Įkraunama...
Įkraunama...

mokinkimes fotografuoti kartu

QUOTE(LEEja @ 2013 02 02, 18:22)
as manau nereikia reikalavmu, nes anoj temoj nuejau namu darbo daryt, pirmo, o dangau, reikalavimai ir estetkai, ir objektui, ir kompozicijai, ir apkirpimui, ir nustatymams, ir horozonto linijai biggrin.gif biggrin.gif  kazkaip nebesupratau ar cia pirmas namu darbas turi but ar visos teorijos ir meniniu gabumu demonstravimas, nors namu dabar skirtas fokusui biggrin.gif atriprasau, jei per grieztai nuskambejo, bet nu... biggrin.gif

aš nieko prieš dvi temas neturiu, visada naujokam stengiuosi padėti. Bet kai randu tokius pasakymus rankos nusvyra. Be ryšio žinok. Nes tikrai gerus tau patarimus surašiau. Tereikėjo įsiklausyti ir vienu žingsniu būtum kelis metrus į priekį paėjusi.

Sorry, kad įsikišu į temą, bet aš šiaip visas temas skaitau, kurios nors kiek su fotografija susija.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 02, 18:32)
aš nieko prieš dvi temas neturiu, visada naujokam stengiuosi padėti. Bet kai randu tokius pasakymus rankos nusvyra. Be ryšio žinok. Nes tikrai gerus tau patarimus surašiau. Tereikėjo įsiklausyti ir vienu žingsniu būtum kelis metrus į priekį paėjusi.
Sorry, kad įsikišu į temą, bet aš šiaip visas temas skaitau, kurios nors kiek su fotografija susija.

man atrodo jau laikas tau streliu israsyt :DDDD
seniai gavus jau biggrin.gif
Atsakyti
o as nesuprantu kodel be rysio ir kokius "tokius pasisakymus"? smile.gif nes N.darbas parodyt, kad kazkas moka fokusuot - ar teisingai suprantu? tai kodel ir kam reikia tu visu kitu kabinejimusi prie objektu sakykim? nes niekas nepasake, kodel zaislu negalima? todel as to kaip kritikos nesuprantu, suprantu tai kaip kabinejimasi smile.gif
jus ziurint is savo varpines ir jums be rysio, man is mano varpines irgi be rysio, nes namu darbas skirtas fokusavimui, o ne estetikos supratimo ugdymui, man siuo metu rupi grynai teorija. o gaunasi, ka reikia stumdyt akmenukus, matuot tarpukus ir linijas, o tai kas is tiesu domina - lieka kazkur
as cia ne piktai rasau, tikrai nesivadovauju emocijomis - man is tikruju idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 02, 17:32)

Yvette, nepykit 4u.gif Manau LEEja savo nuomonę išreiškė ir tiek ax.gif Čia pas mus kaip ir nulinukų tema, gal ir gerai, kad čia pirmiausia visos nemokančios apsitrinsim, paskatinsim viena kitai norą tobulėti ( juk smagiau kai žalias tarp žalių esi ) ir bent minimalius dalykėlius perpratusios drąsiai pas jus į temą ateisim daryti kokybiškus namų darbus mirksiukas.gif O jūs savo ruožtu galėtumėte karts nuo karto patarimais pasidalinti friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shineida: 02 vasario 2013 - 18:35
QUOTE(LEEja @ 2013 02 02, 19:33)
o as nesuprantu kodel be rysio ir kokius "tokius pasisakymus"? smile.gif nes N.darbas parodyt, kad kazkas moka fokusuot  - ar teisingai suprantu? tai kodel ir kam reikia tu visu kitu kabinejimusi prie objektu sakykim? nes niekas nepasake, kodel zaislu negalima? todel as to kaip kritikos nesuprantu, suprantu tai kaip kabinejimasi smile.gif
jus ziurint is savo varpines ir jums be rysio, man is mano varpines irgi be rysio, nes namu darbas skirtas fokusavimui, o ne estetikos supratimo ugdymui, man siuo metu rupi grynai teorija. o gaunasi, ka reikia stumdyt akmenukus, matuot tarpukus ir linijas, o tai kas is tiesu domina - lieka kazkur
as cia ne piktai rasau, tikrai nesivadovauju emocijomis - man is tikruju idomu  4u.gif

O fokusavimas realiai tave domina? Ar ne? Jei taip, tai kuo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 02, 18:26)
Jo lotuliukas.gif
Ašb tiek visko ir visaip prifotkinau, bet vis dėt bijau.  tongue.gif

Čia kelk drąsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 02 02, 20:44)
O fokusavimas realiai tave domina? Ar ne? Jei taip, tai kuo? smile.gif

ne nedomina biggrin.gif kaip ir aisku viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 02 02, 19:57)
ne nedomina biggrin.gif kaip ir aisku viskas biggrin.gif

bet nepraeini pirmojo namu darbo del estetikos? Nu tai pabandyk suraityt ta estetika ir praeit, nes, atrodo, butent tas tave realiai ir domina wink.gif
Atsakyti
Paskutiniu laiku ziuriu youtubeje filmukus apie fotografija. tikrai ten galima rasti daug video patarimu. Angliskai nesuprantu tai ziuriu rusu kalba, yra visko pradedant nuo visu nustatymu nuo iso diafragmu ir islaikymu ir ttt...
Gal kas nematet yra ir lietuviskai. Kazkadarode sia laida per tv , gaila kad dabar nera kazko panasaus.
Patarimai pradedantiesiems
Patarimai pradedantiesiems 2
Pamokelės pradedantiesiems 3

Labai geras sis filmukas , parodo kaip keiciant nustatymus keiciasi nuotraukojo sviesa
Diafragra , islaikymas , iso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo griegzde: 02 vasario 2013 - 19:34
QUOTE(shineida @ 2013 02 02, 19:34)
O jūs savo ruožtu galėtumėte karts nuo karto patarimais pasidalinti friends.gif

aš patarimus dalinu, anoje temoje.
Po to strėlių gaunu. Tas mane veža smile.gif

Šiaip sėkmės mokinantis. Kiek tų temų bebūtų.
Fotografija yra jėga.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 02 02, 20:59)
bet nepraeini pirmojo namu darbo del estetikos? Nu tai pabandyk suraityt ta estetika ir praeit, nes, atrodo, butent tas tave realiai ir domina wink.gif

ne biggrin.gif

turiu klausima del valentino konkurso - po kiek nuotrauku galima kelti? ir ar su pavadinimu ji turi buti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 02 02, 19:33)
... nes namu darbas skirtas fokusavimui, o ne estetikos supratimo ugdymui, man siuo metu rupi grynai teorija. o gaunasi, ka reikia stumdyt akmenukus, matuot tarpukus ir linijas, o tai kas is tiesu domina - lieka kazkur

Man irgi tas labai kliūna bei nepatinka, BET jei tema gyvuoja jau n metų, yra tokia populiari, sulaukia daug naujokų, reiškia "Sunku pratybose - lengva kare" biggrin.gif

QUOTE(LEEja @ 2013 02 03, 09:22)
turiu klausima del valentino konkurso - po kiek nuotrauku galima kelti? ir ar su pavadinimu ji turi buti?  4u.gif

Kadangi tai pirmas žaidimukas, darom taip: galima siųsti kiek tik norit foto, savo nuožiūra ar su pavadinimais ar be. Kitiems kartams jau žiūrėsim, kaip geriau, kaip labiau patiks. Žodžiu mokinsimės iš savo klaidų smile.gif
Atsakyti