Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew nauji namai

QUOTE(Dideja @ 2013 01 12, 20:12)
man po skirtingu mergaiciu komentaru tai dingsta, tai atsiranda vel viltis del sparkle row cami biggrin.gif
laukiu mint spalvytes 2 dydzio su 90 cm....jeigu tiks wub.gif  thumbup.gif
viskas labai graziai ziurisi thumbup.gif  4u.gif

as manau, kad tiks, nes pagal saviske sprendziu, kad vietos dar yra
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2013 01 13, 16:07)
Su 88cm krutine ir placiais peciais  4u.gif

Na kaip ir as irgi placiias peciais. o merskinukus kokio dydzio imat 2 ar 4?
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 01 13, 18:03)
Nežinau kaip ten su šilku, bet jau kaip mano Minnie kelnės susitraukė tai neklauskit  doh.gif sudėjo šeimininkė išskalbt ir užstatė ant 40 laipsnių. Į ilgį tai nieko,, nu bet į plotį  blink.gif vos užsegu. Tikiuosi prasitemps nors biškiuką... verysad.gif

na jooo ax.gif bet kaip nesmagu deveti, kai negali normaliai jaustis, o verzia...
o tu Jusu kelnyciu, tai isvis turbut negalima skalbt , tik valymo rezimas, ar ne g.gif
Papildyta:
QUOTE(raiboji peleda @ 2013 01 13, 18:03)
as manau, kad tiks, nes pagal saviske sprendziu, kad vietos dar yra

butu thumbup.gif , nes as jau delioju mintyse derinukus su sia bliuskyte biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 13 sausio 2013 - 17:16
merginos,o factory tie pigus golfiukai atitinka dydzius ar padidinti?kazin ibraskinciau mociute i Xl jei si taip xxl nesioja?tempiasi jie normaliai?
Atsakyti
QUOTE(Opensea @ 2013 01 13, 17:05)
Na kaip ir as irgi placiias peciais. o merskinukus kokio dydzio imat 2 ar 4?

Silko medvilnes kur sudetis - visi turimi marskinukai 4 dydzio pas mane, medvilnes, lino - 2 dydzio. O svarkelius 4 dydzio perku, nes pagal turimus sprendziu, kad i 2 dydi per pecius na niekaip netilpciau biggrin.gif
Atsakyti
Merginos labai patinka jcrew papuosalai, tik kaina tai nemaza, noriu paklaust kas turit, kaip kokybe? Buciau labai dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 01 13, 15:31)
Tai  man su 61 cm liemeniu ir 83 cm krutine irgi reiktu XXS ? biggrin.gif Blyn dar tokio dydzio gyvenime neturejus. doh.gif

Apie si kalbu
http://www.jcrew.com...~~~~~/10078.jsp

Didokas bus manau,nes man su 88cm buvo vos didokas,neimciau Jusu vietoje,nors ir kaip grazu,nebent megstate apdribusius.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 01 13, 17:17)
na jooo ax.gif bet kaip nesmagu deveti, kai negali normaliai jaustis, o verzia...
o tu Jusu kelnyciu, tai isvis  turbut negalima skalbt , tik valymo rezimas, ar ne g.gif
Papildyta:
butu thumbup.gif , nes as jau delioju mintyse derinukus su sia bliuskyte biggrin.gif

Siaip as jas skalbdavau visada ant vilnos režimo ir 15 laipsniu temperaturoje. Ipildavau indeli dreft'o tai tokios švelnutės palikdavo wub.gif o dabar kietos kaip medines kokios ir dar susitraukę verysad.gif
As ir kašmyriukus (ir merinukus) taip skalbiu (butent su dreftu) tai man jie kur kas grazesni nei tas kuri nešiau į valykla unsure.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Naujas FB mūsų rūbelių albumas

Senas albumas

Sena tema

J.Crew puslapis

J.Crew isparduotuve

Merginos, prašymukas: user posted image

Kai komentuojate gautą rūbą, parašykite savo išmatavimus (ūgį jei reikia), tikslų daikto pavadinimą ir kokį dydį gavote.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 14 sausio 2013 - 08:35
Reikėjo kažką daryt biggrin.gif
Keliu fotkes į kompą, pažiūrėsim kas čia per vaidas bus, nes telefone tai gražiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 01 14, 09:34)
Reikėjo kažką daryt  biggrin.gif
Keliu fotkes į kompą, pažiūrėsim kas čia per vaidas bus, nes telefone tai gražiai atrodo  biggrin.gif

gal galetum placiau papsakoti, rasei praeitoj temoje, ka ten pili, kai skalbi megztukus?

ir man labai temos pavadinimas patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 14 sausio 2013 - 08:40
QUOTE(Lyn @ 2013 01 14, 08:40)
gal  galetum  placiau  papsakoti,  rasei  praeitoj  temoje, ka  ten  pili, kai skalbi  megztukus?

ir  man labai temos  pavadinimas  patiko  lotuliukas.gif

Aš JCrew gėriams esu išbandžiusi tikriausiai visus įmanomus skystus skalbiklius- ir Perwoll, ir lietuvišką kažkokį, ir iš Tomas Philips vokišką kašmyrams ir vilnai, o jau nekalbu apie skystus arielius, persilius ir pan. Bet tokio efekto kaip su Dreft neradau. Niekas nesivelia, nesipūkuoja, kašmyrai, merinukai minkšti, purūs. Aš dabar ir dukros vilnos drabužiukus su juo skalbiu, sakyčiau, kad jai maloniau juos dėvėti pasidarė.
Mano nuomone ir patirtimi jis geriausias. Jeigu žinot geresnių - pasidalinkit bigsmile.gif Bandysim biggrin.gif
Atsakyti