Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Kriaka @ 2013 01 10, 00:12)
Matai pas mus ta trecioji dalis jeigu lieka tokio pat aukscio kaip visas virtuvinis-tada kazka reikia spresti su palanke. Buvo mintis uzdeti 2 cm virtuvinio stalvirsio, kad suvienodinti aukscius ir kad virtuvinio nugareles negrazioji dalis nesimatytu ziurint pro langa.

Tai negerai taip padaryti?

Papildyta:

Kriaka, auksta spinta jusu 191cm, o kairej kabancios spinteles tokiam paciam auksty baigiasi? Pasitikslinu, nes is foto lyg atrodo kitaip g.gif .
Kiek cm. iki lango skyles virsaus?
Primink kiek lieka tarp to uzsukimo ir sienos priesais, kur langas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 09 sausio 2013 - 23:39
Kriaka, o nekilo minties daryti spinteles pagal kita siena kur dabar tuščia ir atsisakyt iš viso to "alia" baro? Klausiu nes mano virtuvės su valgomuoju išmatavimai labai į tavo panasus, bet minties neturėjau padalint tos patalpos...
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2013 01 10, 01:02)
Kriaka, o nekilo minties daryti spinteles pagal kita siena kur dabar tuščia ir atsisakyt iš viso to "alia" baro? Klausiu nes mano virtuvės su valgomuoju išmatavimai labai į tavo panasus, bet minties neturėjau padalint tos patalpos...

Man tai tas uzsukimas visai nieko g.gif , tik likusi erdve, kur pas tave stalas, lieka tuscia kazkokia g.gif
Pala, ji buvusi pas tave?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 09, 23:38)
*Tai negerai taip padaryti?

**Kriaka, auksta spinta jusu 191cm, o kairej kabancios spinteles tokiam paciam auksty baigiasi? Pasitikslinu, nes is foto lyg atrodo kitaip g.gif .
Kiek cm. iki lango skyles virsaus?
Primink kiek lieka tarp to uzsukimo ir sienos priesais, kur langas rolleyes.gif

* as pabijojau taip daryti, nes tada sumazeja vieta tarp palanges ir lango remo...lieka 2 cm. Ir neturiu su kuo pasitarti tuo reikalu, ar nebus taip, akd po to rasos, pelys ar dar koks besas bus...
Man foto irgi atrodo, kad pakabinamos spinteles aukstesnes, rytoj skambinsiu tikslinsiuos, siandien per velai pamaciau laiska.

paryskintu kalusimu nesupratau biggrin.gif

QUOTE(salamandra07 @ 2013 01 10, 00:02)

toje tuscioje sienoje numatyta TV ir visos rozetes kitru jau pritaikytos ir vandens ivadai.
O patalpa isejo padalinti taip, nes nenorejau atskiro virtuvinio staliuko. Norejau, kad butu ikomponuota i virtuvini kazkokiu budu biggrin.gif
Nors kitaip isplanuotos toserdves as ir nelabai matau, bandyti variantai nepatiko...o dabar jau per velu kardinaliai keisi...
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 10, 00:06)
Man tai tas uzsukimas visai nieko g.gif , tik likusi erdve, kur pas tave stalas, lieka tuscia kazkokia  g.gif
Pala, ji buvusi pas tave?

Kas pas ka buvo? biggrin.gif
As ta erdve ir norejau atlaisvinti, nes ten isejimas i kiema, vasara tai bus pagrindine judejimo vieta-vaikai lakstys, patys slampinesim ir joks stalas man ten buvo nereikalingas (man dizainere irgi is pradziu ten stala siule).

Tuo as paieskosiu brezinuka kaip dar kitaip man siule...

As apie toki uzsukima pradejau svajoti vos ta virtuves erdve pamacius biggrin.gif doh.gif
Pakelti langa, nuplesti plyteles ir vualia, viskas butu ok doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
Nesikopina man tas kitas variantas, kazkokiam neaiskiam formate atsiusta g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2013 01 09, 23:33)
A&T grazus tureklai.kas gamino? ir jei ne paslaptis kokia metro kaina? durys grazios.mes desim panasias tik sviesias.

Laiptus ir tureklus gamino tas pats zmogus. Kainos atskirai metro nezinau, mums viska kartu suskaiciavo, tiek gelzbetonine, tiek medine dali, tiek tureklus. Jei reikia kontaktu, parasyk i az.
As ir gal labiau sviesesniu buciau norejusi, bet cia jau vyras nugalejo.
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2013 01 08, 17:40)
jei name tik tokia temperatura negerai vedzioti elektra,nes laidai bijo salcio-nuo salcio laidai luzineja. musu elektrikas tol nedejo rozeciu ir jungtuku kol neoradejom sildyti namuko.

Mes kolkas apie razetes ir jungtukus negalvojam, tai taip išeina, kad net laidų nepatartina išsivedžiot? g.gif

Rytinės kavos namai kaip iš paveiksliuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2013 01 10, 10:31)
Rytinės kavos namai kaip iš paveiksliuko  wub.gif

Aciu rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Buna kai staliuka galima su ratukais issitraukti, kai bus laiko paieskosiu foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 10 sausio 2013 - 10:22
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 10, 01:24)
paryskintu kalusimu nesupratau  biggrin.gif

Na, yra lango anga, tai kiek yra nuo grindu iki lango angos virsaus?
Ar buvus pas Salamandra?

Atsakyti
Va, čia toks aukštis kaip spintelių, man gražu ir patogu atrodo g.gif user posted image
Atsakyti
SPINDULELE, SUPER PAVYZDYS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:

Netgi apsukau, kad Kriaka geriau isivaizduotu pagal savo virtuve ax.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kokius čiužinius renkates ax.gif vis niekaip neišsirenku reik vaikam į lovas 200x90 cm. Kažin į ką atkreipt dėmesį g.gif
Atsakyti