Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

RK kad man visai grazus tie tavo sviestuvai kolidoriuje - ir visai neatrodo, kad jie pigus g.gif o kur panelei pirkai tokia patalyne?
o kas liecia zliuziu valyma - kos ten tas pukuotukas? ir kur pirkai toki? man tokio kur prilimpa dulkes ir gi reikia biggrin.gif
Atsakyti
O as siandien laiminga smile.gif duris jau montuoja thumbup.gif nesitikejau sia savaite sulaukti thumbup.gif vakare ikelsiu foto. namuciai po truputi grazeja, grazeja.
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 09, 12:36)
Ka apie mano virtuve galvoji?
AS dabar pagalvojau, kad kokia klaida padariau del plyteliu virtuveje. Dabar suprantu, kad reikejo pirma virtuves plana pasidaryti, o po ti jau plyteles delioti  doh.gif  doh.gif  doh.gif

As vis tau norejau ikelt pavyzdziu, tik reik eit tarp tukstanciu nuotrauku ieskot savo kompe. Einu, nes nemoku nupasakot cool.gif
Del plyteliu jo, apsisovei, galim butu prie patarimu parasyt cool.gif .

QUOTE(dolile @ 2013 01 09, 12:58)
Labas rytas,
Tai va kam ta uodega skirta  doh.gif Mano vaikinukas turi iš IKI pirktą patalynę su pelėdom, ten irgi tokia uodega, tai mes niekaip nesumąstėm, kokia tos uodegos paskirtis smile.gif.
Ačiū RK už paptrotinimą  4u.gif
Beje, Labai gražios žaliuzės - žiūrint Tavo namus, RK, kiekvieną kartą vis pagalvoju, kad "kaip iš paveiksliuko" - nesitiki, kad čia tokie realūs namai ir visai čia pat  thumbup.gif

Del uodegos tai as pati sugalvojau cia, bet turbut taip ir yra biggrin.gif .
Aciu del namuciu, as visa save jiems atidaviau kokius 7 metus, siemet pasibaigsim jau ir po truputi pradedu save atidavinet fotografavimui blush2.gif

QUOTE(grazyte @ 2013 01 09, 13:54)
Jetus kaip grazu, is tikruju nerealiai grazu  wub.gif  Rytine kava Aciu  uz nuotraukas forume  4u.gif as dabar zvalgaus interjeru nuotraukas, kad kai reikes zinociau ko noriu ax.gif  nes kol kas tai ...  doh.gif

Kokia stadija darbu pas jus?
As ziuredavau, galvodavau tol, kol pasakydavau VA bigsmile.gif NORIU TAIP bigsmile.gif
tuoj paieskosiu holo foto, nuo ko kopijavau...)

QUOTE(braske24 @ 2013 01 09, 15:02)
RK kad man visai grazus tie tavo sviestuvai kolidoriuje - ir visai neatrodo, kad jie pigus g.gif o kur panelei pirkai tokia patalyne?
o kas liecia zliuziu valyma - kos ten tas pukuotukas? ir kur pirkai toki? man tokio kur prilimpa dulkes ir gi reikia biggrin.gif

Ermitaze pirkom.
Tie sviestuvai atrodo baisiai kai lipama zemyn, visi viduriai matosi, kai keisim, reiks kitokio tipo galvot. O virsuj kabinom is tos serijos toki bliuda, tai sviesos kaip kokiam rusy nuo 2 lempuciu po 60, nes stiklas storas, zodziu sviesos nerasta.......
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 09, 13:11)
Musu medine zaliuze virtuvej, labai dziaugiuos thumbup.gif , tik pagaliukai trumpi, man reik ant pirstu galu pasistiebt  doh.gif

user posted image

Pas mane virtuveje ir tokios zaliuzes. Pagaliukas tikrai trumpas pas tave. Mano dvigubai ilgesnis ir pagaliukas taip nestovi, kai nuleistos zaliuzes. Bet va kaip tik dabar nuejau sukeliau-sutraukiau zaliuzes, tai pagaliukas " pasistojo", bet niekad jis man i akis neliuvo, kol tu neparasei-neparodei doh.gif lotuliukas.gif
Del dulkiu valymo. Labai lengvai nusivalo. Dazniausiai as su slapiu skudureliu kekviena "pagaliuka" nuvalau, nieko sudetingo.
Grazu labai pas tave !
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 09, 15:27)

Kokia stadija darbu pas jus?

