QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 09, 23:38)
*Tai negerai taip padaryti?
**Kriaka, auksta spinta jusu 191cm, o kairej kabancios spinteles tokiam paciam auksty baigiasi? Pasitikslinu, nes is foto lyg atrodo kitaip

.
Kiek cm. iki lango skyles virsaus?
Primink kiek lieka
tarp to uzsukimo ir sienos priesais, kur langas
* as pabijojau taip daryti, nes tada sumazeja vieta tarp palanges ir lango remo...lieka 2 cm. Ir neturiu su kuo pasitarti tuo reikalu, ar nebus taip, akd po to rasos, pelys ar dar koks besas bus...
Man foto irgi atrodo, kad pakabinamos spinteles aukstesnes, rytoj skambinsiu tikslinsiuos, siandien per velai pamaciau laiska.
paryskintu kalusimu nesupratau
QUOTE(salamandra07 @ 2013 01 10, 00:02)
Kriaka, o nekilo minties daryti spinteles pagal kita siena kur dabar tuščia ir atsisakyt iš viso to "alia" baro? Klausiu nes mano virtuvės su valgomuoju išmatavimai labai į tavo panasus, bet minties neturėjau padalint tos patalpos...
toje tuscioje sienoje numatyta TV ir visos rozetes kitru jau pritaikytos ir vandens ivadai.
O patalpa isejo padalinti taip, nes nenorejau atskiro virtuvinio staliuko. Norejau, kad butu ikomponuota i virtuvini kazkokiu budu
Nors kitaip isplanuotos toserdves as ir nelabai matau, bandyti variantai nepatiko...o dabar jau per velu kardinaliai keisi...
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 10, 00:06)
Man tai tas uzsukimas visai nieko

, tik likusi erdve, kur pas tave stalas, lieka tuscia kazkokia
Pala, ji buvusi pas tave?
Kas pas ka buvo?
As ta erdve ir norejau atlaisvinti, nes ten isejimas i kiema, vasara tai bus pagrindine judejimo vieta-vaikai lakstys, patys slampinesim ir joks stalas man ten buvo nereikalingas (man dizainere irgi is pradziu ten stala siule).
Tuo as paieskosiu brezinuka kaip dar kitaip man siule...
As apie toki uzsukima pradejau svajoti vos ta virtuves erdve pamacius
Pakelti langa, nuplesti plyteles ir vualia, viskas butu ok
Papildyta:
Nesikopina man tas kitas variantas, kazkokiam neaiskiam formate atsiusta