Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew nauji namai

QUOTE(Dideja @ 2013 01 09, 16:10)
ot tai man bus bajeris su tuo kandimu, kai negalesiu deveti ax.gif del to taip ilgai ir delsiau su tippi pirkimu, nes esu jautruole, bet pamacius ta savo spalva wub.gif surizikavau biggrin.gif

biggrin.gif
nu tas kandimas sako yra gerai, nes kraujotaka gerina, bent jau tuom pasiguoskim 4u.gif siaip nera labai kad kastu, bet jei labai labai jautri esat gal ir nepatiks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 01 09, 16:14)
su kokiu ugiu? jau nupirko , nebegalite patikslinti del dydzio g.gif
Aciu 4u.gif

o liemuo labai zemintas situ dzinsiuku ? man dabar pradejo patikti dzinsai ausktesniu liemeniu, patogiau jauciuosi, bet mazai kur ju yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 01 09, 15:14)
su kokiu ugiu? jau nupirko , nebegalite patikslinti del dydzio g.gif
Aciu 4u.gif

Tokiu pat,nupirko... unsure.gif
Nu,ka,vaiksciosiu nei siokiu,nei tokiu ilgiu unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2013 01 09, 16:18)
Tokiu pat,nupirko... unsure.gif
Nu,ka,vaiksciosiu nei siokiu,nei tokiu ilgiu unsure.gif  biggrin.gif

bus capri irgi grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 09, 16:15)
:
o liemuo labai zemintas situ dzinsiuku ? man dabar pradejo patikti dzinsai ausktesniu liemeniu, patogiau jauciuosi, bet mazai kur ju yra  doh.gif

ne, nera labai zemintas, tokiu ir as nemegstu smile.gif Toks per viduriuka tarp normalaus ir zemo 4u.gif
jei reikia tikslaus pamatavimo, sakykit, galesiu grizusi pamatuoti ilgi nuo liemens iki klyno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 01 09, 16:20)
jei reikia tikslaus pamatavimo, sakykit, galesiu grizusi pamatuoti ilgi nuo liemens iki klyno 4u.gif

butu puiku,aciu 4u.gif
Atsakyti
Pasiėmiau šias kelnes MINNIE PANT IN BI-STRETCH WOOL 2 dydį (regular), o dabar galvoju ar nepasimažinau. g.gif

Klubai 95-96 cm, ūgis 170 cm. Kas turit pakomentuokit dydį?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 01 08, 20:08)
Gal kuri turite siuos http://factory.jcrew...~~~~~/23280.jsp
Kaip jie, kokio dydžio reiketu su 90, s ar xs g.gif

Turiu, bet XS praktiškai ir atitiko XS ax.gif Bet spalva wild azalea labai graži, ne neoninė. Po ilgų jos medžioklių šiandien katulis užsakė M dydį biggrin.gif

QUOTE(Letali @ 2013 01 09, 14:19)
siandien gavau tippiuka raudonos spalvos, sorry uz foto kokybe, spalvyte labai grazi tokia tikra raudona, dydis XS, sakyciau tik ant rankoviu jauciasi kad kiek trumpesnes ir siauresnes, bet siaip dydis man kaip nesiojanciai S geras, ugis 178 cm, krutine 90  smile.gif

Gražiai atrodo smile.gif Labai geras ilgis - turiu obuoliukų tippį, tai tik su sijonu galiu nešiot, nes pilvas nuogas lieka doh.gif Kuri čia iš raudonų spalvų? Buvo poppy red ir dar kažkokia red.
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2013 01 09, 16:33)
Pasiėmiau šias kelnes MINNIE PANT IN BI-STRETCH WOOL 2 dydį (regular), o dabar galvoju ar nepasimažinau. g.gif

Klubai 95-96 cm, ūgis 170 cm. Kas turit pakomentuokit dydį?

user posted image

praeitoj temoj paziurekit, buvo kalbama apie sias kelnytes , nare soffyyy turi http://www.supermama...?...4169&st=120
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 09 sausio 2013 - 15:48
Kažkuri gyrėte Factory Pencil sijonuką, neberandu dabar doh.gif
Gal galėtumėte patarti su 95 cm klubais ir 72 liemeniu imti 2 ar 4 dydį?
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2013 01 09, 16:44)
Kuri čia iš raudonų spalvų? Buvo poppy red ir dar kažkokia red.

pirkau jcrew isparduotuveje, bet manyciau cia vibrant flame spalva g.gif
Papildyta:
o jums veikia factory puslapis ? g.gif
Atsakyti
Nieks neturi Factory printed boatneck blouses ! Kaip dydis? Didinta gal? Aciu atsakiusioms.
Atsakyti
Po papildymo ramu, tai pasirodysiu truputį ax.gif Jcrew High-waist sijonas ir visi viršūs irgi Jcrew. Į šluotas nekreipkit dėmesio biggrin.gif

user posted image
Atsakyti