Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew nauji namai

QUOTE(zaRAza @ 2013 01 09, 12:02)
drinks_cheers.gif Kiek esu turejusi gaminiu, kuriu oda patamsedavo nuo lietaus, tai galiausiai palikdavo zymes ant ju, todel dabar impregnuoju viska ax.gif

o impregnuojate tai purskalais kur ir avalyne? ar kokiais nors imantresniais? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2013 01 09, 14:43)
as  jau senai  nusiunciau,  bet  jokiu ziniu....  o  yra  taip  gaudytas  rubas...

as nusiunciau pries 12 Kate25, iskart ir uzsake cool.gif
Atsakyti
QUOTE(camelija82 @ 2013 01 09, 14:35)
o kaip sito dydis:

http://factory.jcrew...~~~~~/93549.jsp

Su 90 cm imti S?

Taip,nes sagutes gali skestis.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte:) @ 2013 01 09, 12:21)
Man tai smagi, ir siaip tokia idomesne kazkuo uz anksciau turetas  4u.gif  Zodziu, patenkinta pirkiniu as smile.gif

o jūs ją impregnavot?

QUOTE(Trolėmolė @ 2013 01 09, 12:37)
O už kokią kainytę ją įmanoma pagauti?

QUOTE(Letali @ 2013 01 09, 12:52)
superine  wub.gif  bet ir kaina nebloga  ax.gif

man gavosi truputį virš 600 Lt. ax.gif

dar kažkas rašė apie kvapą po impregnavimo, smirda tada rankinukas? unsure.gif

aš ir nusiunčiau Kate25, gana ilgai negavau atsakymo, ir sparkle row cami vėl neliko doh.gif verysad.gif
Atsakyti
siandien gavau tippiuka raudonos spalvos, sorry uz foto kokybe, spalvyte labai grazi tokia tikra raudona, dydis XS, sakyciau tik ant rankoviu jauciasi kad kiek trumpesnes ir siauresnes, bet siaip dydis man kaip nesiojanciai S geras, ugis 178 cm, krutine 90 smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 09, 15:17)
o jūs ją impregnavot?

Dar ne, bet reikes, vis neprisiruosiu blush2.gif Anksciau as rankiniu neimpregnuodavau, uztat ir galvojau ar gerai cia sumasciau, bet kai merginos pasake, kad ir taip daro, tai impregnuosiu ir as, nes ji man tokia tepli atrodo
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 09, 15:19)
siandien gavau tippiuka raudonos spalvos, sorry uz foto kokybe, spalvyte labai grazi tokia tikra raudona, dydis XS, sakyciau tik ant rankoviu jauciasi kad kiek trumpesnes ir siauresnes, bet siaip dydis man kaip nesiojanciai S geras, ugis 178 cm, krutine 90  smile.gif

labai dailiai ziurisi 4u.gif

as laukiu savo pirmojo tippio, tai ko gero bus didokas man, nes irgi su 90 cm, bet paemiau S...nors gal , kaip buvo kalbeta ir del spalvu gali skirtis ax.gif
Laukiu HTHR SANDSTONE spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 09 sausio 2013 - 14:33
help.gif help.gif help.gif
Klausimas ekspertems - kaip sitas svarkelis, ar kiek didintas? Ar su savo 166 ugiu galiu imti PETIT? Galvoju apie petit 12 - pas mane (.)(.) 100 cm. doh.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/51758.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglelė: 09 sausio 2013 - 14:30
gal galit kuri nuorodėlę jcrew factory tokio languoto neilgo rusvo sijonuko? niekaip nerandu blush2.gif
Atsakyti
Letalli,jus nesiojat S? Pagal nuotrauka ziurint,lyg XXS dydi turetumet nesiot biggrin.gif Plonute kaip nendre biggrin.gif
Labai dailai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 01 09, 15:29)
labai dailiai ziurisi 4u.gif

as laukiu savo pirmojo tippio, tai ko gero bus didokas man, nes irgi su 90 cm, bet paemiau S...nors gal , kaip buvo kalbeta ir del spalvu gali skirtis  ax.gif
Laukiu  HTHR SANDSTONE spalvos smile.gif

aciu 4u.gif nors rankos mano plonos bet vistiek rankovyciu noretusi laisvesniu, o i ploti tai tikrai yra vietos , sudetinga pas juos su dydziais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglelė @ 2013 01 09, 15:30)
help.gif  help.gif  help.gif
Klausimas ekspertems - kaip sitas svarkelis, ar kiek didintas? Ar su savo 166 ugiu galiu imti PETIT? Galvoju apie  petit 12 - pas mane (.)(.) 100 cm.  doh.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/51758.jsp

man irgi labai aktualu 4u.gif jei paprastai nešioju 4 dydį pvz. palaidinių, tai tokį pati imti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2013 01 09, 15:40)
Letalli,jus nesiojat S? Pagal nuotrauka ziurint,lyg XXS dydi turetumet nesiot biggrin.gif Plonute kaip nendre biggrin.gif
Labai dailai ziurisi 4u.gif

aciu blush2.gif gal uztektu is XS bet del ugio perku S ir siaip geriau jauciuosi kai laisvesnis rubas, nemegstu aptemptu, XXS turbut visai virs bambos butu man doh.gif
Atsakyti