekimas, verkimas. Naktimis irgi prastai miega, keliasi mazdaug kas 3val, geriam piena. Kartais isgerusi piena iskart vel uzmiega, o kartais 1-2val nemiega, verkslena, lipa is lovos, vaiksto tamsoje verkdama, sviesos specialiai nedegu, kad dar labiau neissibudintu, aiskinu, kad naktis ir visi zmones miega. Laime, kad dabar ilgai tamsu, bet zinau kas bus, kai naktys pasidarys trumpos:sviesu-vadinasi jau laikas keltis  doh.gif Dar ji miega su manimi, tai istisai sukasi, spardosi, o as turiu budeti, kad ji nenukristu, uzvakar per stipriai, matyt, imigau, nespejau pagauti, pliumt ant grindu, taip gaila buvo, tokia kalta jauciausi  verysad.gif Ir po tokiu naktu, kai visai nepailsi, turi atrast jegu ne siaip sau "pratempti" diena, bet uzsiimt su vaiku, lavint, rodyt, aiskint, nepaisant, kad dazniausiai net nerodo jokio susidomejimo tuo ka sakai...

o nebandai uzdeti kanors lovos sone kad neiskristu? buna tokiu visokiu pribombasu. maniskiui dzin kad tamsu, jis man irodineja kad saule sviecia ir viskas. as kazkaip grieztai su tuo miegojimu emiau, kad turi savo lovoj miegot ir viskas. budavo daug kartu prieidavau prie jo loveles, bet eit pas mane neleisdavau, o dabar jau ir nebenori.bet kol priprato praejo tikrai ne vienas menuo ir turbut ne viena stikline asaru islieta doh.gif
Atsakyti
Taip, pritariu - kad vaikai (ne tik autistai) lips ant galvos tiek, kiek bus leista blush2.gif Ir naivu tiketis kad jie susipras ar isaugs ir ims elgtis taip, kaip mums reikia blush2.gif

del iskritimo is lovos - mes irgi dedam toki pribumbasa, nes ji irgi kartais iskrisdavo is lovos savo:
user posted image
Atsakyti
Aciu uz patarimus del loveles 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nezinau ar dar prisimenate mane, taciau mano sunus yra autistukas ir siuo metu pradejo jau eiti i darzeli. Jam 3 metukai. Tuo paciu kaip ir pradejo i eiti i darzeli, pradejau jam duoti Piracetam. Po keliu menesiu jis jau komunikuoja, turi apie 20 zodziu, nebe tiek susitelkes i savo pasauli, ko deka vis daugiau ismoksta. Dar labai daug problemu jam lieka, ypac savarankiskume, taciau viskas gereja. Ar kas nors yra daves savo vaikuciams sio papildo/vaisto? Kokie rezultatai pas jus?
Atsakyti
maniskis nera sio vaisto gaves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 11 kovo 2013 - 20:39
QUOTE(lyrute @ 2013 03 11, 20:19)
Sveikos, nezinau ar dar prisimenate mane, taciau mano sunus yra autistukas ir siuo metu pradejo jau eiti i darzeli. Jam 3 metukai. Tuo paciu kaip ir pradejo i eiti i darzeli, pradejau jam duoti Piracetam. Po keliu menesiu jis jau komunikuoja, turi apie 20 zodziu, nebe tiek susitelkes i savo pasauli, ko deka vis daugiau ismoksta. Dar labai daug problemu jam lieka, ypac savarankiskume, taciau viskas gereja. Ar kas nors yra daves savo vaikuciams sio papildo/vaisto? Kokie rezultatai pas jus?

o kas Jums ši vaista paskyrė?parekomendavo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrute @ 2013 03 11, 21:19)

na, manau, kad cia labai individualu ir si vaista gydytojas turi skirti... saunu, kad jums padeda.
Atsakyti
QUOTE(lyrute @ 2013 03 11, 19:19)

tai kad ne papildas cia o rimtas vaistas g.gif mes tokio nesam gere
Atsakyti
mhm. paskaicius to vaisto anotacija ir gydytojos skyrimu svarstyciau ar ji duot tokiam mazam vaikui ale profiktaliskai.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 03 11, 21:56)
mhm. paskaicius to vaisto anotacija ir gydytojos skyrimu svarstyciau ar ji duot tokiam mazam vaikui ale profiktaliskai.

ir tuo labiau kad raso jog gali miegas sutrikti kas autistam ir taip daznai buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 03 11, 21:56)

tai kad ne ale profilaktiskai skirtas - raso kad vaikas kazkiek kalbet pradejo, komunikuot, nebe tiek uzsidares savam pasaulely - gal cia ir yra tas atvejas, kai nebaisi rizika, kai nauda ryskesne uz zala g.gif
Atsakyti