QUOTE(LEEja @ 2013 02 02, 18:33)
o as nesuprantu kodel be rysio ir kokius
"tokius pasisakymus"?

nes N.darbas parodyt, kad kazkas moka fokusuot - ar teisingai suprantu? tai kodel ir kam reikia tu visu kitu kabinejimusi prie objektu sakykim? nes niekas nepasake,
kodel zaislu negalima? todel as to kaip kritikos nesuprantu, suprantu tai kaip kabinejimasi
jus ziurint is savo varpines ir jums be rysio, man is mano varpines irgi be rysio, nes namu darbas skirtas fokusavimui, o ne estetikos supratimo ugdymui, man siuo metu rupi grynai teorija. o gaunasi, ka reikia stumdyt akmenukus, matuot tarpukus ir linijas, o tai kas is tiesu domina - lieka kazkur
as cia ne piktai rasau, tikrai nesivadovauju emocijomis - man is tikruju idomu
todel, kad skatina ijungti fantazija!!! sugalvoti kazka ko dar nebuvo, pateikti graziai, apgalvotai, o ne imti kas po ranka pakliuvo. juk tai ir yra fotografija. pateikti foto taip, kad visi pasakyti "o netgi sitaip galima". jei nuo pat pradziu ijungsit "tingini", tai kas is to. todel ir "spardo ten uzpakalius" vien del jusu paciu labo. as lygiai per ta pati praejo

atejau burbejau burbejau. bet vistiek dariau ir kas kad neis pirmo karto, bet va poto padariau taip, kad net pagyre. delto ir yra dirbama.