Įkraunama...
Įkraunama...

mokinkimes fotografuoti kartu

QUOTE(Lupos @ 2013 02 18, 16:55)
Nesigauna man niekiap ikelti  blush2.gif  Tai dedu nuoroda.

Patiko. Tokia lengva, ir aiški ir nelabai biggrin.gif

QUOTE(Užmirstuole @ 2013 02 18, 17:35)
Nuo kitos temos bandysiu ir as jau ka nors parodyt  biggrin.gif

Šiaip gali įmesti kokią nors savo foto susipažinimui mirksiukas.gif Kokį fotoaparatą turi? Seniai domiesi, fotografuoji?
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 02 18, 17:07)
drinks_cheers.gif na man kazkaip gaila laika svaistyti anmu darbam , geriau taip ka grazaus nufotografuoti smile.gif  grazi tavo foto smile.gif Moteris pragare lotuliukas.gif

O aš džiaugiuos, kad ND darau. Nes tikrai susipažinau normaliau su foto aparatu ir šiaip daug naudos man duoda. Gi aš tik mygtuką spaudžiau galiu sakyt, o apie fotografiją pradėjau prieš kokį mėnesį domėtis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lupos @ 2013 02 18, 15:55)
Nesigauna man niekiap ikelti  blush2.gif  Tai dedu nuoroda.

https://picasaweb.go...286972497744114

Labai patiko mintis ir nuotrauka su katinuku, tai ja ir pasinaudojau  blush2.gif

O jus cia su fotoshopu kazkaip foto ant foto uzdejot? cia kaip su katinuku? smile.gif
Atsakyti
Lupos labai patiko jūsų nuotrauka, tikra iliuzija, šaunuolė 4u.gif Gal ten jus pati nuotraukoj? ax.gif

O naujokės drąsiau, kelkit nuotraukas susipažinimui bei iškart dalyvaukit konkursėlyje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 18, 16:50)
O aš džiaugiuos, kad ND darau. Nes tikrai susipažinau normaliau su foto aparatu ir šiaip daug naudos man duoda. Gi aš tik mygtuką spaudžiau galiu sakyt, o apie fotografiją pradėjau prieš kokį mėnesį domėtis blush2.gif

saunuole, an kadangi as jau keleta metu fotografuoju, tai man kazkaip gaila laiko nd blush2.gif bet nesakau, kad jie blogas dalykas. kazkada ir as daug daug zaidziau eksperimentavau, panasius namu darbus dariau, daug literaturos skaiciau....

apie kokius katiniukus jus cia kalbat?
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2013 02 18, 16:45)

Šiaip gali įmesti kokią nors savo foto susipažinimui  mirksiukas.gif Kokį fotoaparatą turi? Seniai domiesi, fotografuoji?

Cia nea as biggrin.gif
user posted image

Fotografuoju nuo vasaros su Nikon D7000 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 02 18, 20:10)
saunuole, an kadangi as jau keleta metu fotografuoju, tai man kazkaip gaila laiko nd  blush2.gif bet nesakau, kad jie blogas dalykas. kazkada ir as daug daug zaidziau eksperimentavau, panasius namu darbus dariau, daug literaturos skaiciau....

apie kokius katiniukus jus cia kalbat?

24 psl. Čia mūsų konkursėliui.
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2013 02 18, 17:33)
O jus cia su fotoshopu kazkaip foto ant foto uzdejot? cia kaip su katinuku? smile.gif

Taip, su juo 4u.gif Primirsusi buvau kaip tai daryti, bet is kazkelinto karto gavosi. Tik dabar ziuriu i nuotrauka ir galvojo, kad merginos ryskuma gal reikejo dar labiau sumazinti. Nes cia dejau 50%ryskumo, bet gal reikejo deti dar maziau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 02 18, 19:15)
Cia nea as  biggrin.gif

Nerealiai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 02 18, 20:15)
Fotografuoju nuo vasaros su Nikon D7000  ax.gif

Gražu wub.gif
Koks objektyvas?
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 18, 19:33)
24 psl. Čia mūsų konkursėliui.

aciu smile.gif
Atsakyti
Objektyvas 50-1,4
Atsakyti
Gal kas man galite paaiskinti. Na as suprantu, kad sviesus objektyvai tikrai brangesni ir kaip suprantu, sviesus skaitosi iki 3f. Taciau, jei negali leisti pirkti sviesaus, ir perki vadinama tamsu, tai kaip kompensuoti ta tamsuma? g.gif
As tarkim dabar ziurineju teleobjektyva

http://www.nikon.lt/...-4-5-5-6g-ed-vr

http://www.efoto.lt/...5300_f4556gedvr

Pagal kaina jis man priimtinas, manyciau naudosiu ji lauke ir diena. Tai kaip su tuo tamsumu ir jo kompensavimu?
Papildyta:
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 02 18, 20:40)
Objektyvas 50-1,4

bigsmile.gif fainai 4u.gif
Atsakyti