Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew nauji namai

Nesupratau...vel sena tema g.gif
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2013 01 14, 10:05)
Nesupratau...vel sena tema g.gif

Moderatores postus trina g.gif
Atsakyti
bet tai kaip taip? tipo ne itema snekam?
Soffy dekui uz skalbimo priemoniu atsiliepimus , kazkaip man Dreft ir patinka, nors su kitais skystais skalbikliais nelyginau. 4u.gif Labas rytas visoms
Atsakyti
Nu bet tikrai nenormalios jos... Kai nebuvo naujos temos tai sėdėjo, netrynė. Sukūrėm naują, pradėjom kalbėti paėmė ir sujungė. Nu logikos jokios...

Papildyta:
Žadėtos foto - tragiškos kokybės, nes fotkinau telefonu ir dar koks apšvietimas doh.gif
Mano išmatavimai 90-75-93.
Nuotrukose matot ebra top, 4 dydis, bet siaurintas pas siuvėją, man būtų reikėję 2.
Taip pat Perfect shirt in animal print - 2 dydis
Ir Minnie pant in Strech wool - 0 Regular dydis.
Man patinka aptemptos kelnės lotuliukas.gif
Turėjau tokių kelnių 2 dydį tai nesilaikė liemuo, galėjau nusiimti neatsegtas.

user posted image

user posted image

user posted image

Ir pabaigai "ant linksmumo" lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 01 14, 10:02)
Aš JCrew gėriams esu išbandžiusi tikriausiai visus įmanomus skystus skalbiklius- ir Perwoll, ir lietuvišką kažkokį, ir iš Tomas Philips vokišką kašmyrams ir vilnai, o jau nekalbu apie skystus arielius, persilius ir pan. Bet tokio efekto kaip su Dreft neradau. Niekas nesivelia, nesipūkuoja, kašmyrai, merinukai minkšti, purūs. Aš dabar ir dukros vilnos drabužiukus su juo skalbiu, sakyčiau, kad jai maloniau juos dėvėti pasidarė.
Mano nuomone ir patirtimi jis geriausias. Jeigu žinot geresnių - pasidalinkit  bigsmile.gif Bandysim biggrin.gif

Neesu as dreft bandziusi, reiks pameginti smile.gif kasmyra skalbdavau su skystu ranku muilu ax.gif

Soffyyy, labai graziai atrodo rubeliai ir spalvos graziai dera ir Jums tinka 4u.gif , bet sau asmeniskai as visgi noreciau kelnyciu ciut laisvesniu per slaunis smile.gif
Paziurejau, musu ismatavimai labai panasus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 14 sausio 2013 - 09:26
nu tikrai kazkoks kosmaras su tom temom. gal moderatores bent galetu pakomentuoti, kokie postai netinka, nepatinka ir kuriuos trina???

soffyyy, dekui uz atsiliepima apie dreft. meginsiu. rubeliai patiko, super, tik jei galiu pareiksti savo nuomone del derinio, tai kelniu ir batu derinys nepatiko smile.gif tiksliau man batai netinka prie kelniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 01 14, 10:15)

man viskas puikiai, tik gal batai nelabai tinka g.gif ir maldele thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Soffy,

aciu uz nuotraukas, vsikas puiku, tik batukai prie kelniu nelabai. Bateliai butu graziau wub.gif
Papildyta:
Soffyyy,

gal ugi galit parasyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 01 14, 10:02)
Mano nuomone ir patirtimi jis geriausias. Jeigu žinot geresnių - pasidalinkit  bigsmile.gif Bandysim biggrin.gif

as skalbiu su Neutral arba Woolite Perla, kitu nesu bandziusi tai kolkas negaliu palyginti, sekanti karta nusipirksiu Dreft biggrin.gif
Atsakyti
Man pirmasis derinukas gražiau žiūrisi, ir batukai man rodos nelabai čia 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, juk cia ne deriniu tema, tik rubelius Sofffyy parode ir pakomentavo ax.gif Aciu jai 4u.gif
O man kelnes labai graziai atrodo, didesnis dydis per juosmeni kabetu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 14 sausio 2013 - 09:46
QUOTE(krista08 @ 2013 01 14, 10:45)
Mergaites, juk cia ne deriniu tema, tik rubelius Sofffyy parode ir pakomentavo  ax.gif Aciu jai  4u.gif

drinks_cheers.gif

kazkaip kai eina visos temos is eiles tai jau automatiskai kaip deriniuose parasiau doh.gif 4u.gif
Atsakyti