Pas mane yra sklypas + projektas su leidimu, tad laukiam pavasario ir ... pirmyn , darbai prasides smile.gif zadam dezute, stoga ir turbut langus, duris ax.gif ziuresim kaip seksis su darbais ir finansais blush2.gif tik kad musu namas bus rastinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2013 01 09, 15:28)
Pas mane virtuveje ir tokios zaliuzes. Pagaliukas tikrai trumpas pas tave. Mano dvigubai ilgesnis ir pagaliukas taip nestovi, kai nuleistos zaliuzes. Bet va kaip tik dabar nuejau  sukeliau-sutraukiau zaliuzes, tai pagaliukas " pasistojo", bet niekad jis man i akis neliuvo, kol tu neparasei-neparodei  doh.gif  lotuliukas.gif
Del dulkiu valymo. Labai lengvai nusivalo. Dazniausiai as su slapiu skudureliu kekviena "pagaliuka" nuvalau, nieko sudetingo.
Grazu labai pas tave !

Kazi perdarytu jie man ta pagaliuka, nes nu rimtai nesamone kazkokia...
Tai jei pas tave pagaliukas "pasistojo", gal taip turi buti biggrin.gif

Radau foto, kuria pamaciau kurdama projekta ir pasakiau, noriu tokio holo ir laiptu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 09, 15:42)

Radau foto, kuria pamaciau kurdama projekta ir pasakiau, noriu tokio holo ir laiptu  bigsmile.gif
user posted image

nu geras, super cia tau pavyko igyvendinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grazyte @ 2013 01 09, 15:51)
nu geras, super cia tau pavyko igyvendinti  thumbup.gif

biggrin.gif
Svarbu kuo daugiau perziureti pavyzdziu, kad suprasti ko nori mirksiukas.gif .
Kopijavau as ir namo stoga ir iejima ir kolonas ir duris paradines ir virtuves/saliono atskirima, rinkau foto, ziurejau ziurejau, deliojau, paisiau paisiau visa projekta ir gavosi neblogai wub.gif .
Aisku tu nuotrauku yra tokio grozio, kad nebezinai ko nori kartais, o dar reik su protu noreti biggrin.gif

Turiu simtus pavyzdziu namo fasado, laiptu, virtuviniu, voniu, zidiniu ir t.t.t.t. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 09 sausio 2013 - 15:01
QUOTE(A&T @ 2013 01 09, 14:02)
O as siandien laiminga  smile.gif duris jau montuoja  thumbup.gif nesitikejau sia savaite sulaukti  thumbup.gif vakare ikelsiu foto. namuciai po truputi grazeja, grazeja.

thumbup.gif Kaip smagu, isivaizduoju kiek dziaugsmo thumbup.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 09, 14:27)
As vis tau norejau ikelt pavyzdziu, tik reik eit tarp tukstanciu nuotrauku ieskot savo kompe. Einu, nes nemoku nupasakot  cool.gif
Del plyteliu jo, apsisovei, galim butu prie patarimu parasyt cool.gif .

Apsisoviau ne tas zodis...Tuo labiau, kad nesu plyteliu gerbeja, bute sudeta vos 70 cm nuo virtuvinio ir toliau jau parketlentes.
Galeciau, tai israuciau lauk as tas plyteles jau sudetas doh.gif
Atsakyti
Kriaka, o jei rimtai perdaryt plyteles, kad butu ramu, m g.gif ?

Paziurejau dar albume, tai tik ne 1 variantas, o antra varianta daryciau tik to pacio aukscio kaip visas stalvirsis.
Na pavyzdziui pristumk stala prie virtuvinio, atsisesk ar butu smagiau stalas auksciau su vos aukstesnem kedem?? Man baro kedes kasdienai peraukstai, bet vat vos aukstesnes ziauriai ziauriai patinka thumbup.gif .

Is virtuves spinteles, stalvirsis prailgintas sedejimui (na jis cia neprailgintas)
user posted image

Cia kaip baras, bet man nelabai:
user posted image

Cia irgi prailgint reiktu arba daryk tiesiog kaip sala prijungta ir salia apvalu staliuka tik seimynai, man apvalus stalai labai jaukus.
user posted image

Cia tas pats, ale prijungta sala gautusi, o uz jos staliukas seimai
user posted image

Papildyta:
-----------------------------------------

Cia stalas (uzsukimas/sala) tam paciam auksty kaip stalvirsis ir vos aukstesnes kedes:

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:

Radau kaip as viska paisiausi tik ant lapu, ir virtuvinio projekta ir namo taip pat biggrin.gif
Jokiu programu nereikejo, viskas vaizduotej buvo bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
RK, labai gražu pas tave.
O aš vat nerandau foto grynai tokios, ko norėčiau. Visur kažką dar pakeist norėjosi lotuliukas.gif Bet tikrai foto įdėjų duoda, galvoj susidėlioja galutinis vaizdas smile.gif
Dėl baro kėdžių pritariu, kur sėdėjau ant aukštų na kažkaip nepatogu, gal
pripratimo reikia. g.gif
Atsakyti
Kriaka, tai ka manai rolleyes.gif ?
Atsakyti