QUOTE(Kriaka @ 2013 01 09, 12:36)
Ka apie mano virtuve galvoji?
AS dabar pagalvojau, kad kokia klaida padariau del plyteliu virtuveje. Dabar suprantu, kad reikejo pirma virtuves plana pasidaryti, o po ti jau plyteles delioti
As vis tau norejau ikelt pavyzdziu, tik reik eit tarp tukstanciu nuotrauku ieskot savo kompe. Einu, nes nemoku nupasakot
Del plyteliu jo, apsisovei, galim butu prie patarimu parasyt

.
QUOTE(dolile @ 2013 01 09, 12:58)
Labas rytas,
Tai va kam ta uodega skirta

Mano vaikinukas turi iš IKI pirktą patalynę su pelėdom, ten irgi tokia uodega, tai mes niekaip nesumąstėm, kokia tos uodegos paskirtis

.
Ačiū RK už paptrotinimą
Beje, Labai gražios žaliuzės - žiūrint Tavo namus, RK, kiekvieną kartą vis pagalvoju, kad "kaip iš paveiksliuko" - nesitiki, kad čia tokie realūs namai ir visai čia pat
Del uodegos tai as pati sugalvojau cia, bet turbut taip ir yra

.
Aciu del namuciu, as visa save jiems atidaviau kokius 7 metus, siemet pasibaigsim jau ir po truputi pradedu save atidavinet fotografavimui
QUOTE(grazyte @ 2013 01 09, 13:54)
Jetus kaip grazu, is tikruju nerealiai grazu
Rytine kava Aciu uz nuotraukas forume

as dabar zvalgaus interjeru nuotraukas, kad kai reikes zinociau ko noriu

nes kol kas tai ...
Kokia stadija darbu pas jus?
As ziuredavau, galvodavau tol, kol pasakydavau VA

NORIU TAIP
tuoj paieskosiu holo foto, nuo ko kopijavau...)
QUOTE(braske24 @ 2013 01 09, 15:02)
RK kad man visai grazus tie tavo sviestuvai kolidoriuje - ir visai neatrodo, kad jie pigus

o kur panelei pirkai tokia patalyne?
o kas liecia zliuziu valyma - kos ten tas pukuotukas? ir kur pirkai toki? man tokio kur prilimpa dulkes ir gi reikia
Ermitaze pirkom.
Tie sviestuvai atrodo baisiai kai lipama zemyn, visi viduriai matosi, kai keisim, reiks kitokio tipo galvot. O virsuj kabinom is tos serijos toki bliuda, tai sviesos kaip kokiam rusy nuo 2 lempuciu po 60, nes stiklas storas, zodziu sviesos nerasta.......